Aerostar Bacău – Dinamo 0-1. Nemec îl salvează pe Miriuță în finalul jocului. Bokila, o nouă prestație dezamăgitoare. Vraciu a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului

Aerostar Bacău - Dinamo 0-1. Nemec îl salvează pe Miriuță în finalul jocului. Bokila, o nouă prestație dezamăgitoare. Vraciu a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului
  • Publicat:
  • Actualizat:

Aerostar Bacău – Dinamo 0-1 (Nemec 85)

Echipele de start:

Aerostar: Hărăguță – Honea, Mihăeș (cpt.), Dr. Dima (Oanea 86), Mihălăchioae, Strat – Sahru, I. Chirilă, S. Ichims (Artenie 61) – Vraciu, A. Pavel (Tudorache 75)
Rezerve: Albescu – Belecciu, Artenie, Tudorache, C. Oanea, Ardei, R. Istrate

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Dudea, Filip (cpt.) – Hanca (Costache 46), Mahlangu, Nascimento, Oliva (Salomão 70) – Rivaldinho, Bokila (Nemec 64)
Rezerve: Muțiu – Nica, Nemec, Costache, Salomao, I. Șerban, Grigore

Dinamo și Aerostar s-au duelat în ultima partidă din 16-imile Cupei României. Liderul Seriei I din Liga 3, singura echipă din Bacău prezentă în primele trei eșaloane fotbalistice din România, s-a descurcat onorabil în fața „câinilor”.Trupa lui Miriuță a dominat prima parte, dar ratările lui Bokila i-au exasperat pe dinamoviști. Gazdele au început curajos partida, însă au cedat terenul pe parcurs.

În partea secundă, Miriuță i-a aruncat în luptă pe Costache, Nemec și Salomao, iar ocaziile s-au întețit. Portarul moldovenilor, Hărăguță, a fost de neînvins până în finalul jocului. Golgheterul Vraciu a ratat două șanse importante pentru Aerostar. La prima n-a reușit să împingă mingea în poartă, după o centrare șutată venită din lateral. A doua oară a șutat pe jos din interiorul careului, dar Brănescu a reținut.

Nemec a „spart gheața” cu cinci minute înainte de final. Slovacul a reluat cu capul la colțul lung o centrare a lui Corbu, iar Hărăguță n-a mai putut interveni. Moldovenii s-au aruncat în atac după golul de 1-0, dar nu i-au pus probleme lui Brănescu. Dinamo se impune la limită și merge în optimi, acolo unde s-au mai calificat CSM Politehnica Iași, CS Mioveni, Universitatea Cluj, CS U Craiova, AFC Hermannstadt, CS Afumați, Unirea Slobozia, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Juventus București, Viitorul Constanța, Astra Giurgiu, ACS Poli Timișoara, FCSB și FC Botoșani.


Min. 90+3 Fluier final la Piatra Neamț! Dinamo se califică în optimi, unde au mai ajuns CSM Politehnica Iași, CS Mioveni, Universitatea Cluj, CS U Craiova, AFC Hermannstadt, CS Afumați, Unirea Slobozia, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Juventus București, Viitorul Constanța, Astra Giurgiu, ACS Poli Timișoara, FCSB și FC Botoșani.


Min. 90 Trei minute suplimentare!


Min. 85 GOOOL DINAMO! Nemec marchează cu o lovitură de cap la colțul lung după o centrare a lui Corbu.


Min. 84 Ocazie imensă Dinamo! Costache trimite în bara din stânga, după o acțiune personală. Salomão apare și reia pe lângă.


Min. 78 Șansă mare pentru Aerostar! Vraciu a reluat din centrul careului, dar Brănescu a reușit să rețină balonul. Dinamo răspunde prin Costache, care a șutat la colțul scurt. Hărăguță e din nou la post.


Min. 75 Salomão șutează mult pe lângă poarta adversă. Încă 15 minute până la final! În continuare 0-0 la Piatra Neamț.


Min. 71 Nemec reia slab pe centrul porții după o pasă a lui Costache. Dinamoviștii intră în criză de timp.


Min. 66 O nouă șansă pentru oaspeți! Rivaldinho a șutat la colțul scurt din margine, Hărăguță a respins, iar Oliva a șutat pe respingere, dar execuția acestuia s-a dus mult peste poartă.


Min. 60 Vraciu n-a reușit să împingă în poartă o centrare trimisă de Chirilă în „gura porții”. Golgheterul gazdelor i-a luat fața lui Nedelcearu, dar n-a ajuns la întâlnirea cu balonul. Din tribune se scandează: „Bacău, Bacău!”


Min. 58 Alin Dudea semnează prima ocazie a reprizei. Fundașul a șutat puternic din afara careului, dar Hărăguță a respins în lateral. Lovitură de colț pentru Dinamo. Rivaldinho a reluat cu capul peste poarta adversă.


Min. 52 Primul cartonaș galben al partidei. Sorin Ichim este avertizat după ce l-a trântit pe Mahlangu, care scăpase pe contraatac.


