Filip: "Nivelul de la Hajduk e mult mai ridicat decât la Dinamo. Mă refer la antrenamente şi la calitatea jucătorilor". Replica dură a lui Miriuţă a venit în direct: "Dacă-l întrebi două, trei lucruri..."

30 ian 2018 12420 afişări Stranieri
Filip: "Nivelul de la Hajduk e mult mai ridicat decât la Dinamo. Mă refer la antrenamente şi la calitatea jucătorilor". Replica dură a lui Miriuţă a venit în direct: "Dacă-l întrebi două, trei lucruri..."

Vasile Miriuţă a ţinut să-i răspundă lui Steliano Filip, după ce fostul căpitan din Ştefan cel Mare a declarat, imediat după transferul la Hajduk Split, că nivelul pe care l-a găsit în Croaţia e "mai ridicat decât la Dinamo".

Transferat pentru 300.000 de euro în Croaţia, fundaşul stânga a dat o declaraţie care nu i-a convenit lui Vasile Miriuţă, iar tehnicianul din Ştefan cel Mare l-a tras de urechi pe fostul său jucător, luni, în direct la Digi Sport: "Pe mine nu m-au deranjat neapărat declaraţiile lui Steliano Filip, dar aşa ceva nu se face. Ai lucrat cu aceşti colegi, ai stat aici şase ani de zile, ai mâncat o pâine...nu e frumos să declari aşa ceva! El s-a dus acolo şi a spus că ştie tradiţia lui Hajduk Split, dar, dacă îl întrebi două, trei lucruri despre Hajduk, nu cred că ştie. Am acolo doi jucători unguri cu care am lucrat, o să-i întreb peste o săptămână la ce nivel l-au găsit pe Filip", a spus Miriuţă.

Imediat după mutarea la a doua cea mai bună echipă a Croaţiei, Filip s-a grăbit, după câteva antrenamente alături de noii colegi, să transmită că a dat peste un nivel mai ridicat decât cel de la Dinamo: "Nivelul e mult mai ridicat decât la Dinamo, mă refer la antrenamente şi la calitatea jucătorilor. Cred că mă voi adapta foarte repede la Hajduk. Colegii m-au primit foarte bine, sunt încântat de asta. Pot să spun că am simţit imediat spiritul lui Hajduk", sunt cuvintele lui Filip care l-au deranjat pe Miriuţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.