Confesiunea şocantă a unui fotbalist: "Mama e moartă, dar a fost sacrificată...Eu am avut relaţii sexuale cu o mătuşă, cu sora mea, cu bărbaţi..."

22 aug 2018 19636 afişări Fotbal Extern
Confesiunea şocantă a unui fotbalist: "Mama e moartă, dar a fost sacrificată...Eu am avut relaţii sexuale cu o mătuşă, cu sora mea, cu bărbaţi..."

Un atacant care a jucat în Franţa, la Nantes şi Reims, Shiva N'Zigou, 40 de ani, a făcut o mărturie cutremurătoare la o televiziune creştină. Şi-a mărturisit păcatele, unele de-a dreptul şocante.

"Mama e moartă, dar vreau să mărturisesc că a fost sacrificată. Am trecut pe la multe echipe şi am semnat multe contracte, dar tata voia toţi banii pentru el. Mi-a zis că o s-o ucidă pe mama. Eu n-am fost de acord, dar el a făcut-o oricum. El a făcut asta pentru ca spiritul ei să mă ajute să progresez în carieră", a spus Shiva N'Zigou.

El a continuat în aceeaşi notă: "Când eram mai tânăr, am întreţinut relaţii sexuale cu mătuşa şi cu sora mea. Dar, am avut relaţii şi cu bărbaţi".

Mai mult, gabonezul şi-a schimbat şi data de naştere, susţinând că e cu cinci ani mai tânăr. "Am minţit în privinţa vârstei când am ajuns în Franţa", a dezvăluit acesta. Era recunoscut ca cel mai tânăr marcator de la Cupa Africii pe Naţiuni, dar în realitate avea 21 de ani, nu 16 aşa cum se credea. În 2016, s-a retras, ultima echipă la care a evoluat fiind Saint-Nazaire.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.