Astăzi s-a discutat despre construcţia unei noi "bijuterii" de stadion în România, care va avea 32.000 de locuri: "Lucrările ar putea începe din anul următor"

31 oct 2012 8909 afişări Fotbal Intern
Astăzi s-a discutat despre construcţia unei noi "bijuterii" de stadion în România, care va avea 32.000 de locuri: "Lucrările ar putea începe din anul următor" no title

Fotbalul ar putea renaşte din propria cenuşă la Craiova, iar revenirea ar putea fi cât se poate de spectaculoasă. Astăzi, în cadrul unei şedinţe a Consilului Local Craiova, s-a adus în discuţie construirea unui nou stadion, pe locul actualului "Ion Oblemenco". Un proiect mai vechi, care n-a fost însă pus în aplicare până acum din cauza diverselor probleme.

Pavel Badea, consilier local, susţine că propunerea a fost făcut de un colegf de serviciu, iar construcţia ar putea începe de la anul, dacă situaţia actualului stadion va fi elucidată. În momentul de faţă , "Ion Oblemenco" este împărţit între Primărie, Direcţia Judeteană pentru Sport - care deţine pista şi Adrian Mititelu. În plus, Pavel Badea, fost jucător la Universitatea, susţine că trebuie să se accelereze procesul reînvierii Ştiinţei.

"Într-adevăr, a fost astăzi o discuţie cu privire la preluarea stadionului exclusiv de către Primărie. Un coleg de-al meu i-a solicitat doamnei primar ca în cel mai scurt timp să facem toate procedurile posibile ca stadionul "Ion Oblemenco" să fie în totalitate deţinut de primărie. Din câte am înţeles, este deschidere din partea doamnei Olguţa Vasilescu, ca de la anul să contruiască un nou stadion pe vechiul "Central". În acest moment, Primăria deţine o parte din stadion, Direcţia Judeţeană de Sport are pista, iar domnul Mititelu deţine terenul.

Însă, sincer, cred că noi aici în Oltenia, cât de curând trebuie să punem cu toţii umărul la formarea unei echipe de fotbal sau, de ce nu, chiar la refilierea Universităţii Craiova",
a povestit Pavel Badea pentru ProSport.

32.000 de locuri ar trebui să aibă noul stadion din Craiova

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.