LIVE BLOG CM 2018, ziua 7 | Iran – Spania, 0-1. Gol norocos Diego Costa! Uruguay – Arabia Saudită, 1-0. Suarez îi duce pe sud-americani în optimi. Portugalia – Maroc 1-0. Cristiano Ronaldo îi trimite pe africani acasă

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG CM 2018, ziua 7 | Iran - Spania, 0-1. Gol norocos Diego Costa! Uruguay - Arabia Saudită, 1-0. Suarez îi duce pe sud-americani în optimi. Portugalia - Maroc 1-0. Cristiano Ronaldo îi trimite pe africani acasă
  • Publicat:
  • Actualizat:


Portugalia – Maroc 0-1 (Cristiano Ronaldo 4)

  • Portugalia: Rui PatricioCedric, Pepe, Fonte, Guerreiro – B. Silva, Carvalho, Moutinho, J. Mario – Ronaldo, Guedes
  • Maroc: Munir – Amrabat, Benatia, Da Costa, Hakimi – Boussoufa, El Ahmadi – Dirar, Belhanda, Ziyech – Boutaib

Uruguay – Arabia Saudită 1-0 (Suarez 23)

  • Uruguay: Muslera – Varela, Gimenez, Godin, Caceres – Sanchez, Vecino, Bentacur, Rodriguez – Suarez, Cavani. Selecționer: Tabarez
  • Arabia Saudită: Al Owais – Al Burayk, Hawsawi, Albulayhi, Al Shahrani – Bahbir, Al Faraj, Otayf, Al Jassim, Al Dawsari – Al Muwallad Al Harbi. Selecționer: Pizzi

Iran – Spania 0-1 (Diego Costa 54)

  • Iran: Beiranvand – Ramin, Hosseini, Pouraliganji, Haji Safi – Karim, Omid, Mehdi, Ezatolahi, Amiri – Sardar
  • Spania: De Gea – Carvajal, Pique, Ramos, Alba – Iniesta, Busquets – Lucas, Isco, Silva – Diego Costa

Meci foarte greu pentru Spania! Una dintre favoritele la titlul mondial a ratat șansa să impresioneze după un meci frumos, în prima etapă, cu Portugalia. Spania a deschis scorul norocos, în a doua repriză, apoi a trăit periculos un final de meci în care iranienii au avut ocazii mari și chiar au reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pentru o poziție de ofsaid după consultarea VAR. Pentru spanioli, cu două puncte după primele două meciuri, jocul cu Maroc din ultima etapă e decisiv. 

Minutul 90+4: Final de meci la Kazan! Spania bate cu 1-0 și atacă ultima etapă a fazei grupelor de pe picior de egalitate cu Portugalia. Ambele au patru puncte și golaveraj +1, Iranul are trei puncte, iar ultimele dueluri se vor da pe 25 iunie, când se joacă Portugalia – Iran și Spania – Maroc.


Minutul 90: Patru minute o despart pe Spania de o victorie muncită.


Minutul 83: Ocazie Iran! Amiri are un dribling superb pe lângă Jordi Alba, dă o centrare excelentă, Taremi apare perfect la bara a doua, dar reia puțin peste poarta lui De Gea. Sunt nervi în defensiva Spaniei!


Minutul 72: Mare ocazie pentru Spania! Busquets reia cu capul spre poartă, Pique nu apucă să trimită mingea pe care scria 2-0, Ramos și Diego Costa se reped să o împingă pe lângă portarul advers, dar Beiranvand e ajutat de un fundaș și scapă și de această dată. Se culcă pe minge și-l obligă pe arbitru să fluiere fault în atac.


Minutul 65: Spania redevine vioara întâi, dar are de învățat din faza petrecută în urmă cu trei minute. Furia Roja revine în atac, iar noi avem dovada că brigada columbiană nu s-a înșelat când a anulat golul iranienilor.


Minutul 62: Iranul marchează, dar golul e anulat! Iranul are o lovitură liberă din dreapta, mingea e aruncată în careu, se creează o învălmășeală, iar Ezatolahi e cel mai rapid dintre toți. Șutează prin De Gea, crede că face 1-1 și începe să plângă de bucurie, dar totul se năruie imediat pentru iranieni. Arbitrul Andres Cunha fluieră ofsaid și, după minute de incertidudine, decizia îi e validată! Rămâne 1-0.


Minutul 54: GOOOOOL SPANIA! De Gea e lovit de noroc la un șut al lui Ezaolahi, care trece puțin pe lângă poarta Spaniei, apoi ibericii deschid în sfârșit scorul. Iniesta pasează pentru Diego Costa, vârful lui Atletico preia și încearcă să șuteze, nu mai apucă, dar are un noroc teribil. Rezaeian, fundașul dreapta, încearcă să degajeze, dar nu face decât să trimită în piciorul lui Costa și, de acolo, mingea sare direct în poarta lui Beiranvand. 1-0, meritat și norocos!


