Academia Rapid nu are CIS. Liderul Ligii 4 încearcă să promoveze cu CIS-ul ”Fotbal Club R Bucureşti SA”

27 apr 2018 5260 afişări Fotbal Intern
Academia Rapid nu are CIS. Liderul Ligii 4 încearcă să promoveze cu CIS-ul ”Fotbal Club R Bucureşti SA”

Societatea ”Fotbal Club R Bucureşti SA” a depus la AMFB un CIS. Forul municipal a înregistrat cererea şi va stabili săptămâna viitoare cum va acţiona

Academia Rapid, liderul Ligii 4 Bucureşti, e în continuare în situaţia de a aştepta rezolvarea problemelor şi azi, 27 aprilie, nu are drept de promovare în Liga 3

Academia Rapid continuă eforturile prin care să îşi legitimeze pretenţiile de promovare în liga a treia. Azi, AMFB a înregistrat primirea unui Certificat de Identitate Sportivă pe numele societăţii ”Fotbal Club R Bucureşti SA”. CIS-ul a fost doar luat în evidenţă şi urmează să fie analizat săptămâna viitoare. Anunţul nu schimbă deocamdată cu nimic statutul Academiei Rapid în ceea ce priveşte promovarea. Liderul Ligii 4 Bucureşti nu are dreptul să promoveze.

Trebuie văzut prin ce modalitate se pot opera modificări la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti (AMFB) pentru că tot sezonul echipa a jucat sub numele Academia Rapid, una fără personalitate juridică, iar după obţinerea CIS-ului (Certificatul de Identitate Sportivă, cel care oferă şi personalitatea juridică), se va juca barajul pentru promovarea în liga a 3-a sub denumirea de Fotbal Club R Bucureşti SA.

Conform gsp.ro, Ovidiu Burcă anunţase că "s-a obţinut CIS-ul, altceva nu mai contează. Eu m-am retras de la Rapid din orice funcţie executivă. Le-am promis oamenilor că se vor întâmpla lucruri bune şi aşa se întâmplă. Angajamentul meu a fost să obţin CIS-ul şi am reuşit. Am 33% în acte, dar nu voi avea influenţă la club. Până acum eu am încercat să ajut cât am putut şi după câte se vede am bifat acest lucru", ştirea fiind preluată şi de către ProSport.

Totuşi, situaţia e departe de a fi rezolvată, numele Rapid fiind "rezervat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.