Vedetă la arabi? În niciun caz. Stanciu e departe de pilonii echipei. Un fost internaţional brazilian ţine capul de afiş

29 ian 2019 3133 afişări Stranieri
Vedetă la arabi? În niciun caz. Stanciu e departe de pilonii echipei. Un fost internaţional brazilian ţine capul de afiş

Nicolae Stanciu (25 de ani) va fi doar al cincilea cel mai valoros jucător din lotul lui Al-Ahli, ocupanta locului 4 în campionatul din Arabia Saudită. De asemenea, Stanciu va fi primul român care va îmbrăca tricoul formaţiei înfiinţate în 1937.

Cotat la 4.2 milioane de euro, Stanciu este depăşit în ceea ce priveşte valoarea de piaţă de patru jucători: Paulo Diaz (fundaş central, cotă 7 milioane de euro), Djaniny (atacant, cotă de 7 milioane de euro), Omar Al-Soma (atacant, cotă 7.5 milioane de euro) şi Josef (mijlocaş defensiv, cotă 12 milioane de euro). Suma de transfer în cazul lui Nicolae Stanciu se ridică la zece milioane de euro. Românul va semna un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu Al-Ahli, după ce va efectua vizita medicală.

În 2018, Al-Ahli a plătit 12 milioane de euro pentru transferul brazilianului Josef, de la Fenerbahce. Cu trei prezenţe în naţionala Braziliei, Josef este cel mai scump transfer făcut vreodată de clubul saudit. E urmat în clasament de Djaniny, care a costat-o pe Al-Ahli 10.2 milioane de euro, iar mai apoi vine Stanciu, cu ale sale zece milioane.

Pe pagina de Twitter a clubului saudit a fost anunţat faptul că Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli: "Nicoale Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli. Internaţionalul român va semna ulterior un contract valabil pe trei ani şi jumătate, după ce va efectua vizita medicală. Înţelegerea va fi parafată în următoarele zile", se arată în comunicatul clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.