Bucur**ați-vă de fotbal! VIDEO Șahtior-Poli 2-2!

  • Publicat:
  • Actualizat:

Bănățenii au condus de două ori prin Gigel Bucur, însă au fost egalați de fiecare dată.

Care e diferența dintre câștigătoarea Cupei UEFA și echipa care s-a împiedicat în primul tur preliminar în care a jucat? Pe tabelă, niciuna!
Peste o lună, dacă Timișoara va fi la fel de norocoasă și în retur, Donețk-ul va avea cel mai frumos stadion din Europa League. Iar Timișoara, cel mai bun portar din Champions League. Din fotoliul de acasă, Lucescu n-a reușit să-i convingă pe fotbaliștii săi că nu e bine să intre cu nasul pe sus cu românii. O mai făcuseră de două ori, cu Dinamo și Rapid. Aseară, au pățit-o și a treia oară ucrainenii. Șahtior s-a distrat în primul sfert de oră cu patru ocazii bune, în timp ce Timișoara arăta imediat cu ce vrea să surprindă adversarul: cu faptul că nu are nicio surpriză! A organizat cât a putut de bine defensiva și a sperat să contraatace. La prima șansă, Parks s-a precipitat (4), pentru ca la a doua, costaricanul să facă exact ce trebuia și la prima: i-a pasat lui Bucur, care dădea gol din șase metri și cu ochii închiși. Șahtior s-a pierdut complet și, deși a dominat copios, n-a mai avut decât o ocazie clară în prima repriză: șutul lui Srna la vinclu de la 30 de metri, scos de Pantilimon.
 
La pauză, Lucescu trebuie să se fi teleportat în vestiar, pentru că Șahtior a ieșit mult mai convingătoare. Pantilimon și-a crescut însă uriaș cota cu două intervenții uriașe la Jadson (48) și Willian (50), pentru ca apoi să-și crească șansele și de câștig la loto cu un noroc chior la șutul lui Adriano (51) și lovitura liberă a lui Ilsinho (68), ambele în bară. În schimb, timișorenii au luat gol în cel mai previzibil mod posibil: fază fixă. Centrare Srna, cap Gladky din marginea careului mic (61). Asediul a continuat: Jadson (72), Gladkiy (73), dar cadoul așteptat de Il Luce a venit tot de la românii lui. Și n-a fost deloc plăcut. Pentru că Gigel Bucur a marcat pentru 1-2. N-a fost de acord Fernandinho, care a egalat pe greșeala lui Pantilimon, iar calificarea se va juca la Timișoara.

Sursă video: DigiSport și RCS & RDS
 

Reacții

Marian Iancu: "Șahtior a jucat foarte bine! Păcat că am fost depășiți fizic!"

Sabău: "Obiectivul rămâne calificarea în Europa League! Șahtior joacă la fel de bine în deplasare!"

Chivorchian: "Suntem nemulțumiți de rezultat! Returul va fi incendiar!"

Dragomir: "Timișoara putea să bată cu 2-0!"

 

Partida a fost Live-text pe www.prosport.ro

Min. 90+4 Eduardo Iturralde Gonzalez fluieră finalul partidei. Șahtior – Timișoara 2-2. Bănățenii pot privi cu optimism spre partida retur.

Min. 90+3 Hubschmann trage de la mare distanță, Pantilimon respinge în corner de sub bară

Min. 90+2 A treia schimbare pentru Poli. Inră Claudiu Ionescu, iese Gigel Bucur.

Min. 90+1 Cigrinski avansează până la 25 de m de poarta lui Pantilimon și încearcă o pasă spre Ilsinho, dar brazilianul e în off-side.

Min. 90 Partida va fi prelungită cu trei minute

Min. 90 Cisovsky acordă corner. Jadson execută, Artiom Karamyan respinge.

Min. 88 Acțiune de atac a bănățenilor. Gigel Bucur avansează cu balonul, pasează la Curtean, dar ucrainenii recuperează în cele din urmă

Min. 85 GOL Șahtior! Fernandinho trece de Bonfim și șutează de la 25 de m, la colțul lung. Pantilimon e învins! Șahtior – Timișoara 2-2

Min. 81 Agahowa intră pe teren în locul lui Luiz Adriano

Min. 80 GOOOOOOOL TIMIȘOARA! Gigel Bucur își aduce echipa în avantaj după un contraatac superb! Golgheterul bănățenilor a scăpat spre poarta lui Piatov, l-a întors de două ori pe Kucher și, rămas singur cu goalkeeperul ucrainenilor, a tras sec la colțul scurt! Șahtior – Timișoara 1-2!!

