Scene emoţionante la Nantes: fanii şi jucători i-au adus un ultim omagiu lui Sala. Tătăruşanu&Co au condus cu 2-0, dar au pierdut dramatic

10 feb 2019 2098 afişări Stranieri
Scene emoţionante la Nantes: fanii şi jucători i-au adus un ultim omagiu lui Sala. Tătăruşanu&Co au condus cu 2-0, dar au pierdut dramatic

La două zile după ce trupul lui Emiliano Sala a fost găsit pe fundul Canalului Mânecii, Nantes şi Nimes s-au înfruntat în Ligue 1. Echipa lui Ciprian Tătăruşanu a condus cu 2-0, dar a cedat cu 4-2. Românul a fost integralist.

În memoria atacantului argentinian, gazdele au ales să poarte un echipament complet negru. Pe spate nu au fost trecute numele jucătorilor, ci numele lui Sala. Înainte de startul partidei, la Tribuna a II-a a fost afişată o scenografie în memoria lui Emiliano. Pe un fundal negru a apărut, cu alb, numărul 9. Numărul pe care Sala l-a purtat la Nantes.

În seara zilei de 21.01, avionul privat de tip Piper Malibu, care plecase din Nantes cu destinaţia Cardiff, a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. La bord se aflau piltoul David Ibbotson şi atacantul Emiliano Sala.

Pe 3 februarie, a fost găsit epava avionului în care s-au aflat Emiliano Sala şi David Ibbotson. Aeronava a fost găsită pe fundul Canalului Mânecii, la aproape două săptămâni de la incident.

Pe 8 februarie, autorităţile au confirmat faptul că trupul lui Emiliano Sala a fost găsit în evapa de pe fundul Canalului Mânecii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.