Se anunţă un mondial sângeros! VIDEO | Ultraşii din Rusia recrutează minori şi au o ţintă clară: "Unii sunt gata să ucidă! Vor aduce iadul pe pământ"

2 mai 2018 8589 afişări Comentează şi tu CM 2018
Se anunţă un mondial sângeros! VIDEO | Ultraşii din Rusia recrutează minori şi au o ţintă clară: "Unii sunt gata să ucidă! Vor aduce iadul pe pământ"

Cupa Mondială de fotbal (14 iunie - 15 iulie) se apropie cu paşi repezi, iar forţele de ordine din Rusia sunt în alertă maximă, având în vedere incidentele petrecute la ultimele turnee finale. Rivalitatea dintre suporterii englezi şi cei ruşi e arhicunoscută, iar ultraşii gazdelor apelează la fel şi fel de soluţii pentru a ajunge la o confruntare cu occidentalii. Publicaţia The Sun a realizat un material cu privire la ultima inovaţie a brigăzilor din Rusia, care antrenează tineri în vederea Cupei Mondiale. Veteranii din peluză organizează bătăi de stradă între minori, cei mai tineri având 13 ani, cu scopul de a îi pregăti pentru turneul final.

Selecţia tinerilor are loc în oraşele Moscova şi Sankt Petersburg. Unul dintre liderii ultraşilor din Sank Petersburg a oferit o declaraţie extrem de îngrijorătoare: "Unii dintre aceşti tineri ultraşi sunt gata să ucidă. Sunt pregătiţi să se lupte cu orice suporter englez. Vor aduce iadul pe pământ la Cupa Mondială! Sunt antrenaţi de liderii galeriilor, iar cei mai buni se vor alătura brigăzilor. Unii au doar 13 ani."

VIDEO CU TINERII ANTRENAŢI SĂ SE BATĂ CU CEILALŢI SUPORTERI LA CUPA MONDIALĂ

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.