Aliaţii lui Hagi în meciul de 5,6 milioane de euro! Fanii lui Anorthosis, AEL şi Omonia s-au unit împotriva adversarului Viitorului. Nici suporterii nu mai cred în echipa lor: "Timpul a fost cam scurt"

2 aug 2017 1561 afişări Liga Campionilor
Aliaţii lui Hagi în meciul de 5,6 milioane de euro! Fanii lui Anorthosis, AEL şi Omonia s-au unit împotriva adversarului Viitorului. Nici suporterii nu mai cred în echipa lor: "Timpul a fost cam scurt"
GALERIE (4 de imagini) VEZI GALERIA

Returul turului trei preliminar al Ligii Campionilor dintre APOEL şi Viitorul, programat azi, de la 20:00, a împărţit Cipru. Ca orice rivalitate, fanii Omoniei Nicosia şi ai lui Anorthosis Famagusta s-au aliat împotriva împotriva echipei antrenate de Georgios Donis şi vor ţine cu trupa lui Gheorghe Hagi.

Stadionul lui Apoel, GSP Arena, e o fortăreaţă. Nimeni nu intră până la deschiderea porţilor, e sârmă ghimpată la punctele de control, iar în jurul stadionuliui fanii lui AEL şi Omonia au însemnat decorul.

AEL scrie pe duba parcată în apropierea stadionului lui APOEL

Pe un parapet de lângă stadion, fanii Omoniei şi-au scris echipa preferată

La muncă ziua, fani seara

Chelnerul unui local se interesează în legătură cu motivul vizitei: "Aţi venit pentru meci? <<Da>>. În seara asta o să vedeţi APOEL!" E întrebat dacă el crede că se vor califica. Are dubii, dar şi câteva lucruri de reproşat fostului antrenor, Mario Been: "Nu băga pe cine trebuie. Efstathios Aloneftis. Îl ştiţi? <<Nu>>. Aleargă ca un nebun! Păcat că nu l-a folosit mai mult. Nici tactica noului antrenor nu prea ne place. A avut prea puţin timp la dispoziţie să pregătească returul. La meci ai grijă, suporterii sunt nebuni".

Taximetristul are aceeaşi părere: "Eu sunt fan Anorthosis. Suporterii lui APOEL sunt prea nebuni. Nu mă regăsesc în modul lor de a vedea spiritul de suporter". <<Atunci suntem amândoi de 'partea bună'>> Da!". 

Rivalitatea e şi mai accentuată atunci când vine vorba de modul în care e divizată Nicosia. De-a lungul anilor, ciprioţii de origine greacă şi ciprioţii de origine turcă şi-au lăsat amprentele în modul în care e administrat oraşul. Turcii au rămas în partea de nord, iar ciprioţilor le-a rămas partea sudică.

Cum Hagi a fost un adevărat idol în Turcia, nu e greu de intuit cu cine va ţine partea nordică a Nicosiei.

Partea de nord a Nicosiei, acolo unde locuiesc ciprioţii de origine turcă 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.