Ce simte un arbitru care greşeşte decisiv şi spulberă un vis? Dezvăluiri din vestiar: reacţia lui Damir Skomina când a realizat că erorile sale au distrus şansele Romei

3 mai 2018 24061 afişări Liga Campionilor
Ce simte un arbitru care greşeşte decisiv şi spulberă un vis? Dezvăluiri din vestiar: reacţia lui Damir Skomina când a realizat că erorile sale au distrus şansele Romei

Semifinala Ligii Campionilor dintre AS Roma şi Liverpool ar fi putut avea alt deznodământ. Italienii au câştigat cu 4-2, dar au ratat calificarea în ultimul act la competiţiei, după ce în tur englezii s-au impus cu 5-2. Totuşi, arbitrul Damir Skomina a influenţat negativ jocul, refuzându-le gazdelor două lovituri de penalty, ceea ce ar fi putut schimba soarta calificării.

Dzeko a fost lovit în careu de către portarul lui Liverpool, Karius, dar arbitrul a oprit faza pentru un ofsaid inexistent, după care nu a observat un henţ clar al lui Trent Alexander-Arnold,a cesta fiind în poziţia de ultim apărător.

Ziaristul italian Tancredi Palmeri, colaborator beIN Sports şi CNN, susţine că Skomina şi-a dat seama la vestiare de greşelile comise şi a recunoscut în faţa presei că a luat decizii greşite. "Imediat după meci, arbitrul Skomina a fost distrus, în vestiar, după ce a realizat erorile! A recunoscut că a greşit!", a anunţat Palmeri.
 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.