Min. 48 Dinamoviștii solicită un henț în careu la Dima, dar centralul Ovidiu Mazilu face semn că n-a fost nimic.


Min. 46 S-a reluat partida dintre Aerostar și Dinamo! Miriuță l-a introdus pe Costache în locul lui Hanca.


Min. 45 Pauză la Piatra Neamț! Dinamo n-a reușit să înscrie în prima parte, iar moldovenii pot spera într-o minune.


Min. 31 Rivaldinho i-a pasat lui Hanca în lateral. Mijlocașul a centrat la bara a doua, unde a apărut Bokila, care a reluat peste poartă din numai câțiva metri. Moldovenii rezistă cu brio atacurilor adverse.


Min. 28 Sahru a șutat de la peste 30 de metri pe spațiul porții dinamoviste. Brănescu a reținut fără probleme.


Min. 26 Sergiu Hanca a trecut în viteză de doi adversari, în lateral, după care a șutat la colțul lung. Mingea a trecut puțin pe lângă vinlcul porții apărate de Hărăguță. După alte câteva secunde, Bokila l-a angajat pe Oliva, care a șutat de asemenea pe lângă poarta gazdelor.


Min. 18 Dinamo controlează partida după un început curajos al gazdelor. Bokila a fost cel mai periculos jucător al „câinilor”. Elevii lui Cristi Popovici așteaptă să dea lovitura pe contraatac.


Min. 11 Dinamo putea deschide scorul după o gafă în apărarea adversă. Hărăguță a lăsat o minge să iasă în afara terenului, doar că nu a calculat bine traiectoria balonului. Bokila a profitat, i-a luat fața portarului advers și a trimis spre poarta goală. Un fundaș al moldovenilor a blocat mingea înaintea de a intra în poartă.


Min. 9 Rivaldinho a încercat o execuție pretențioasă. Brazilianul a reluat din foarfecă de la 16 metri, dar mingea s-a dus în diagonală, mult pe lângă poarta gazdelor.


Min. 8 Prima ocazie importantă a partidei! Bokila a reluat cu capul la colțul lung din centrul careului, dar Hărăguță a respins în lateral.


Min. 3 Gazdele încep în ofensivă partida din 16-imile Cupei României. Dinamo s-a apropiat de poarta adversă prin Steliano Filip, dar fără să-i pună probleme lui Hărăguță.


Min. 1 A început meciul dintre Aerostar și Dinamo!


19:20 Avem echipa lui Vasile Miriuță. Antrenorul „câinilor” schimbă sistemul și va juca cu doi atacanți, Rivaldinho și Bokila, Hanca revine printre titulari, Corbu și Dudea își fac și ei apariția în primul „11”, la fel ca Brănescu și Oliva.


Aerostar Bacău și Dinamo se vor întâlni de la 21:00, în ultimul meci din 16-imile Cupei României. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și LIVE TEXT pe www.prosport.ro. Partida se va desfășura pe stadionul din Piatra Neamț, deoarece în Bacău nu mai există niciun stadion care să găzduiască o altfel de partidă.

Elevii lui Miriuță vin după egalul de la Botoșani, în care au ratat o sumedenie de ocazii. „Câinii” au revenit pe loc de playout, la două puncte de Viitorul, care ocupă ultima poziție de playoff. Gazdele de la Aerostar se află pe prima poziție a Seriei I din a treia ligă, având 19 puncte, unul peste Oțelul Galați. Moldovenii au remizat și ei în ultima etapă, cu Olimpic Cetate Râșnov, scor 1-1. Aerostar e singura reprezentantă a Bacăului în primele trei eșaloane fotbalistice.

În runda precedentă a Cupei, Aerostar a trecut de Foresta Suceava, scor 1-0, grație unui gol marcat de golgheterul Cătălin Vraciu, din penalty. Vraciu a fost transferat de Aerostar, în aceată vară, chiar de la Foresta. Vârful în vârstă de 28 de ani a adunat de-a lungul carierei 20 de meciuri în prima ligă, unde a evoluat pentru ACS Poli Timișoara și FC Botoșani. Înaintea meciului cu Dinamo, Vraciu a spus: „Important este să nu luăm gol în prima repriză. Dacă reușim acest lucru, în repriza a doua, Dinamo se va descoperi mai mult în apărare, iar noi am putea profita de spațiile ce s-ar putea crea. Presiunea va fi la ei”, conform site-ului deșteptarea.ro.


Bucuria jucătorilor de la Aerostar după meciul cu Dinamo. Foto: Deșteptarea.ro.

Echipele calificate până acum în optimile Cupei României: CSM Politehnica Iași, CS Mioveni, Universitatea Cluj, CS U Craiova, AFC Hermannstadt, CS Afumați, Unirea Slobozia, Chindia Târgoviște, Gaz Metan Mediaș, Juventus București, Viitorul Constanța, Astra Giurgiu, ACS Poli Timișoara și FCSB.

Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen