Mutu, depistat pozitiv pentru a doua oară în 2010 şi nu cere contraexpertiza!

29 ian 2010 804 afişări Comentează şi tu Stranieri
Mutu, depistat pozitiv pentru a doua oară în 2010 şi nu cere contraexpertiza! Incredibil! Mutu a fost depistat pozitiv pentru a doua oară în acest an! 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7956/5454191/2/mutu-dopat.jpg

UPDATE5: Mutu nu va solicita efectuarea decontraexpertize, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină dedouă ori în acest an, la interval de zece zile, a anunţat, vineri,postul Radio Blu.

"Adrian Mutu nu va solicita contraexpertiza. Astadeoarece jucătorul nu ştia că a consumat o substanţă interzisă. Uncomportament ce ar putea fi apreciat drept pozitiv şi care ar puteacântări mult la audierile de la comisia antidoping",informează site-ul fiorentinanews.com, care citează Radio Blu.

Preşedintele Comisiei Antidoping a Federaţiei Italiene:"Încă sper la o suspendare de 3 luni pentru Mutu"

Din cauza lui Mutu, Lazio vrea rejucarea partidei cuFiorentina


UPDATE4: MUTU A FOST DEPISTAT POZITIV ŞI LA UNCONTROL EFECTUAT PE 20 IANUARIE, DUPĂ MECIUL CU LAZIO DIN CUPĂ,CÂND A MARCAT O DUBLĂ. "Briliantul" devine astfel primul jucătordin lume care a picat de trei ori testulanti-doping.

Acest anunţ intervine după cel de joi, care preciza că atacantulechipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv cusibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

"CONI anunţă că, în urma examinărilor efectuate de cătrelaboratorul din Roma, s-a constatat un caz de dopaj. Primuleşantion analizat a relevat prezenţa de metaboliţi ai sibutramineila Adrian Mutu, în urma controlului antidoping efectuat la cerereaComitetului de Control Antidoping, pe data de 20 ianuarie 2010, laFlorenţa, cu ocazia meciului din Cupa Italiei dintre Fiorentina şiLazio Roma", se arată în comunicatul de vineri alCONI.

Cu câteva ore înainte, tot pe site-ul oficial, CONI a anunţat căa dat curs solicitării procurorului antidoping al TribunaluluiNaţional Antidoping de suspendare a atacantului echipei ACFiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină la testulefectuat pe data de 10 ianuarie.

MUTU A REUŞIT O DUBLĂ ÎN MECIUL CULAZIO! VEZI EVOLUŢIA ROMÂNULUI!

"Tribunalul Naţional Antidoping (TNA) comunică că,ţinând cont de cererea de suspendare a sportivului Adrian Mutu,prezentată de procurorul antidoping al TNA pe 28 ianuarie 2010,după ce s-a descoperit că sportivul a fost testat pozitiv dupăanaliza primului eşantion, a procedat la suspendareajucătorului", informa CONI.

Sibutramina, substanţă folosită în tratamentul obezităţii,acţionând prin reducerea senzaţiei de foame, figurează pe listaproduselor interzise de către Agentia Mondială Antidoping.

Presa italiană a notat, joi, că Mutu, care a fost depistatpozitiv şi în 2004, cu cocaină, pe vremea când evolua la Chelsea,riscă o suspendare între un an şi patru ani.

Dragomir, despre Mutu:"Aoleo, a fost prins iar dopat? Cariera lui eterminată"

De cea fost supus Mutu la control antidoping de două ori în 10 zile?"Există posibilitatea să fi fostmonitorizat"


UPDATE3:Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat,vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a dat curssolicitării procurorului antidoping al Tribunalului NaţionalAntidoping de suspendare a atacantului echipei AC Fiorentina,Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină.

"Tribunalul Naţional Antidoping (TNA) comunică că,ţinând cont de cererea de suspendare a sportivului Adrian Mutu,prezentată de procurorul antidoping al TNA pe 28 ianuarie 2010,după ce s-a descoperit că sportivul a fost testat pozitiv dupăanaliza primului eşantion, a procedat la suspendareajucătorului", se arată în comunicatul CONI.

Astfel, Mutu este suspendat până la luarea unei decizii în cazullui.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistatpozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, aanunţat, joi, Comitetul Olimpic Italian (CONI).


UPDATE2: Fiorentina anunţă prin intermediul site-uluioficial că substanţa pentru care Adrian Mutu a fost depistatpozitiv (sibutramină) nu i-a fost administrată de medicii echipeişi că atacantul a luat-o pe cont propriu, fără să informezestaff-ul echipei. Informaţia e confirmată şi de apropiaţi aijucătorului, care susţin că Adrian a primit medicamentul care i-arputea încheia cariera chiar de la mama sa.


UPDATE1 Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, aprimit vestea că a fost depistat pozitiv cu sibutramină la ora16.10, în timpul antrenamentului, pe care l-a întrerupt imediat,informează site-ul fiorentina.it. Sursa citată notează că vesteai-a fost dată de doctorul Paolo Manetti şi de managerul RobertoRipa, iar Mutu a părut şocat. După ce a primit vestea, Mutu s-aretras de pe teren şi a mers la vestiare.


Adrian Mutu a fost depistat pozitiv în urma unui controlanti-doping, informează La Gazzetta dello Sport!

El a ieşit pozitiv cu sibutramină la un test efectuat pe 10ianuarie, la finalul meciului Fiorentina - Bari 2-1 (meci în careromânul a înscris un gol). Sibutramina e o substanţă care anuleazăsenzaţia de foame. Fiind un recidivist, atacantul Fiorentinei riscăo suspendare de la unu la patru ani!

Informaţia a fost dată publicităţii de către Comitetul OlimpicItalian (CONI). CONI a anunţat că testul a fost făcut delaboratorul din Roma, informează Mediafax.

"CONI comunică faptul că, în urma testelor efectuate deLaboratorul din Roma, s-a descoperit un rezultat pozitiv. În urmaanalizării primului eşantion s-a descoperit prezenţa de metaboliţiai sibutraminei în cazul lui Adrian Mutu, în urma unui controlantidoping dispus de Comisia de control antidoping pe data de 10ianuarie 2010, la Florenţa, cu ocazia meciului de campionatFiorentina - Bari", se arată în comunicatul CONI.

"Sunt şocat, nu mă aşteptam la aşa ceva!" -Pantaleo Corvino, director sportiv Fiorentina.

CEE SIBUTRAMINA? Sibutramina este substanta activa care se gaseste inmedicamentele de slabit care inhiba apetitul. Aceasta afecteazapractic doi neurotransmitatori de la nivelul creierului:noradrenalina si serotonina. CLICK AICI PENTRU TOTARTICOLUL


VEZI AICI cum ajucat Adrian Mutu în Fiorentina - Bari 2-1!Becali: "Măaştept la orice de la Mutu! Şi la heroină, şi lacocaină..."

Raţ: "Să se facă şi testulB!"

Popescu:"Mutu voia să îşi intre în mână mai repede, dar trebuia să fieatent"

CTP: "Adrian Mutu a trişat de prea multe oripână acum!"

FINAL DE CARIERĂ pentruMutu? Vezi ce scrie presa internaţională

Fiorentina îi caută deja înlocuitor lui Mutu!Rocchi şi Caracciolo, în fruntea listei!

Totul despre "Cazulcocaina", primul derapaj al "Brilantului"

Cronologia scandalului Mutu - Chelsea

1 octombrie 2004: Mutu este depistat pozitiv cucocaină
29 octombrie 2004: Mutu e concediat de Chelsea.Londonezii anunţă că vor cere compensaţii financiarejucătorului
decembrie 2005: Federaţia engleză respinge apelullui Mutu şi decide că românul a intrerupt unilateralcontractul
26 octombrie 2006: Chelsea face apel la FIFApentru a primi despăgubiri materiale din partea lui Mutu. FIFA îşideclină competenţa şi trimite cazul la Tribunalul de ArbitrajSportiv de la Lausanne
22 mai 2007: Tribunalul de Arbitraj Sportiv dădreptate clubului Chelsea şi trimite dosarul la FIFA, pentru a fistabilit cuantumul despăgubirii
14 august 2008: Camera de Rezolvare a Disputelordin cadrul FIFA decide ca Mutu să plătească 17 milioane de euro luiChelsea

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.