LIVE BLOG | Manchester United – PSG 0-2. Solskjær a suferit prima înfrângere, Pogba a fost eliminat. AS Roma – Porto 2-1. Puștiul Zaniolo, eroul serii

LIVE BLOG | Manchester United - PSG 0-2. Solskjær a suferit prima înfrângere, Pogba a fost eliminat. AS Roma - Porto 2-1. Puștiul Zaniolo, eroul serii
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Rezultatele de marți: Manchester United – PSG 0-2 și AS Roma – FC Porto 2-1

Manchester United – PSG 0-2 (Kimpembe 54, Mbappe 60)
Stadion:
Old Trafford (Manchester)
Arbitru: Daniele Orasto. Asistenți: Fabiano Preti și Alessandro Costanzo (Italia)

â–ºManchester United: De Gea – A. Youngs, Lindelöfs, Bailly, Shaws – MatiÇ, Herreras, Pogbas – Lingard (A. Sanchez 45+4), Martial (Mata 46), Rashford (Lukaku 84)
Rezerve: S. Romero – Dalot, P. Jones, Fred
Antrenor: Ole Gunnar Solskjær

â–ºPSG: Buffon – Kehrer, Thiago Silva, Kimpembes, Bernats –  Marquinhos, Draxlers, Verratti (L. Paredes 74) – D. Alvess, Mbappé, Di Maria (Dagba 81)
Rezerve: Areola – Chupo-Moting, Diaby, Kurzawa, Nkunku
Antrenor: Thomas Tuchel

â–ºMinutul 90+4: Fluier final.  PSG se impune cu 2-0 la Manchester și pleacă cu prima șansă în returul de la Paris. Paul Pogba va fi suspendat pentru retur, după ce a fost eliminat în final. E primul eșec suferit de United în era Solskjær.

â–ºMinutul 90: Eliminare! Paul Pogba vede al doilea cartonaș galben, după un fault dur comis asupra lui Marquinhos. Solskjær nu se va putea baza pe el în returul de la Paris.

â–ºMinutul 82: Rămâne 0-2.  Herrera a căutat vinclul, de la 18 metri, însă mingea a trecut peste poarta apărată de Buffon.

â–ºMinutul 60: GOOOL PSG! Mbappe lovește pentru 2-0. Di Maria a scăpat în partea stângă, a trimis în șase metri, iar Mbappe a venit lansat din spate și le-a luat fața lui Bailli și Lindelof. Cei doi fundași n-au mai putut să-l oprească pe Mbappe, care a împins mingea la colțul lung pentru 2-0, Lucrurile devin și mai complicate pentru Ole Gunnar, care se apropie de primul eșec pe banca lui United..

â–ºMinutul 56: Scapă United. De Gea a respins până la 20 de metri, în urma unui alt corner, iar Dani Alves a trimis o torpilă spre poarta adversă. Balonul a fost deviat și a trecut milimetric pe lângă bară.

â–ºMinutul 54: GOOOL PSG! Kimpembe deschide scorul în urma loviturii de colț. Fundașul oaspeților l-a pierdut pe drum pe Matic și a reluat din șase metri, sub bara transversală. Fundașul era singur, singurel, iar De Gea n-a putut face nimic. E 1-0, iar Solskjær are probleme serioase în acest moment. Mai ales că United a operat deja două schimbări.

â–ºMinutul 53: Apără De Gea!  Dani Alves a centrat din flancul drept, iar Mbappe a deviat la colțul scurt. De Gea a împins perfect din picioare și a respins în afara terenului. Va fi lovitură de colț pentru PSG.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida. Ole Gunnar Solskjær a mai efectuat o schimbare: a intrat Juan Mata, a ieșit Anthony Martial. Tuchel n-a schimbat nimic.

â–ºMinutul 45+4: Pauză. Ambele echipe s-au tatonat în prima parte, dar singura ocazie importantă i-a aparținut lui Mbappe, în minutul 28. Lingard a fost schimbat cu Alexis Sanchez, după ce a acuzat probleme musculare.

