"Eu refuz FCSB şi sunt pe bancă?" Revolta unui fotbalist care i-a spus "nu" răspicat lui Becali, iar acum e într-o situaţie grea: "Nu regret că am vorbit"

31 mai 2019 16757 afişări Stranieri
"Eu refuz FCSB şi sunt pe bancă?" Revolta unui fotbalist care i-a spus "nu" răspicat lui Becali, iar acum e într-o situaţie grea: "Nu regret că am vorbit"

Alexandru Băluţă (26 de ani) a scos la iveală un moment mai puţin cunoscut de pe vremea când era la Craiova. Fotbalistul Slaviei Praga a dezvăluit ce clinci a avut cu Devis Mangia, fostul antrenor al oltenilor, imediat după ce a refuzat oferta făcut de FCSB. Gigi Becali (60 de ani) era gata să plătească trei milioane de euro pentru a-l transfera pe Băluţă de la Craiova.

Becali l-a vrut pe Băluţă la FCSB neapărat, însă transferul nu s-a realizat, după ce fotbalistul a refuzat. Băluţă a vorbit despre oferta primită în urmă cu un an de la FCSB.

"Când m-au vrut cei de la FCSB, am refuzat să merg acolo. A fost un moment dificil, pentru că, să refuzi o echipa că FCSB, nu e uşor. M-am gândit cum ar fi şi dacă m-aş duce şi dacă nu m-aş duce. Sunt sigur că am luat decizia bună. Carieră e scurtă şi, că orice fotbalist, te gândeşti că poţi câştigă mai bine, pui şi lucrurile astea în balanţă", a declarat Băluţă.

Olteanul a dezvăluit că imediat după ce a refuzat FCSB, Mangia l-a lăsat pe bancă la un meci, iar acesta n-a fost prea fericit. "Am avut clinciul acela la meciul cu FCSB. Adică eu refuz FCSB şi sunt pe banca de rezerve? Nu mi s-a părut normal. Am răbufnit şi am avut dreptate. Am intrat în meciul cu Botoşani şi am dat trei goluri, după ce m-a lăsat un meci pe bară. Am simţit că se face camera foarte mică, nu mi-a venit să cred, dar nu am spus nimic, ce era să spun? Am avut în cap să spun, dar nu puteam să fac asta, din respect pentru băieţi. Am făcut-o după meci, la interviu. Nu regret că am vorbit. Eu am avut tot timpul curaj şi am vorbit pe fapte. Am ştiut întotdeauna ce pot", a mai precizat Băluţă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.