Prima reacţie de la nivel înalt. Ce a mai putut spune Burleanu după "joia neagră" a fotbalului românesc: "Dacă mă refer la CFR..."

31 aug 2018 4117 afişări Europa League
Prima reacţie de la nivel înalt. Ce a mai putut spune Burleanu după "joia neagră" a fotbalului românesc: "Dacă mă refer la CFR..."

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost prezent vineri, la Iaşi, pentru a-i premia pe copiii participanţi la turneul „Iaşi Summer Cup 2018”, o competiţie Under 13 organizată de clubul Politehnica, în parteneriat cu FRF şi AJF Iaşi. Oficialul FRF s-a referit şi la eliminarea ruşinoasă suferită de campioana CFR Cluj în Europa League, în faţa echipei luxemburgheze Dudelange.

„Dacă mă refer la CFR Cluj, nu găsesc un răspuns pentru ce s-a întâmplat aseară. Este inexplicabil. În ceea ce priveşte FCSB, cred că şansa a lipsit echipei noastre pentru a merge mai departe. Cluburile ar trebui să facă o analiză după aceste rezultate, să vadă ce este de corectat, pentru a fi siguri că în următorul sezon de cupe europene să se descurce mult mai bine”, a declarat preşedintele Burleanu.

Întâlnire cu primarul Mihai Chirica

După încheierea competiţiei, preşedintele FRF şi directorul de dezvoltare Ciprian Paraschiv au avut o întâlnire cu primarul Mihai Chirica, principalul subiect de discuţie fiind construirea la Iaşi a unui teren sintetic, în parteneriat cu FRF.

„Este nevoie de terenuri de dimensiuni mari de fotbal în România, acesta este un proiect pe care noi l-am început acum un an şi jumătate şi prin care încercăm să convingem autorităţile locale să vină alături de noi şi să cofinanţeze aceste terenuri. Acum două săptămâni am inaugurat primul astfel de teren, la Piatra Neamţ. Acum vom avea o întâlnire cu domnul primar Mihai Chirica pe marginea acestui subiect. Federaţia are banii puşi deoparte pentru terenul de la Iaşi”, a completat preşedintele Răzvan Burleanu.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.