Au plătit să scape de el! Ce lovitură pentru Mutu: a luat 500.000 € doar ca să plece din Italia

17 apr 2013 114893 afişări Stranieri
Au plătit să scape de el! Ce lovitură pentru Mutu: a luat 500.000 € doar ca să plece din Italia

Sunt şanse mari ca Ajaccio să fie ultima formaţie din cariera lui Mutu. Atacantul român de 34 de ani a dezvăluit că la finalul sezonului viitor va agăţa ghetele în cui. Mutu a ajuns în Franţa de la Cesena, echipă cu care a retogradat în Serie B în vara lui 2012. Mutu mai avea doi ani de contract cu "căluţii", dar pentru că avea un salariu uriaş, oficialii echipei au negociat ruperea contractului, atacantul urmând a primi 500.000 euro drept despăgubiri.

Grav afectată de criza financiară, Cesena a amânat un timp plata convenită cu românul dar pentru a evita o penalizare din partea federaţiei italiene i-a virat ieri suma de 500.000 de euro în cont lui Mutu, scrie presa din Italia. "Capriciosul Mutu, unul dintre 'arhitecţii' care au dus echipa în Serie B, continuă să fie plătit de Cesena", scrie www.romagnanoi.it

10 echipe a bifat Mutu în cariera sa, cele mai importante borne fiind Inter, Chelsea, Juventus şi Fiorentina

8 goluri a marcat Mutu pentru Cesena în 23 de meciuri

2.7 milioane de euro este suma totală a despăgubirilor pe care Cesena trebuie să le plătească către foştii jucători

1,6 milioane de euro net era salariul lui Mutu la Cesena

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.