CFR – Slavia Praga 0-1, în play-off-ul Ligii Campionilor. Masopust a făcut diferența în Gruia, Omrani a ratat un penalty! Toate speranțele pentru returul din Cehia

Redactor:
Andrei Pal
CFR - Slavia Praga 0-1, în play-off-ul Ligii Campionilor. Masopust a făcut diferența în Gruia, Omrani a ratat un penalty! Toate speranțele pentru returul din Cehia
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • A fost primul meci din istoria fotbalului românesc care a beneficiat de tehnologia VAR.

CFR Cluj – Slavia Praga 0-1 (Masopust 28)
Arbitru: Cuneyt Çakñr. Asistenți: Bahattin Duran și Tarik Ongun. Rezervă: Huseyin Gocek. Arbitru VAR: Mete Kalkavan. Asistent VAR: Ali Palabñyñk

CFR: Arlauskis – Susic, Cestor, Burcă   , Camora (cpt.) – L. Aurelio (Păun 72), Djokovic   , (Hoban 87) Bordeianu   – Deac, Țucudean (Rondon 46), Omrani
Rezerve neutilizate: Vâtcă – Costache, Mureșan, Peteleu
Antrenor: Dan Petrescu

Slavia: Kolar – Coufal   , Hovorka, Kudela, Boril –    Soucek (cpt.), Traore (Kral 64) – Masopust (Holes 84), Stanciu, Olayinka – Van Buren (   Skoda 68)
Rezerve neutilizate: Kovar – Husbauer, A. Băluță, Helal
Antrenor: Jindřích Trpišovský

Minutul 90+3: Final de meci la Cluj! Campioana CFR are de remontat un dezavantaj de un gol, după ce în prima repriză a fost dominată clar de Slavia. În partea secundă, echipa lui Petrescu a început în forță, Omrani a ratat chiar și un penalty, dar scorul a rămas neschimbat.


Minutul 90+1: Ocazie Slavia! Stanciu centrează periculos, cu efect, dintr-o lovitură liberă laterală, de la mare distanță, iar balonul a fost la un pas să-l depășească pe Arlauskis. La pândă era Skoda, dar din fericire goalkeeperul lituanian a reținut.


Minutul 82: Ocazie Slavia! Stanciu bate o lovitură liberă de la distanță, din lateral, centrează în careu, iar Skoda îi așează mingea, cu capul, pentru șut lui Masopust, care trage defectuos pe lângă poarta lui Arlauskis.


Minutul 79: Penalty ratat! Omrani bate slab, în stânga portarului Koral, iar acesta reușește să respingă!


Minutul 77: Penalty pentru CFR! Omrani e faultat în careu de Olaynka, după ce francezul a încercat un dribling scurt.


Minutul 71: Ocazie Slavia! Stanciu bate scurt un corner, Masopust centrează în careu, Soucek reia peste poarta lui Arlaukis, dar turcul Cakir a fluierat un fault în atac.


Minutul 67: CFR e din ce în ce mai periculoasă! Djokovic a centrat în careul cehilor, doi jucători ai CFR-ului au căzut, dar turcul Cuney Cakir nu a dictat nimic. Pe momentul de presiune, Coufal era să-și învingă propriul portar cu o lovitură de cap. Apoi, din cornerul rezultat, după o minge respinsă în față, Camora trage, dar mult peste poarta lui Koral.


Minutul 52: Ocazie CFR! Deac îi așează mingea pe șut lui Bordeianu, după ce a încercat să dribleze fără succes în careu, dar Bordeianu trage pe lângă poarta lui Koral.


Minutul 51: Ocazie uluitoare CFR! Omrani a recuperat excelent o minge în apropierea careului lui Kolar, i-a pasat lui Rondon, care l-a driblat pe Kudela și a șutat, dar mingea a zguduit bara porții cehilor, apoi a ieșit din careu.


Minutul 46: A început repriza a doua! Dan Petrescu mută: iese Țucudean, intră Rondon.


Minutul 45+1: Final de primă repriză în Gruia! Dan Petrescu trebuie să schimbe ceva pentru ca CFR să reintre în joc.


Minutul 40: Registrul jocului nu s-a schimbat după golul marcat de Masopust. Cehii sunt mai periculoși în atac, CFR încearcă să surprindă pe contre. Deocamdată fără eficiență pe tabela de marcaj.