Minutul 49: Încă o ocazie! Spania continuă să aibă posesia, pune presiune la poarta iranienilor și e nevoie de o intervenție fabuloasă a lui Beiranvand pentru ca tabela să rămână neatinsă. După un corner respins neglijent de asiatici, Busquets prinde un șut foarte bun de la 25 de metri, dar goalkeeper-ul outsiderilor se întinge și respinge de la vinclu. Hierro își pune mâinile în cap, pentru că știe că timpul trece.


Minutul 46: A început repriza a doua, fără schimbări în cele două echipe de start.


Minutul 45. Se arată trei minute de prelungiri. Spaniolii au avut cinci ocazii de a înscrie, Silva trimițând încă un șut puternic spre poartă, însă mingea a fost deviată.


Minutul 39. Portarul Beiranvand acuză că a fost călcat de către Costa și se prăbușește pe teren. Arbitrul a intervenit și a calmat situația, Costa având câteva reproșuri la adresa goalkeeperului.


Minutul 36. Perșii execută un corner, iar Safi cade, fără să fie lovit de nimeni. Acuză probleme musculare, iar arbitrul Cunha a întrerupt meciul pentru ca jucătorul să primească îngrijiri medicale. Safi a revenit pe teren după un minut.


Minutul 24. Diego Costa e faultat de către Ezatolahi și spaniolii au lovitură liberă de la 25 de metri. Silva trage puternic, balonul e deviat, dar portarul Beiranvand reușește să prindă. A fost primul șut pe spațiul porții al trupei lui Hierro.


Minutul 20. Silva trage puternic de la 18 metri, iar Ezatolahi reușește să respingă.


Minutul 14. Spania atacă în valuri, posesia elevilor lui Hierro e acum de 80 la sută.


Minutul 9. Lovitură liberă, lateral stânga, pentru iberici. Silva execută excelent, în apropierea careului de șase metri, mingea e atinsă de un fundaș al perșilor și părăsește suprafața de joc, însă spaniolii nu primesc cornerul.


Minutul 8. Nimeni nu e în siguranță lângă Sergio Ramos :))


Minutul 6. Ibericii caută prima victorie la acest turneu, în primul meci, cu Portugalia, obținând o remiză, 3-3. Acum, contra iranienilor au posesia, statistica arătând un procentaj de 78 la sută.

 


Minutul 1. A început partida. Spania are lovitura de start al jocului de pe Kazan Arena.


Minutul 90. Finalul meciului. Uruguay se califică în optimi alături de Rusia, în timp ce saudiții sunt eliminați din turneu, la fel ca egiptenii.


Minutul 85. Cavani a rata o ocazie ideală, după ce a rămas față în față cu portarul saudiților.


Minutul 82. Ultima schimbare a Uruguay-ului. A ieșit Sanchez și a intrat Nandez.


Minutul 75. Schimbare pentru Arabia Saudită. Iese Bahbir, intră Kanno.


Minutul 65. Sanchez e faultat și obține o lovitură liberă, tot el execută, dar o face slab și saudiții recuperează. Elevii lui Pizzi pleacă pe contraatac și primesc la rândul o lovitură liberă. Acțiunea saudiților e fără efect pe tabela de scor.


Minutul 61. Cavani îi centrează excelent lui Sanchez, dar reluarea sa e modestă.


Minutul 59. Cristian Rodriguez îi lasă locul lui Diego Laxalt, iar Matias Vecino e înlocuit de Lucas Torreira.


Minutul 51. Suarez a fost aproape de a înscrie dintr-o lovitură liberă, dar portarul Al-Owais a respins.


Minutul 46. S-a reluat partida. Cifrele primei reprize.

Minutul 45. Se arată 2 minute de prelungiri. Saudiții au o ultimă acțiune în atac, dar Godin a reușit să blocheze.

 


Minutul 43. Veteranul Al Jassam, omul cu 128 de selecții pentru Arabia Saudită, s-a accidentat și e înlocuit de Mogawhi.


Minutul 35. Saudiții au posesia, 55 la sută, dar nu reușesc să aibă o fază ofensivă cursivă.


Minutul 23 GOOOL Uruguay Corner de pe partea stângă, executat de Sanchez, mingea ajunge la Suarez, care șutează din careul interior și deschide scorul.

 


Minutul 14. Luis Suarez a cerut un corner după ce a șutat la poartă, din careu, arbitrii nu au dictat lovitura de la colț, dar reluările tv au arătat că atacantul a avut dreptate.

 


Minutul 12. Cavani&Co. atacă, au o posesie de 63 la sută, dar acțiunile ofensive rămân fără rezultat pe tabelă.


Minutul 8. O prima acțiune periculoasă a saudiților. Șutul din lovitură liberă e deviat în corner. Elevii lui Pizzi pierd posesia.


Minutul 1. A început partida de pe Rostov Arena. Starul sud-americanilor, Suarez bifează meciul cu numărul 100 pentru națională. O victorie a trupei lui Tabarez înseamnă calificarea în optimi.

 

 

 


17:30 Cu Maroc trimisă acasă și cu Portugalia făcând un pas important în turneu, ne mutăm atenția spre Grupa A. Avem echipele de start din Uruguay – Arabia Saudită, iar Oscar Tabarez își pune, din nou, speranțele în golgheterii Cavani și Suarez.


Minutul 90+2. Africanii au nouă șansă de a înscrie, dar Benatia, căpitanul Marocului, a trimis de la opt metri peste poarta adversă.  Partida s-a încheiat, Portugalia fiind aproape de optimi, în timp ce africanii părăsesc competiția.


Minutul 90. Ziyach a intrat în careu, a driblat și a tras puternic, dar mingea a fost deviată de Pepe și s-a dictat corner.


Minutul 86. Schimbare pentru africani. Iese Ahmadi și intră Fajr.


Minutul 83. Greșeală în defensiva marocană, Cristiano Ronaldo e faultat chiar la marginea careului de 16 metri, tot el execută lovitura liberă, însă mingea e trimisă în zid.


Minutul 75. A doua modificare în echipa africană. Younes Belhanda a fost trimis pe bancă, Mehdi Carcela Gonzalez fiind cel care l-a înlocuit.


Minutul 69. Mutare și-n tabăra marocană. Khalid Boutaib a fost scos de pe teren, locul său fiind luat de către Ayoub El Kaabi.


Minutul 69. A doua schimbare a portughezilor. Joao Mario îi lasă locul lui Bruno Fernandes.


Minutul 68. Lovitura liberă pentru Maroc, dar tabela rămâne neschimbată. 


Minutul 60. Benatia trimite periculos, din interiorul careului, însă mingea nu prinde spațiul porții.


Minutul 58. Prima schimbare a meciului e efectuată de Santos: Gelson în locul lui Bernardo Silva, o modificare post pe post.


Minutul 57. Rui Patricio își salvează echipa cu un reflex excelent, după lovitura de cap a lui Belhanda.


Minutul 50. Elevii lui Fernando Santos sunt în atac, Guedes e servit ideal, dar greșește total șutul. Ronaldo recuperează, însă la rândul său lovește defectuos și balonul e trimis în tribune.


Minutul 46. S-a reluat partida. Cifrele primei reprize. Nicio schimbare în cele două echipe.

Minutul 45+3. Se încheie prima repriză. Portugalia conduce cu 1-0, grație reușitei lui Ronaldo. Portughezul a înscris al 85-lea gol pentru naționala țării sale și a devenit cel mai bun marcator al unei prime reprezentative din Europa.


Minutul 44. Marocanii sunt în atac, Belhanda lovește mingea cu capul, însă mingea trece puțin pe lângă poarta portughezilor.


Minutul 40. Benatia a primit cartonașul galben pentru un fault asupra lui Ronaldo. Marocanii portestează și-i reporșează arbitrului că trece cu vederea faulturile portughezilor.  Benatia e primul jucător avertizat al acestui meci.
 


Minutul 39. Cristiano Ronaldo oferă o pasă ideală pentru Guedes, dar șutul acestuia e blocat de către portarul Munir.


Minutul 32. Cristiano Ronaldo a executat o lovitură liberă de la 18 metri, dar mingea a fost trimisă în zidul format din marocani.


Minutul 25. Jocul este echilibrat. Marocanii au acțiuni ofensive, dar fără efect pe tabelă. Posesia mingii e totuși în favoarea lustianilor, procentul fiind de 52 la sută față de 48.


Minutul 12. Africanii ripostează: Benatia a pătruns în careu, a lovit mingea cu capul, însă lovitura sa e reținută de către portarul Rui Patricio.


Minutul 10. Topul golgheterilor în meciurile internaționale! Cristiano Ronaldo l-a depășit pe celebrul Ferenc Puskas. Portughezul are 85 de goluri, față de 84. În clasament conduce Ali Daei, 109 reușite.


Minutul 9. Portughezii au o nouă ocazie de a înscrie. Cristiano a ajuns la marginea careului de 16 metri, s-a întors către poartă, a driblat și a șutat puternic, dar mingea s-a scurs la mică distanță de stâlpul stâng al porții marocanilor.


Minutul 4 GOOOL Portugalia!!! Cristiano Ronaldo a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o centrare a lui Joao Moutinho.

 


Minutul 1. A început partida de pe stadionul Stadionul Lujniki, din Moscova, dintre Portugalia și Maroc. Lusitanii au suferit un singur eșec în fața unei naționale africane, s-a întâmplat chiar în fața Marocului la Mondialul din 1986, scor 1-3.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup