Primele declaraţii ale fiului patronului lui Leicester, după ce şi-a pierdut părintele în accidentul de elicopter ce a îndoliat fotbalul englez: "Voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima!"

1 nov 2018 2796 afişări Fotbal Extern
Primele declaraţii ale fiului patronului lui Leicester, după ce şi-a pierdut părintele în accidentul de elicopter ce a îndoliat fotbalul englez: "Voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima!"

Patronul lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a murit sâmbătă după ce elicopterul său s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe stadionul King Power. Omul de afaceri şi alte patru persoane şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic. Fiul său, care ocupă funcţia de vicepreşedinte al clubului, a găsit puterea să vorbească despre drama trăită.

"Vă mulţumesc tuturor din adâncul sufletului pentru susţinerea copleşitoare. Mulţumesc şi poliţiei şi serviciilor de urgenţă. Reacţia lor rapidă de sâmbătă a făcut ca mulţi oameni să rămână în siguranţă. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să înţeleg cât de important era tatăl meu pentru multe persoane din întreaga lume şi sunt impresionat de cât de mulţi oameni l-a avut în inimă. Sunt extrem de mândru că am un tată atât de extraordinar", a spus Aiyawatt Srivaddhanaprabha, conform siteului oficial al lui Leicester.

Acesta a continuat: "De la el, am primit o misiune şi o moştenire de dus mai departe şi intenţionez să fac acest lucru. Ştiu că voi primi susţinerea necesară pentru a face asta şi vă sunt recunoscător pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase. Tatăl meu m-a învăţat să fiu puternic şi să am grijă de familie. Şi-a iubit familia. A făcut Leicester City o familie. Şi nimic nu l-ar fi făcut să fie mai mândru decât să vadă cum familia Leicester City pe care a construit-o se susţine într-o perioadă atât de tristă. Tatăl meu avea un fel de a mă învăţa despre viaţă şi muncă fără să pară că este o lecţie.

Era mentorul şi modelul meu. Astăzi, m-a lăsat cu o moştenire de purtat mai departe şi voi face tot ce voi putea pentru a-i duce mai departe viziunea şi visurile. Eu şi familia mea vrem să vă mulţumim fiecăruia dintre voi pentru bunătatea arătată în cea mai dificilă perioadă pentru noi. Îmi e dor de tine, tată, din toată inima".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.