Minutul 28: GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL SLAVIA! Stanciu bate un corner direct la marginea careului lui Arlauskis, mingea e retrimisă în careu, de Masopust, de unde Van Buren încearcă să reia fără succes, dar îl derutează pe Arlauskis, care nu poate interveni și cehii deschid scorul!


Minutul 27: Ce șansă!!! După o minge înalțată în careu de Deac, după o aruncare de la margine, Djokovic îi așează perfect mingea lui Țucudean, care reia cu capul din apropiere, însă Kolar are un reflex incredibil și respinge!


Minutul 25: Ocazie Slavia! Același Olaynka s-a aflat la finalizare, după o fază prelungită în marginea careului CFR-ului, însă șutul său e slab și Arlauskis n-are emoții să prindă mingea! Cehii sunt mai prezenți în atac, echipa lui Dan Petrescu preferă șarjele pe contraatac.


Minutul 21: Djokovic, șansă rarisimă! Culio a centrat cu efect din stânga, Țucudean n-a putut relua din centrul careului, fiind între fundașii Slaviei, care au respins defectuos doar până la Djokovic. Sârbul a șutat din prima, fără preluare, din interiorul careului, dar mingea a trecut mult peste poarta lui Kolar.


Minutul 15: O nouă șansă pentru Slavia! Coufal a centrat din careu în spatele lui Djokovic și a cerut penalty pentru henț, turcul Cakir l-a ignorat. Apoi, Olaynka a creat panică în suprafața de pedeapsă, dar în cele din urmă CFR a scăpat cu fața curată.


Minutul 13: Ocazie Slavia! Olaynka a pătuns în careul lui Arlakuskis, după o cursă de câteva zeci de metri, a tras puternic, dar balonul a trecut pe lângă stâlpul din dreapta porții goalkepeerului CFR-ului.


Minutul 8: Ce ocazie pentru CFR! Trupa lui Dan Petrescu a plecat pe un contraatac excelent, construit de Djokovic și Omrani, francezul i-a pasat lui Țucudean în profunzime, care a preluat, dar a fost blocat în ultima clipă, când a încercat să tragă.


Minutul 1: A început meciul din Gruia, după ce s-a auzit din nou imnul Ligii la Cluj, după șapte ani.


20:44 Avem echipele de start! Nicolae Stanciu e titular la Slavia, în timp ce Dan Petrescu e nevoit să-l titularizeze pe Cestor, în locul lui Vinicius. În rest, campioana României începe cu formula de bază. Țucudean este titular, în timp ce Rondon este rezervă.


20:17 Probleme pentru CFR Cluj! Paulo Vinicius s-a accidentat la ultimul antrenament și nu va putea evolua în această seară. Dan Petrescu îl va titulariza pe Mike Cestor în locul lui Vinicius. Cel mai probabil, cuplul din centrul apărării va fi Burcă – Cestor.


20:14 Ședere plăcută la Glasgow. Slavia Praga va fi susținută de circa 500 de suporteri în această seară, în Gruia. Conform UEFA, câțiva suporteri vor urmări jocul din Glasgow, pentru că și-au cumpărat bilete de avion imediat după tragerea la sorți pentru playoff. Când au aflat că vor înfrunta învingătoarea dintre Celtic și CFR Cluj, fanii Slaviei erau siguri că băieții lui Dan Petrescu vor fi eliminați. Așa au ajuns să-și cumpere tichete pentru Glasgow, iar după ce ardelenii au triumfat pe Celtic Park, fanii respectivi n-au reușit să mai schimbe biletele.


19:35 Presa din Cehia a realizat o analiză a CFR-ului. Jurnaliștii de la Praga sunt de părere că antrenorul Jindrich Trpisovsky trebuie să fie extrem de atent la trei jucători din lotul campioanei României: Billel Omrani, George Țucudean și Ciprian Deac.


