”Ei nu ne vor campioni”. Răzvan Lucescu a trecut prin toate stările la conferinţă şi anunţă hegemonia în Grecia. ”Oricine vine aici, va avea în minte victoria”. Proiectul prin care transformă PAOK într-o forţă a Europei

8 apr 2019 13117 afişări Stranieri
”Ei nu ne vor campioni”. Răzvan Lucescu a trecut prin toate stările la conferinţă şi anunţă hegemonia în Grecia. ”Oricine vine aici, va avea în minte victoria”. Proiectul prin care transformă PAOK într-o forţă a Europei

Răzvan Lucescu (50 de ani) a fost un car de nervi la finalul ultimului meci disputat în campionat, cu Lamia. Deşi PAOK s-a impus cu 3-0, antrenorul român şi-a arătat din nou nemulţumirile faţă de episoadele din sezonul trecut, când echipa sa ar fi fost dezavantajată pentru a nu câştiga titlul, dar şi de o decizie luată la începutul acestei stagiuni. PAOK a început cu un minus de două puncte. Dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, echipa sa era matematic campioană.

Astăzi (n.r. duminică seară), ar fi trebuit să fim campioni cu punctele câştigate. Al doilea an la rând, nu putem sărbători, nu suntem campioni încă, pentru că ei nu ne vor campioni. Ceea ce s-a petrecut va rămâne întotdeauna în sufletele noastre. Pentru că, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, puţine echipe cuceresc un trofeu pe teren şi, la sfârşit, constată că nu au cucerit nimic. Însă acea poveste a fost încă un trăgaci pentru noi”, a declarat Lucescu jr. la conferinţa de presă, care e decis să declanşeze isteria la Salonic peste o săptămână.

Vrem să ne atingem ţinta cât mai repede. Etapa viitoare, la Larisa. Avem lotul potrivit, mentalitatea corectă şi nu cred că ne mai poate dezechilibra cineva acum. Toţi ştim că suntem în faţa unui moment istoric. Când mi-am auzit numele strigat de fani, a fost un moment special pentru mine şi pentru colegii mei. Suntem o echipă şi pe bancă, muncim împreună pentru a le oferi jucătorilor tot ce avem mai bun”.

Traseul fără greşeală al PAOK-ului, aproape de dublă în Grecia, l-a convins pe Răzvan Lucescu să aibă o declaraţie care le-a aprins imagiaţia fanilor. Clubul va trece la următorul nivel şi va fi capabil să se bată cu greii europeni. ”De acum, oricine vine la PAOK va avea în minte doar să învingă. Cel mai important este să crezi şi să faci primul pas pentru a câştiga. PAOK a avansat deja la alt nivel. Nu e niciun secret că PAOK funcţionează acum ca un club european mare”.

PAOK Salonic continuă drumul triumfal către titlul de campioană a Greciei, primul după 34 de ani. În acest moment, echipa lui Lucescu are 7 puncte avans faţă de Olympiakos şi mai sunt de disputat trei partide, deci nouă puncte puse în joc. Totul se poate decide etapa viitoare, atunci când PAOK poate câştiga titlul de campioană pe terenul celor de la Larisa, în cazul unei victorii, atunci când nu va mai depinde de rezultatul din jocul lui Olympiakos.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.