Cei 90.000 de oameni prezenţi pe Wembley au amuţit când a fost afişată fotografia lui Davide Astori. FOTO | Chiellini a izbucnit în lacrimi

7 mar 2018 8446 afişări Comentează şi tu Liga Campionilor
Cei 90.000 de oameni prezenţi pe Wembley au amuţit când a fost afişată fotografia lui Davide Astori. FOTO | Chiellini a izbucnit în lacrimi

Cei 90.000 de oameni prezenţi pe Wembley pentru meciul dintre Tottenham şi Juventus au oferit un impresionant moment de reculegere înainte de startul partidei. Italienii veniţi să dea piept cu maşinăria de fotbal a lui Pochettino au vărsat lacrimi în memoria lui Davide Astori, care s-a stins în dimineaţa zilei de duminică.

UEFA a decis ca la toate meciurile din această săptămână să se ţină un moment de reculegere în memoria italianului. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit din cauze naturale, decesul fotbalistului fiind provocat de un stop cardiac, potrivit concluziilor autopsiei efectuate, marţi, în Italia, conform agenţiei ANSA.

Astori a murit în urma unui stop cardiac provocat cel mai probabil de bradiaritmie, o afecţiune ce presupune un puls anormal de scăzut, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi ale inimii pe minut. Sursa amintită notează că pulsul fotbalistului a scăzut, apoi inima acestuia a încetat să mai bată. Autopsia a fost efectuată de către directorul centrului de patologie vasculară al Universităţii din Padova, Gaetano Thiene, şi de către profesorul de medicină legală din cadrul Universităţii din Udine, Carlo Moreschi. Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, s-a stins din viaţă duminică dimineaţă, în camera sa de hotel din Udine, unde ar fi urmat să joace împotriva echipei locale. Fotbalistul avea 31 de ani.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.