A renunțat la fotbal pentru a deveni militar. „Am doi copii mici, așa că am decis să pun ghetele în cui și să urmez cariera militară”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2020, 14:47 Stiri

Nu puține sunt cazurile în care jucătorii români au decis să renunțe la fotbal pentru a se apuca de altă meserie sau pentru a pleca la muncă în străinătate. Este și cazul lui Florin Tudor, un mijlocaș central care în cariera sa a evoluat pentru Alro Slatina, AS Milcov, ACSO Filiași, CSM Slatina sau Vedița Colonești. Acesta s-a decis să urmeze cariera militară.

Ultima dată jucător la Vedița Colonești, în turul acestui sezon, iar mai înainte fost la CSM Slatina, echipă cu care în vara trecută a promovat în Liga 3, Florin Tudor a renunțat în toamnă la cariera fotbalistică pentru a da curs unei noi provocări, scrie Gazeta Nouă. Motivul financiar, dar și faptul că ar fi trebuit să sufere o operație de menisc, din cauza unor probleme la genunchi, l-au determinat pe mijlocaș să abandoneze fotbalul pentru o carieră militară.

Florin Tudor a trecut fără probleme testele, iar în această perioadă este înrolat la Centrul de Instruire pentru Artileria Aeriană și Artilerie Terestră din Sibiu.

„Aveam o problemă la genunchiul stâng, la efort prelungit simțeam dureri, și ar fi trebuit să mă operez. Cine mă plătea pe mine șase luni să stau degeaba? Am doi copii mici, așa că am decis să pun ghetele în cui și să urmez cariera militară. Fotbalul m-a ajutat să trec fără probleme de testele fizice, este destul de bine, mai greu că sunt departe de casă, dar vin la fiecare sfârșit de săptămână acasă”, a spus Florin Tudor pentru Gazeta Nouă.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2020, 14:47 Stiri
Pe aceeași temă