â–ºMinutul 28: Ocazie mare pentru PSG. Veratti i-a trimis lui Draxler, care a deviat cu multă finețe pentru Mbappe. Puștiul teribil al Parisului a scăpat singur cu De Gea, a reluat din cădere, însă a trimis de puțin pe lângă poarta gazdelor. De Gea era bătut. Tabela rămâne intactă.

â–ºMinutul 27: Sir Alex Ferguson e la post.

â–ºMinutul 26: A fost avertizat și un jucător din tabăra gazdelor.  Paul Pogba încasează primul cartonaș galben al gazdelor. De la oaspeți au fost avertizați Kimpembe și Draxler.

â–ºMinutul 20: Un bebeluș privește astăzi primul său meci.  Tatăl copilului îl veghează în spital, dar în același timp nu poate rata primul „blockbuster” din acest an.

â–ºMinutul 11: Primul galben al meciului. Daniele Orasato îl avertizează pe Kimpembe, pentru un fault dur comis asupra lui Rashford, la mijlocul terenului.

â–ºMinutul 9: Replica lui United. Rashford a încercat să-l surprindă pe Buffon cu un șut la colțul scurt. Veteranul italian s-a lipit de bară și a respins în afara terenului. 

â–ºMinutul 6: Ocazie pentru PSG. Angel Di Maria a șutat de la 18 metri, dar mingea a trecut de puțin pe lângă vinclul porții apărate de De Gea.

â–ºMinutul 1: A început meciul de pe „Old Trafford”. S-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Emiliano Sala, atacantul transferat de Cardiff de la Nantes, care s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

â–º21:24 Fierde Manchesterul. Suporterii francezi se află la a doua deplasare în Regat, în acest sezon, după ce în grupe au mers pe Anfield. Fanii lui PSG au luminat orașul cu torțele lor.

â–º21:00 Avem echipele de start! Ole Gunnar merge pe formula clasică, în timp ce Tuchel alege să înceapă cu Dani Alves în tridentul ofensiv. Brazilianul va juca în linie cu Mbappe și Di Maria. E posibil ca acel 4-3-3 să devină un 4-2-3-1, cu Draxler avansat în linie cu Alves și Di Maria.


AS Roma – FC Porto 2-1 (Zaniolo 70, 76 / A. Lopez 79)
Stadion:
Olimpico (Roma)
Arbitru: Danny Makkelie. Asistenți: Mario Diks și Hessel Steegstra (Olanda)

â–ºAS Roma: Mirante – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Pellegrini (N’Zonzi 83), De Rossi, Cristante – Zaniolo (D. Santon 87), Dzeko, El Shaarawys (J. Kluivert 90)
Rezerve: Olsen – J. Jesus, Marcano, Pastore
Antrenor: Eusebio Di Francesco

â–ºFC Porto: Casillas – Militao, Felipe, Pepe, Telles – Herreras, Pereira, Fernando (A. Pereira 76) – Otavio (Hernani 84), T. Soares, Brahimi (Adrian Lopez 68)
Rezerve: Vana – O. Torres, B. Costa, M. Pereira
Antrenor: Sergio Conceicao

â–ºMinutul 90+5: Fluier final. Roma se impune cu 2-1, dar golul marcat de Adrian Lopez ar putea conta enorm în returul de la Porto.

â–ºMinutul 79: GOOOL Porto! Adrian Lopez relansează dubla manșă. Spaniolul a înscris din apropiere, după o fază rapidă a portughezilor. Italienii vor avea probleme în retur, dacă scorul rămâne 2-1. Golul marcat în deplasare valorează dublu, astfel că Porto ar putea conserva acest handicap.

â–ºMinutul 76: GOOOL Roma! La doar 19 ani, Zaniolo semnează dubla! Dzeko a izbit bara, iar mingea a ricoșat până la Zaniolo, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate. 2-0 pentru Roma, care la acest scor devine favorită pentru accederea în sferturile de finală.

â–ºMinutul 70: GOOOL Roma!  Zaniolo deschide scorul cu 20 de minute înainte de final. Dzeko i-a așezat mingea lui Zaniolo, care l-a învins pe Casillas cu un șut în cros. Roma se desprinde în cele din urmă.

