Concordia Chiajna a trecut gâfâind de Progresul Spartac, în turul 3 al Cupei României. Liderul Ligii a 2-a, aproape să se împiedice de ”rebelii” diviziei a treia, deși a avut om în plus din minutul 71

Andrei PASCU 26 Aug. 2021, 21:11 Cupa României
Concordia Chiajna a trecut gâfâind de Progresul Spartac, în turul 3 al Cupei României. Liderul Ligii a 2-a, aproape să se împiedice de ”rebelii” diviziei a treia, deși a avut om în plus din minutul 71

Concordia Chiajna, liderul Ligii a 2-a, s-a calificat în Faza a IV-a a Cupei României, dar nu fără emoții. Ilfovenii au avut de tras pentru accederea în faza următoare a competiției KO, trecând la loviturile de departajare deechipa din Liga 3 Progresul Spartac.

După primele 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Rezultatul s-a menținut și după 120 de minute. Asta cu toate că ilfovenii au avut superioritate numerică din minutul 71, însă chiar și așa au primit gol.

Concordia Chiajna a jucat cu om în plus din minutul 71, dar s-a chinuit cu Progresul Spartac 

Intrarea la partida disputată pe terenul Progresului Spartac a fost liberă, astfel că fanii au venit într-un număr mare. A contat și victoria din runda trecută, când formația din Liga 3 a trecut de Steaua. Ambele goluri ale duelului Progresul Spartac – Concordia Chiajna, din cele 120 de minute, au fost marcate în minutele 54 și 80.

Concordia Chiajna a început mai bine partea secundă și a deschis scorul prin Marian Anghelina, care a marcat cu un șut superb de la distanță, de la aproximativ 22 de metri. Balonul s-a dus sub transversala porții lui Mihai Ciontoș.

Progresul Spartac nu a renunțat însă și a restabilit egalitatea când mai erau 10 minute din timpul regulamentar. Deși a rămas în 10 oameni din minutul 71, după eliminarea lui Vlad Alexandrescu, venită pe fondul a două catonașe galbene, echipa de Liga 3 a dat lovitura prin Eugen Lixandru.

După o fază superbă de atac a Progresului Spartac, în flancul stâng, după o morișcă de pase în viteză, din prima, Lixandru a primit balonul în careu și nu l-a iertat pe Leonard Aldescu.

Eugen Lixandru a marcat în minutul 80, după o fază spectaculoasă 

L-a lobat pe portar, a făcut 1-1 și a stabilit astfel scorul celor 90 de minute. În reprizele adiționale, scorul a rămas intact, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri. Concordia Chiajna s-a impus la limită acolo, cu 5-4, după ratarea lui Vlad Petruț.

  • Au înscris la loviturile de departajare pentru Progresul Spartac: Marius Dițu, Ionuț Tudorache, Eduard Radu, Eugen Lixandru
  • Au înscris la loviturile de departajare pentru Concordia Chiajna: Hamza Younes, Alexandru Cherecheș, Nini Popescu, Marian Anghelina, Valentin Balint.

Progresul Spartac: Ciontoș – Alexandrescu, Ed. Radu, Parfeon – Petruț, Sil. Matei, Costea, Lixandru – Petcu – Constantin, Ohaci
Au mai intrat: Tudorache, Dițu, Purice, Nadolu
Rezerve neutilizate: Moro – Dumitru, Matei, Nicolas, Grigore
Antrenor: Andrei Erimia

Concordia Chiajna: Aldescu – Ct. Alexe, Bg. Manole, L. Ion, Cherecheș – Piper, Anghelina, Puiu, Al. Lazăr – Llullaku, Younes
Au mai intrat: Borța, M. Dumitru, N. Popescu, Val. Balint, Pintilie

Rezerve neutilizate: Chesneau – Marc, Mocanu, Sandu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Foto: Progresul Spartac

 

 

Andrei PASCU 26 Aug. 2021, 21:11 Cupa României
Pe aceeași temă