Chivu îl desfiinţează pe Burleanu! Replica dură a fostului căpitan al naţionalei, după ce şeful FRF i-a numit "indivizi şomeri care vor să ajungă la ciolan" pe susţinătorii lui Lupescu

15 mar 2018 12801 afişări Fotbal Intern
Chivu îl desfiinţează pe Burleanu! Replica dură a fostului căpitan al naţionalei, după ce şeful FRF i-a numit "indivizi şomeri care vor să ajungă la ciolan" pe susţinătorii lui Lupescu

Cristi Chivu este un susţinător al lui Ionuţ Lupescu în lupta pentru postul de preşedinte FRF, funcţie deţinută în prezent de Răzvan Burleanu. Alegerile pentru şefia forului de la "Casa Fotbalului" vor fi la data de 18 aprilie.

Fostul căpitan al echipei naţionalei, prezent alături de "Kaiser" în campania acestuia în ţară, i-a răspuns dur lui Răzvan Burleanu. "Eu sunt un şomer de lux, pentru că am avut posibilitatea asta. Din păcate sunt oameni care, odată ce au ajuns la putere, ţin cu tot dinadinsul să rămână pe un scaun şi probabil că sunt depăşiţi de acest fenomen. E o strategie pe care dânsul, probabil dându-şi seama că pierde teren, o foloseşte pentru a-şi juca ultimele cărţi", a spus Cristi Chivu, conform Telekom Sport.

Răzvan Burleanu a oferit recent o declaraţie în care au fost vizaţi mai mulţi foşti fotbalişti ai echipei naţionale. "În spaţiul public am văzut o mulţime de indivizi şomeri care vor să ajungă la ciolanul de la Federaţie, care îl susţin pe Lupescu. Vin şi mint cu neruşinare pe orice subiect. N-au capacitatea să propună nicio soluţie. Aceste persoane sunt fără contracte de muncă. Ganea are vreun contract? Prunea? Kasai? Răducioiu? Spre exemplu, Florin Prunea! El a fost şeful de campanie al lui lui Vasile Avram, la alegerile trecute. Uitaţi-vă ce a păţit Vasile Avram, da? Nu ştiu cum se face, dar când apar alegeri, se coagulează un grup de persoane lipsite de locuri de muncă care au diferite obiective de salvare a fotbalului românesc".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.