„U” Cluj, zero presiune pentru jocul cu FCSB din Cupa României: „Un meci ca un bonus”. Goga, a 15-a partidă contra echipei lui Becali

Adrian Falub are la activ o finală de Cupa României jucată împotriva celor de la FCSB, când antrena tot „U” Cluj. Marți va avea încă un meci în care nu prea acordă nimeni șanse clujenilor, de această dată în fața optimilor competiției KO. Partida are loc pe Cluj Arena, de la ora 21:00.

Falub spune că lipsa presiunii va fi un plus pentru echipa sa. „Pentru noi este un meci ca un bonus. Avem șansa să jucăm un meci contra FCSB-ului, care în ultima vreme chiar are niște evoluții foarte bune, pare că și-a revenit, au reveni și din jucătorii accidentați și va fi foarte dificil. Pe de altă parte, noi nu avem foarte multe lucruri de pierdut. Va fi un meci în care putem să arătăm că suntem o echipă care își dorește mai mult, pentru că U Cluj întotdeauna își va dori mai mult decât Liga 2”, a spus managerul sportiv și antrenorul interimar al Universității.

„Chiar dacă batem FCSB, este greu să ștergi cu buretele ce s-a întâmplat”

Clujenii aveau obiectiv promovarea, dar începutul foarte slab de campionat și problemele din conducere au dus echipa mai aproape de retrogradare decât de promovare. O victorie cu FCSB nu ar schimba impresia lăsată de echipă, este de părere Adrian Falub.

„Chiar dacă batem FCSB, este greu să ștergi cu buretele ce s-a întâmplat în începutul ăsta de campionat. Sunt lucruri care s-au întâmplat și nu era normal să se întâmple la un club ca și U. Obiectivul nostru nu era niciodată Cupa României. Noi trebuie să ajungem în Liga 1. Este un meci important pentru public, este important ca lumea să reînvețe drumul spre stadion. Meciul acesta este un bonus pentru moralul nostru și pentru starea noastră de spirit”, a mai declarat Falub.

Goga: „Sunt un fan al jocurilor pe nocturnă, cu suporteri, cu stadioane pline”

Dorin Goga, vedeta lui „U” Cluj, va avea parte de încă un meci cu FCSB. Este echipa împotriva căreia a jucat de cele mai multe ori, având 14 partide în care i-a întâlnit pe roș-albaștri. A făcut-o în tricoul lui „U” Cluj, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș și chiar în Champions League, pe când juca la Dinamo Tbilisi. Acesta a marcat trei goluri cu FCSB, dar și-a amintit de prima întâlnire cu adversarul de mâine, în 2005, tot în Cupa României.

„V-am mai spus că sunt un fan al jocurilor pe nocturnă, cu suporteri, cu stadioane pline. Țin minte ce era în 2005 când jucam tot cu Steaua și o să le spun și colegilor mei. Aveam 19 ani sau 20 de ani și îmi doream să îmi măsor forțele cu jucători de la Steaua. Cred că asta trebuie să gândească și ei”, a spus Dorin Goga.

Meciul „U” Cluj – FCSB, din faza optimilor de finală ale Cupei României, are loc marți, de la ora 21:00, pe Cluj Arena.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă