Datoria pe care Florian Walter o are faţă de Ionel Ganea: "94.000 euro am de recuperat". Fostul antrenor a apelat deja la un avocat

21 mai 2019 12498 afişări Fotbal Intern
Datoria pe care Florian Walter o are faţă de Ionel Ganea: "94.000 euro am de recuperat". Fostul antrenor a apelat deja la un avocat

Ionel Ganea are speranţe mici că va mai recupera banii din perioada în care a fost antrenor la U Cluj. Florian Walter, fostul patron al "Şepcilor Roşii", a decedat duminică seara şi a lăsat datorii în spatele său. 

Fostul atacant al naţionalei României susţine că Florian Walter îi datorează 94.000 de euro, din perioada februarie-septembrie 2013: "94.000 euro am de recuperat, de la U Cluj, de când eram antrenor. Cazul e înscris la masa credală, recunoscută de aministratorul judiciar, Marieta Nastase. Nu ştiu dacă îi voi mai recupera vreodată. Gestiunea proastă, mulţi angajaţi au dus la situaţia asta. 10% am şanse să-i recuperez. Am apelat la avocat", a declarat fostul internaţional român, pentru ProSport. 

Florian Walter a creat Romprest, cel mai mare grup de curăţenie şi strângerea gunoiului din România. La un moment dat, AIG, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, a deţinut un pachet de acţiuni în afacerea Romprest.

Fostul acţionar al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, a fost menţionat într-un dosar de-al fostei procuroare DNA Mihaiela Moraru-Iorga, care l-ar fi favorizat. De altfel, el a fost audiat şi în dosarul Polaris, al lui Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.