â–ºMinutul 50: Ocazie pentru Roma.  Bryan Cristante a preluat după o piruetă superbă, la 16 metri, iar mai apoi a șutat puternic spre poarta adversă. Casillas a respins fără mari probleme, după care fundașii săi au degajat pericolul.

â–ºMinutul 46: S-a reluat partida. Nu s-au efectuat modificări la pauză. 51.727 de spectatori asistă la acest meci.

â–ºMinutul 45+2: Pauză.  Roma a fost mai periculoasă în prima parte, dar portughezii au rezistat și au avut șansă la bara lui Dzeko.

â–ºMinutul 38: Ocazie mare pentru Roma! Dzeko a izbit bara din dreapta lui Casillas. Vârful bosniac a primit la 16 metri, în lateral, a pătruns în centru, după care a șutat violent la colțul scurt. Bara s-a opus, astfel că scorul rămâne 0-0, în finalul primei părți

â–ºMinutul 30: Replica oaspeților.  Fernando a șutat pe jos, a cadrat balonul, dar Mirante a reținut fără mari probleme.

â–ºMinutul 27: Apără Casillas.  Kolarov a șutat, Casillas a intervenit, după care a apărut Cristante la finalizare. Mijlocașul a prins cadrul porții, dar Casillas a respins și de această dată. Râmâne 0-0.

â–ºMinutul 20: Meci liniștit la Roma.  Cele două echipe sa tatonează în acest debut. N-am notat niciun șut după primele 20 de minute. A existat o lovitură de colț, în contul gazdelor.

â–ºMinutul 1: A început partida de pe „Olimpico”. S-a ținut un minut de reculegere în memoria lui Emiliano Sala, atacantul transferat de Cardiff de la Nantes, care s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

â–º21:00 Avem echipele de start! Fără Aboubakar și Marega, accidentați, Sergio Conceicao mizează pe Tiquinho Soares. Brazilianul are nouă goluri în 16 meciuri oficiale jucate în acest sezon.


Manchester United – PSG, ora 22:00

Cel mai așteptat meci al optimilor Ligii Campionilor își consumă turul în această seară, pe Old Trafford. Englezii vin după o lungă serie fără înfrângere pe toate planurile (11 partide), aspect ce coincide cu numirea pe banca tehnică a lui Solskjaer.

Parizienii nu trec prin cel mai bun moment al sezonului. În Ligue 1 au înregistrat prima înfrângere (1-2 cu Lyon în urmă cu două etape), iar în ultima etapă s-a chinuit cu Bordeaux (1-0). Thomas Tuchel nu va putea folosi două dintre starurile sale. Neymar și Cavani nu au fost luați în lot, din cazua accidentărilor, fiind șanse mari ca pauza celor doi să se prelungească și după retur. Meunier e și el indisponibil pentru partida de pe Old Trafford.

Echipele probabile:

  • Manchester United: De Gea – Young, Smalling, Jones, Shaw – Herrera, Matic, Pogba – Lingard, Rashford, Martial
  • PSG: Buffon – Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat – Marquinhos, Verratti – Nkunku, Di Maria, Draxler – Mbappe

AS Roma – FC Porto, ora 22:00

La prima vedere italienii pornesc cu prima șansă, dar FC Porto este obișnuită cu meciurile mari din Europa, fiind angreantă an de an în grupele întrecerilor internaționale. Mai mult, Di Francescu are și câteva probleme de efectiv din cauza accidentărilor. 6 fotbaliști vor vedea meciul din tribună, printre ei numărându-se Manolas și Under. De partea cealaltă, Porto nu poate conta pe Aboubakar și Marega, atacanți cu cifre bune în acest sezon.

Cele două s-au mai întâlnit în 2016, în barajul final de accedere în grupele Ligii Campionilor. Dubla a fost câștigată de portughezi, cu 4-1 la general.

Echipele probabile:

  • AS Roma: Mirante – Karsdorp, Marcano, Jesus, Kolarov – Zaniolo, N’zonzi, Cristante – El Shaarawy, Dzeko, Kluivert
  • FC Porto: Casillas – Militao, Felipe, Pepe, Telles – Pereira, Torres, Herrera – Otavio, Soares, Brahimi
Octavian Vasilescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…