Min. 78 Din nou corner pentru Șahtior, Curtean respinge.

Min. 77 Magera se luptă eroic pentru un balon în apropiere de linia de fund a terenului, dar Gonzalez fluieră fault în atac.

Min. 74 Ilsinho primește galben pentru un fault la Magera

Min. 74 Magera vede galben după o intrare dură

Min. 72 Încă două ocazii imense pentru Șahtior în câteva secunde. Pantilimon a respins de sub bară un "cap" al lui Luiz Adriano, după ce în urmă cu câteva secunde acordase corner în urma unui șut al lui Jadson.

Min. 71 Sabău face a doua schimbare. Iese Dan Alexa, intră Stelian Stancu.

Min. 70 Corner pentru Șahtior. Srna bate la colțul scurt, de unde Fernandinho trimite cu capul, puțin pe lângă poartă.

Min. 69 Momente extrem de grele pentru timișoreni. Elevii lui Mircea Lucescu au prins aripi după golul egalizator, iar bănățenilor le e aproape imposibil să păstreze posesia pentru mai mult de câteva secunde.

Min. 68 Șansă pentru Pantilimon! Jadson execută perfect, dar balonul lovește vinclul!

Min. 67 Srna centrează din tușă, Bonfim respinge. Balonul ajunge la Fernandinho, iar șeptarul lui Șahtior obține o lovitură liberă.

Min. 66 O nouă lovitură liberă din banda dreaptă executată de căpitanul lui Șahtior, de această dată bănățenii reușesc să respingă

Min. 64 GOL ȘAHTIOR! Gladkiy egalează cu capul, după o centrare a lui Darijo Srna. Atacantul lui Șahtior a speculat o eroare a lui Eder Bonfim și a înscris cu ușurință în poarta lui Pantilimon. Șahtior – Timișoara 1-1

Min. 63 Magera primește în banda stângă și centrează spre Gigel Bucur, dar micuțul atacant nu ajunge la balon. Arman Karamyan încearcă să recupereze, dar Hubschmann ajunge înainte la minge

Min. 62 Fernandinho preia frumos de lângă Alexa și încearcă un șut din drop, dar balonul trece mult pe lângă poartă

Min. 60 Elevii lui Sabău au reușit să calmeze puțin jocul, după o avalanșa de ocazii a ucrainenilor. Șahtior rămâne în ofensivă, dar Pantilimon nu mai are de lucru.

Min. 57 Gladkiy e găsit la 17 m de poartă și preia pe lângă Cisovsky, dar slovacul revine și acordă corner.

Min. 54 Timișorenii ies la atac, dar defensiva ucrainenilor nu e pusă în dificultate

Min. 52 Moment de respiro pentru defensiva bănățenilor! Karamyan obține o lovitură liberă în jumătatea adversă.

Min. 51 Șahtior aproape de egalare! Brazilienii lui Lucescu fac tot ce vor cu defensiva lui Poli. După o combinație rapidă, balonul ajunge la Luiz Adriano care, liber, la 8 m, trage în forță în transversală!

Min. 50 Willian trage puternic de la 20 de metri, ușor latelal stânga, Pantilomon reține în doi timpi!

Min. 48 Mare ocazie pentru Șahtior! Willian centrează bine de pe dreaptă, Cisovsky respinge cu greu, dar balonul ajunge la Fernandinho care trage milimetric pe lângă bara din stânga a porții lui Pantilimon.

Min. 47 Ilsinho îl depășește în dribling pe Bourceanu și șutează de la 25 de m, din fericire mult pe lângă poartă.

Nin. 46 A început repriza a doua. Dublă schimbare la Șahtior. Intră Cigrinski și Gladkiy, ies Șevciuk și Ishcenko


Min. 45+1 Iturralde Gonzalez pune punct primei reprize. Timișorenii intră la cabine în avantaj!

Min. 44 Combinație rapidă în banda dreaptă între brazilienii lui Șahtior, balonul ajunge la Willian care trage foarte bine, dar arbitrul asistent a ridicat fanionul. Off-side!

Min. 40 Bănățenii ies cu mingea la picior din propria jumătate și reușesc să mențină posesia pentru o perioadă mai lungă de timp. Balonul ajunge în cele din urmă în banda stângă, de unde Artiom Karamyan centrează, dar Kucher respinge

Min. 39     Iturralde Gonzalez îi acordă cartonașul galben și lui Artiom Karamyan

Min. 38    Bourceanu e avertizat pentru un fault la mijlocul terenului

Min. 38 Timișoara pornește pe contraatac. Bucur controlează balonul foarte bine, dar până la urmă e sufocat de fundașii adverși și alege să tragă în loc să-i paseze lui Curtean.

Min. 37 Srna centrează foarte bine, în forța, dar Cisovsky respinge

Min. 36 Bate tot Srna, mult mai bine, dar Pantilimon respinge senzațional în corner, de la vinclu.

Min. 35 Din nou lovitură liberă pentru Șahtior, de această dată din poziție centrală. Srna execută în zid, dar arbitrul decide ca lovutura să fie repetată.

Min. 34 Srna trece elegant de Artiom Karamyan, dar armeanul oprește acțiunea croatului prin fault. Lovitura liberă nu aduce pericol la poarta lui Pantilimon

Min. 32 Lovitură liberă pentru Șahtior de la aproximativ 18 m de poartă, lateral stânga. Centrarea lui Ilsinho e respinsă de fundașii timișoreni.

Min. 31 Bourceanu face o partidă foarte bună și "taie" acțiunile adversarilor la 30 de m de buturile lui Pantilimon

Min. 29 Timișoara se apără supranumeric și, în multe rânduri, Dan Alexa se transformă într-un veritabil libero.

Min. 28 Deținătoarea cupei UEFA atacă cu fundașii la centru, dar defensiva trupei de pe Bega se sincronizează perfect și lasă doi adversari în offside

Min. 26 Prima schimbare pentru Poli! Sabău îl înlocuiește pe Winston Parks, omul care a pasat decisiv la golul lui Bucur, cu Lukas Magera! Parks a acuzat o accidentare imediat după faza în care Timișoara a marcat.

Min. 25 Jadson încearcă o pasă marca "Dănuț Lupu" peste întreaga apărare a bănățenuilor, dar Ilshino ratează de puțin întâlnirea cu balonul.

Min. 23 Lovitura de colț e executată de Srna, timișorenii ezită în primă fază, dar în cele din urmă îndepărtează pericolul.

Min. 22 Ucrainenii încearcă să "spargă" flancul stâng al defensivei bănățenilor, dar Cisovsky acoperă perfect și acordă corner.

Min 20 Șahtiorul iese la atac, dar cuplul Alexa – Bourceanu nu lasă nimic să treacă!

Min 18 GOOOL TIMIȘOARA! Bucur deschide scorul! Parks se descurcă excelent între trei adversari și scapă liber în banda dreaptă după un un-doi cu Arman Karamyan. Bucur se demarcă în centrul careului, primește de la vârful costarican și-l execută cu calm pe Piatov! Șahtior – Timișoara 0-1!

Min. 16 Fernandinho execută puternic, la firul ierbii, dar Pantilimon reține cu siguranță.

Min. 15 Nibombe îl dărâmă pe Fernandinho, iar Șahtior are o lovitură liberă de la aproximativ 35 de m.

Min. 12 Iturralde Gonzalez acordă lovitură liberă pentru Șahtior în urma unui fault al lui Bourceanu.

Min. 9 Srna șutează, dar balonul este respins în corner. Execută același Srna. Centrarea croatului e resipinsă de Nibombe.

Min. 6 Replică rapidă a lui Șahtior, dar șutul lui Luiz Adriano e prea slab pentru a-i pune probleme lui Pantilimon

Min. 4 Parks trage, dar poarta lui Piatov nu e pusă în pericol

Min. 2 Corner pentru Șahtior. Execută Jadson,  timișorenii resping cu ușurință.

Min. 1 Partida a început

Șahtior Donețk

Piatov – Srna, Kucher, Ischenko, Șevchuk – Hubschmann, Fernandinho – Ilsinho, Jadson , Willian – Luiz Adriano

Rezerve: Khudzhamov, Duljaj, Lewandowski, Gladkiy, Chygrynskiy, Chyzhov, Aghahowa

FC Timișoara

Pantilimon – Bonfim, Cisovsky, Nibombe, Art. Karamyan – Arm. Karamyan, Alexa, Bourceanu, Curtean – Bucur, Parks

