Neymar, afectat serios după eliminarea în faţa Belgiei: "E dificil să găseşti puterea de a mai juca fotbal din nou"

8 iul 2018 1873 afişări CM 2018
Neymar, afectat serios după eliminarea în faţa Belgiei: "E dificil să găseşti puterea de a mai juca fotbal din nou"

Brazilia a suferit o nouă eliminare de la Campionatul Mondial şi ratează din nou finala la care nu a mai ajuns din cauza Belgiei. Europenii s-au impus cu 2-1, în sferturile competiţiei, iar Neymar a fost unul dintre cei mai afectaţi jucători ai lui Tite. 

Sud-americanii au aşteptat cu sufletul la gură un nou trofeul mondial, dar Neymar&Co nu au putut ţine pasul cu Belgia. De altfel, jucătorul lui PSG a făcut câteva mărturii emoţionante şi a promis că obiectivul rămâne acelaşi şi la Campionatul Mondial din 2022: “Pot spune că e cel mai trist moment al carierei mele, durerea e cu atât mai mare cu cât ştiam că avem condiţiile necesare să scriem istorie, dar nu a fost momentul nostru. E dificil să găseşti puterea de a mai juca fotbal din nou, dar sunt sigur că Dumnezeu îmi va da putere, de aceea nu voi înceta niciodată să cred în El, chiar şi în urma înfrângerilor... Sunt foarte fericit să fac parte din această echipă, sunt mândru de toţi colegii mei, ne-au întrerupt visul, pe care nu ni-l vor putea lua niciodată din inimi”, a scris brazilianul pe pagina sa de Instagram.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.