18:13 Fost portar în Gruia între 2007 și 2013, Nuno Claro (42 de ani) a prefațat duelul dintre CFR Cluj și Slavia Praga: „Este un meci foarte greu pentru CFR. Eu cred că șansele sunt 50-50. E un meci important pentru fotbalul românesc, dar și mai important pentru CFR. Fotbaliștii trebuie să joace de plăcere, mai ales în Champions League. Slavia e o echipă puternică. Din ce am observat, se apără foarte bine și e o echipă foarte periculoasă în deplasare. Au încasat un singur gol în ultimele șase meciuri. Cel mai important pentru CFR e să nu primească gol astăzi. CFR e o echipă puternică, iar fiecare jucător poate să facă diferența. Așa au ajuns să joace la acest nivel. CFR astăzi poate să câștige, aș spune că e chiar favorită, pentru că joacă acasă”, a spus Nuno Claro, la Digi Sport.

În cei șase ani petrecuți la CFR Cluj, Nuno Claro a cucerit trei titluri și două Cupe ale României. S-a retras în urmă cu patru ani, după ce a evoluat ultima oară pentru FC Olt. Portughezul a adunat aproape 100 de meciuri între buturile CFR-ului.


17:50 Victor Pițurcă spune că o calificare a CFR-ului ar ajuta extrem de mult fotbalul românesc: „Meciul este extraordinar de greu pentru CFR Cluj, e și normal. CFR are șansa ei. Eu cred că orice antrenor joacă la rezultat, nu numai Dan Petrescu. El face totul pentru a câștiga. Dan Petrescu a avut adversari redutabili și a trecut de ei. Dacă va trece și de Slavia, va fi extraordinar. Mai scoatem și noi capul la masa bogaților, iar lumea ne va vedea altfel. Va fi foarte bine pentru fotbalul românesc dacă CFR se va califica”, a spus Victor Pițurcă, la Digi Sport.


17:42 Dan Petrescu vs virușii verzi. CFR Cluj va juca în echipamentul tradițional, vișiniu complet, în timp ce oaspeții vor evolua în premieră în tricouri verzi.


Echipamentele pentru meciul din această seară. Foto: UEFA


17:03 Selecționerul României, Cosmin Contra, a vorbit pentru site-ul UEFA despre dubla dintre CFR Cluj și Slavia Praga: „Mă aștept la o dublă foarte echilibrată. Slavia are jucători obișnuiți să joace la acest nivel, dar am văzut cu toții cum s-a calificat CFR în playoff. Îl voi urmări atent pe Nicolae Stanciu, pentru că se apropie meciurile din campania pentru EURO 2020 și vreau să-l văd jucând la cel mai înalt nivel. Chiar și așa, îmi doresc din tot sufletul ca CFR Cluj să se califice în grupe”, a spus Cosmin Contra, conform sursei citate.


CFR Cluj va fi susținută 100% în primul meci din play-off-ul Ligii Campionilor în compania cehilor de la Slavia Praga. Marți, 20 august, de la ora 22:00, ardelenii îi vor aștepta pe teren propriu, stadionul „Doctor Constantin Rădulescu”, pentru a încerca să facă un prim pas spre grupele Ligii.

Clubul din Gruia a anunțat că partida se va juca cu casa închisă. Toate biletele la meciul cu Slavia Praga au fost vândute

JUCĂ‚M CU STADIONUL PLIN! CFR CLUJ – SLAVIA PRAGA, SOLD OUT!

Campionii noștri vor întâlni Slavia Praga, mâine, 20 august, în fața unui STADION PLIN! Toate biletele pentru jocul din play-off-ul Champions League au fost epuizate în câteva zile, astfel că mâine, în ziua meciului, casele de bilete din Gruia vor fi închise!

Clubul CFR 1907 Cluj le mulțumește suporterilor care vor fi mâine în CASA NOASTRĂ‚ și vor susține echipa în drumul spre grupele Ligii Campionilor!

Vă mulțumim! Împreună suntem mai puternici!„, este comunicatul emis de CFR Cluj, pe site-ul de socializare de Facebook.

Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Dan Petrescu și în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile. Băieții mei au câștigat foarte mult entuziasm și încredere. Știm că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit. Au foarte mulți jucători de atac foarte buni și sigur va fi greu să nu primim gol și acasă și în deplasare. Trebuie să marcăm goluri dacă vrem să ne calificăm„, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

CITEȘTE ȘI Dan Petrescu e în al 9-lea cer. „Îmi doresc ca toată cariera mea să fie așa”. Decizia care îl mulțumește, înainte de meciul cu Slavia.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…