Rezerve: Taborda, Latovlevic, Stancu, Luchin, Borbely, Ionescu, Magera

Tags:
Pe aceeași temă
Carmen Brumă a făcut anunțul-șoc după 20 de ani de relație cu Mircea Badea!
Carmen Brumă a făcut anunțul-șoc după 20 de ani de relație cu Mircea Badea!
Un celebru interlop, care a comandat un atentat cu bombă, a câştigat la CEDO procesul cu Statul Român. Ce a reclamat
Un celebru interlop, care a comandat un atentat cu bombă, a câştigat la CEDO procesul cu Statul Român. Ce a…
Spectacol pe cer la începutul lunii decembrie. Luna, Jupiter, Saturn şi Venus se aliniază
Spectacol pe cer la începutul lunii decembrie. Luna, Jupiter, Saturn şi Venus se aliniază
Ultima piesă din „Dream Team”. PSG e pe cale să dea adevărata lovitură pe piața transferurilor
Ultima piesă din „Dream Team”. PSG e pe cale să dea adevărata lovitură pe piața transferurilor
Toată lumea îl ştia de pe Youtube. Ultimele cuvinte au fost filmate, CUTREMURĂTOR!
Toată lumea îl ştia de pe Youtube. Ultimele cuvinte au fost filmate, CUTREMURĂTOR!
Câștigătorul marelui premiu la Loto, RIDICAT de polițiști! Ce a făcut bărbatul, după ce s-a văzut cu 1,6 milioane euro
Câștigătorul marelui premiu la Loto, RIDICAT de polițiști! Ce a făcut bărbatul, după ce s-a văzut cu 1,6 milioane euro
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Un cameraman care filma un URS POLAR a înregistrat ceva ȘOCANT. Când s-a uitat pe imagini a ÎNLEMNIT
Un cameraman care filma un URS POLAR a înregistrat ceva ȘOCANT. Când s-a uitat pe imagini a ÎNLEMNIT
Idei de cadouri pentru Crăciun din oferta Lidl
Idei de cadouri pentru Crăciun din oferta Lidl
Mona Segall, producătoarea Asia Express, salariu colosal! IREAL câţi bani încasează pentru un singur sezon la Antena 1
Mona Segall, producătoarea Asia Express, salariu colosal! IREAL câţi bani încasează pentru un singur sezon la Antena 1
Anunțul momentului pentru toată România! Se întâmplă chiar azi, pe 3 decembrie. Se dau câte 400 de lei
Anunțul momentului pentru toată România! Se întâmplă chiar azi, pe 3 decembrie. Se dau câte 400 de lei
Povestea incredibilă a căpitanului român Dan Sandu, care a rămas mort în frigiderul navei, lângă fructele şi legumele echipajului, timp de 6 luni
Povestea incredibilă a căpitanului român Dan Sandu, care a rămas mort în frigiderul navei, lângă fructele şi legumele echipajului, timp…
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Crezul medicului iranian care salvează copii nenăscuți. O tragedie l-a făcut pe Hadi Rahimian să nu mai ridice neputincios din umeri în faţa unei mame disperate
Crezul medicului iranian care salvează copii nenăscuți. O tragedie l-a făcut pe Hadi Rahimian să nu mai ridice neputincios din…
Jocul care îți permite să câștigi monede virtuale pe stradă, disponibil chiar acum!
Jocul care îți permite să câștigi monede virtuale pe stradă, disponibil chiar acum!
Premieră la Uber. Ţara în care locuitorii îşi pot rezerva o călătorie prin Whatsapp
Premieră la Uber. Ţara în care locuitorii îşi pot rezerva o călătorie prin Whatsapp
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Imagini virale. Un jandarm îmbrăcat de paradă cade de pe cal şi trânteşte şi animalul VIDEO
Imagini virale. Un jandarm îmbrăcat de paradă cade de pe cal şi trânteşte şi animalul VIDEO
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Ultimele imagini cu Ion Șmecherul înainte să moară! Ciobanul celebru abia se mutase în propria sa casă: ”Aici o să stau cu nevastă-mea” / VIDEO
Ultimele imagini cu Ion Șmecherul înainte să moară! Ciobanul celebru abia se mutase în propria sa casă: ”Aici o să…
Rușinică! Topul celor mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor
Rușinică! Topul celor mai rușinoase gafe vestimentare ale vedetelor
Noul model SUV de la SKODA care rupe vânzările. OCTAVIA ar putea deveni istorie
Noul model SUV de la SKODA care rupe vânzările. OCTAVIA ar putea deveni istorie
FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica Andreei Esca, apariție controversată
FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica Andreei Esca, apariție controversată
FOTO. Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a etalat „silicoanele” în costum de baie
FOTO. Karmen, fiica lui Adi Minune, și-a etalat „silicoanele” în costum de baie
<