Ganea a rupt tăcerea după ce a scăpat de "coşmarul" Bilbao! Cum a motivat fundaşul eşecul din Ţara Bascilor | FOTO & VIDEO

10 ian 2019 5385 afişări Stranieri
Ganea a rupt tăcerea după ce a scăpat de "coşmarul" Bilbao! Cum a motivat fundaşul eşecul din Ţara Bascilor | FOTO & VIDEO

Cristi Ganea (26 de ani) a rupt tăcerea după ce a scăpat de "coşmarul" Athletic Bilbao. Bascii l-au împrumutat pe fostul fotbalist al Viitorului la Numancia, în liga secundă. Ganea a fost prezentat oficial şi a vorbit despre experienţa trăită în Ţara Bascilor. Ganea va juca cel puţin până în vară pe Estadio de Los Pajaritos. Alături de Cesar Palacios, directorul sportiv al Numanciei, românul a vorbit pentru prima dată în calitate de jucător al Numanciei:

”Şi-a dorit să ajungă la noi. E un fotbalist cu experienţă şi cred că ne va prinde forte bine. E o mutare avantajoasă pentru toate părţile. Ganea vrea să ne ajute, iar noi suntem convinşi că o poate face. Am decis să acţionăm imediat ce am aflat că poate fi transferat. Este un fotbalist important, cu experienţă”, a declarat Palacios, omul care face transferurile la Numancia.

Ganea: "Am venit la Numancia cu sufletul!"

”Antrenorul mi-a cerut să joc ceea ce ştiu, mi-a promis libertate în joc. Obiectivul e clar, trebuie să promovăm. Traiectoria mea a fost diferită. Am început ca extremă, apoi am jucat la mijlocul terenului, dar în România am jucat ca fundaş stanga. La Athletic am evoluat ca fundaş, dar şi ca extremă, iar cel mai bine pot să spun că mă simt ca fundaş lateral”

”Am câştigat campionatul în România, am evoluat pentru echipa naţională, deci da cred că pot spune că am experienţă. Dorinţa mea a fost să joc pentru Athletic, dar circumstanţele au fost diferite, nu aşa cum le aşteptam eu. Am venit la Numancia cu sufletul şi am fost foarte bine primit. Îi ştiu pe jucătorii basci de aici, cu Guillermo şi Medina am fost coechipier la naţionala bască. Cred că mă va ajuta mult prezenţa lor aici. Eu sunt la dispoziţia antrenorului şi în acest moment sunt gata de joc. M-am pregătit constant în ultima vreme, pot intra oricând pe teren”, a spus Cristi Ganea la prezentarea oficială la Numancia.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.