Detalii mai puţin ştiute despre relaţia lui Mirel Rădoi cu fratele său care s-a aruncat de la etaj. Mihai Rădoi are probleme mari cu legea + selecţionerul naţionalei de tineret l-a scos din închisoare şi i-a achitat datoriile acumulate la interlopi

11 feb 2019 16354 afişări Fotbal Intern
Detalii mai puţin ştiute despre relaţia lui Mirel Rădoi cu fratele său care s-a aruncat de la etaj. Mihai Rădoi are probleme mari cu legea + selecţionerul naţionalei de tineret l-a scos din închisoare şi i-a achitat datoriile acumulate la interlopi

Mihai Rădoi, fratele lui Mirel, selecţionerul naţionalei de tineret, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Vecinii susţin că acesta era la un pas de divorţ. De asemenea, mezinul avea probleme cu legea.

Într-un articol apărut în 2009, în Adevărul, se arăta că Mihai a fost mereu un tip conflictual, iar fostul căpitan din Ghencea era cel care-l scotea de după gratii sau îi plătea datoriile. De asemenea, sora celor doi, Alexandra, a fost ajutată de omul care a dus naţionala de tineret la EURO 2019. Ce scria sursa citată în urmă cu zece ani despre Mihai Rădoi:

  • Fratele fostului căpitan stelist a fost închis în trei ţări pentru furt, în timp ce sora sa trăieşte de pe o zi pe alta, tatăl e pescar, iar mama este casnică. Născut într-o familie de muncitori la o centrală termică din Drobeta-Turnu Severin, Mirel Rădoi a preferat să crească alături de bunicii săi, care aveau un apartament în oraş.
  • Mihai a început încă de tânăr să umble în compania unor personaje din lumea interlopă a Severinului. I-a plăcut şi fotbalul, dar a fost nevoit să-l abandoneze din cauza unei accidentări la genunchi. De aici, cale liberă spre distracţii, băutură şi jocuri de noroc.
  • S-a impus repede în bandele de cartier şi profitând de fizicul impunător, acestuia i-a plăcut tot timpul scandalul, în Severin fiind recunoscut pentru bătăile provocate în discoteci, pe străzi sau în baruri. Beneficiind de situaţia financiară bună a lui 'Mati', aşa cum este alintat Mirel Rădoi în Severin, Nicuşor arunca cu sutele de euro prin baruri la lăutari şi juca rummy şi barbut pe sume uriaşe.
  • După ce cheltuia tot ce primea de la Mirel, Mihai se împrumuta la bişniţari. Vizitele fostului fundaş stelist în Severin erau tot timpul un prilej de bucurie pentru interlopii olteni, întrucât atunci când venea acasă, acesta trebuia să achite datoriile acumulate de Mihai.
  • Mirel le-a propus Alexandrei (n.red. - sora sa) şi lui Mihai să le deschidă o mică afacere, dar a fost refuzat. Cum datoriile mezinului se înmulţeau iar resursele de la Mirel se epuizau, Mihai a plecat din ţară. Prima oară a fost în Spania împreună cu o gaşcă de prieteni pentru a fura haine şi a le vinde în ţară, însă a fost prins de poliţia iberică şi închis pentru câteva luni. După eliberare, a continuat cu astfel de obiceiuri.
  • A plecat din nou după haine, însă de data aceasta în Germania. Prins şi închis şi aici, Mihai a dat peste rigurozitatea autorităţilor nemţeşti, care doreau să-l reţină pentru mai mult timp. Cu mari eforturi şi bani grei plătiţi pe avocaţi, Mirel a reuşit să-l scoată din închisoare şi să-l aducă în ţară. Nici atunci Mihai nu s-a învăţat minte şi a continuat să se îndeletnicească cu ce a învăţat şi a sfârşit din nou după gratii, în Italia, acolo unde şi-a petrecut Crăciunul în 2008.
  • Eliberat chiar înainte de Revelionul din 2008, nu a mai plecat din ţară o perioadă. Mirel i-a mai dat atunci 50.000 de dolari, asigurându-l că aceştia sunt ultimii bani pe care îi vede de la el. Fostul căpitan din Ghencea şi-a ajutat financiar şi sora. I-a dat bani pentru a-şi cumpăra un apartament. Din câte se pare şi ea trăia din ajutorul acordat de fratelei ei, femeia avâdn mai multe joburi pasagere.

Relaţia cu Mirel s-a răcit, iar Mihai a continuat să comită ilegalităţi. În 2014 fiind condamnat la 1 an şi şase luni de închisoare pentru trafic de ţigări.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.