EXCLUSIV | "Nu ştiam că voi debuta, nimeni nu mi-a zis. Toată lumea m-a aplaudat şi mi s-a făcut pielea de găină". Trăirile lui Andrei Radu, la primul meci ca titular în Serie A

27 sep 2018 6206 afişări Stranieri
EXCLUSIV | "Nu ştiam că voi debuta, nimeni nu mi-a zis. Toată lumea m-a aplaudat şi mi s-a făcut pielea de găină". Trăirile lui Andrei Radu, la primul meci ca titular în Serie A

Andrei Radu (21 de ani) este mulţumit după debutul la Genoa. Portarul naţionalei U21 a reuşit să închidă poarta echipei sale în victoria, 2-0, pe teren propriu, împotriva lui Chievo. Într-un interviu acordat pentru ProSport, Andrei Radu şi-a exprimat trăirile din primul său meci ca titular în Serie A.

Andrei Radu este un adevărat lider în echipa naţională U21. Caracterul războinic şi prestaţiile portarului de la reprezentativa de tineret au atras atenţia antrenorului de la Genoa, echipă la care este legitimat. Astfel, Radu a fost trimis în premieră într-un meci din Serie A al ”Grifonilor”.

După meci, într-un interviu telefonic cu ProSport, Andrei Radu a povestit cum a primit anunţul că va fi titular cu Chievo.

Nu ştiam când voi debuta la Genoa. Nimeni nu mi-a zis nimic, doar că trebuie să fiu pregătit în orice moment. Mi-am dat seama atunci când am fost inclus în echipa de titulari. Nu am avut emoţii pentru că am muncit foarte mult pentru acest moment. Nu mi-a fost frică, am fost motivat”, a declarat Radu.

Portarul spune că s-a simţit fotbalist când a fost aplaudat de întreg stadionul şi că, prin prestaţii, îşi doreşte să mai trăiască astfel de momente.

Meciul a fost foarte bun. De când am ieşit la încălzire mi-am dat seama că aşa va fi. Toată lumea m-a apaudat. Mi s-a făcut pielea de găină, dar mi-am dat seama că acolo este locul meu şi trebuie să muncesc, să mă menţin la cel mai înalt nivel.

Serie A este altceva. Se joacă rapid. Am nevoie să apăr câteva meciuri pentru a intra în ritm cu colegii mei”, a adăugat tânărul portar.

După finalul celor 90 de minute, Radu a fost felicitat pentru prestaţia sa, reuşind să încheie partida fără gol primit.

După meci m-au felicitat toţi. M-au luat în braţe. Antrenorul nu mi-a zis nimic, nu am apucat să vorbesc cu el. Nici cu Mirel Rădoi nu am vorbit, pentru că am ajuns târziu acasă. Nu am apucat să discutăm”, a încheiat Radu.

În acest moment, Radu este împrumutat de Genoa de la Inter, dar oficialii ”Grifonilor” au activat clauza de cumpărare, în valoare de 7.5 milioane de euro. Astfel, din vara lui 2019, portarul va fi deţinut de Genoa.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.