Cornel Dinu, dezvăluiri care nu-i fac cinste lui Marcel Popescu. Momentul care l-a fi făcut pe Ilie Balaci să ia calea exilului: "Am aflat o chestie foarte urâtă. Prăduitorul ăsta care-l plângea cu lacrimi de crocodil..."

23 oct 2018 18852 afişări Fotbal Intern
Cornel Dinu, dezvăluiri care nu-i fac cinste lui Marcel Popescu. Momentul care l-a fi făcut pe Ilie Balaci să ia calea exilului: "Am aflat o chestie foarte urâtă. Prăduitorul ăsta care-l plângea cu lacrimi de crocodil..."

După decesul lui Ilie Balaci au ieşit la iveală mai multe detalii referitoare la motivele care au condus la ieşirea sa din lumea fotbalului. Majoritatea apropiaţilor spun că ”Minunea Blondă” voia să antreneze, dar nimeni nu îl oferta. Recent, Cornel Dinu a venit cu o ipoteză interesantă. Spune că Balaci voia să facă o echipă de juniori la Craiova, dar Marcel Popescu, preşedintele clubului din Bănie, a refuzat.

Ilie Balaci a reuşit pe plan fotbalistic, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Din postura de tehnician s-a făcut remarcat în ţările arabe, unde a cucerit nu mai puţin de 20 de trofee, ceea ce îl face unul dintre cei mai titraţi antrenori europeni în acea zonă. Marea lui dorinţă a fost să antreneze acasă, în România, dar nu i s-a oferit această ocazie. Într-un moment în care a vrut să se ocupe de copii şi juniori a avut loc un episod foarte neplăcut.

Mă doare foarte mult dispariţia lui Ilie şi am aflat o chestie foarte urâtă. Aducem toţi imbecilii să vorbească, iar oamenii adevăraţi nu sunt puşi în valoare.

El a vrut să facă o echipă de copii şi juniori la Craiova. Păi, băiatul ăsta care îl plângea cu lacrimi de crocodil, prăduitorul ăsta, Popescu (n.r. Marcel Popescu, preşedinte CSU Craiova), a refuzat să-l aducă pe Ilie! Şi de asta a ales calea exilului.

A fost un tip care a ţinut totul în el. Poate învăţăm ceva din această jertfă. Nu ştim să ne punem în valoare elitele, apoi începem cu fel şi fel de lacrimi de crocodil", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.