LIVE BLOG CM 2018, ziua 20 | Uruguay – Franța 0-2. Sud-americanii nu au existat fără Cavani pe teren: gafa uriașă a lui Muslera a dărâmat moralul naționalei lui Tabarez

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG CM 2018, ziua 20 | Uruguay - Franța 0-2. Sud-americanii nu au existat fără Cavani pe teren: gafa uriașă a lui Muslera a dărâmat moralul naționalei lui Tabarez
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Aflăm împreună primele două semifinaliste ale Mondialului din Rusia. Uruguay – Franța, de la ora 17:00, și Brazilia – Belgia, de la ora 21:00, sunt primele două partide din sferturile de finală. Ambele meciuri vor putea fi urmărite în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.
  • AICI AI TOTUL DESPRE CUPA MONDIALĂ‚ DIN RUSIA

Uruguay – Franța 0-2 (Varane 40, Griezmann 61)

Echipele de start:

  • Uruguay: Muslera – Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt – Nandez (Urretaviscaya 73), Torreira, Vecino – Bentancur    (Rodriguez 59    ) –  Suarez, Stuani (Gomes 59)
  • Franța: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, L. Hernandez    – Kante, Pogba, Tolisso (N’Zonzi 80) – Mbappe     (Dembele 88), Giroud, Griezmann (Fekir 90+3)

Minutul 90+5 Nu s-a mai întâmplat nimic până la finalul meciului, iar Franța va privi cu mare interes partida dintre Brazilia și Belgia. Uruguay părăsește turneul în genunchi și cu regretul că nu l-a putut folosi pe Cavani în sferturile de finală. 


Minutul 89 Sud-americanii simt că nu mai pot întoarce scorul, iar Gimenez a început deja să plângă. În timp ce Griezmann se pregătea să execute o lovitură liberă, fundașul central a fost surprins în timp ce-și ștergea lacrimile cu tricoul. Atacantul Franței nu a cadrat execuția, iar scorul a rămas 2-0. 


Minutul 82 Oamenii care au eliminat Portugalia arată cu totul o altă față în acest sfert de finală și sunt ca și eliminați de la Campioatul Mondial. Uruguay nici măcar nu se mai poate apropia de careul advers, în timp ce Franța continuă să țină de minge fără a forța. 


Minutul 75 Francezii au început să-i paseze pe sud-americani. Sunt momente în care Uruguay nu are reacție și nici nu arată ca și când ar fi capabilă să întoarcă scorul. Cavani rămâne pe bancă pentru restul meciului. 


Minutul 69 Meciul a fost reluat după o încăierare între cele două tabere care a durat mai bine de două minute. Totul a început după ce Mbappe a acuzat o lovitură fără minge. Atacantul a căzut, coechipierii săi au dat mingea afară, dar sud-americanii au făcut cerc în jurul său și au început să-l tragă înapoi în picioare. Varane și Pogba i-au îndepărtat pe adversari, iar jucătorul lui Manchester United a fost văzut în timp ce i-a aplicat o palmă sănătoasă peste cap lui Nandez. Din fericire pentru Franța, Pogba nu a fost avertizat, întrucât ar fi ratat semifinala. Doar Mbappe și Rodriguez au primit cartonașe galbene. 


Minutul 61 GOOOOOOOOOOOOOL FRANȚA! Muslera pune umărul serios pentru 2-0, după ce scapă mingea printre mâini. Griezmann a șutat pe mijlocaul porții, de la marginea careului, fără mari speranțe că va înscrie, dar Muslera a fost păcălit de efectul imprimat și a scăpat balonul în paortă. 


Minutul 59 Uruguay demonstrează că nu se poate descurca fără Cavani în atac, aspect care a contat din nou la ultimele două atacuri. Rând pe rând Bentancur și Caceres au șutat cu mult pe lângă. 


Minutul 53 Tot Franța atacă la Novgorod, dar fără a avea ocazii mari de gol, în timp ce în tabăra Uruguayului se simte lipsa lui Cavani. Din cauza accidentării din partida cu Portugalia, probabil că atacantul va intra în ultima parte a meciului. 


Minutul 48 Muslera le dă emoții coechipierilor cu o gafă făcută în careul mic. Portarul Uruguayului a așteptat prea mult cu mingea la picior, Griezmann a venit pentru a-i „fura” balonul, dar a deviat doar în aut de poartă. 


Minutul 46 A început repriza secundă, iar sud-americanii mai au 45 de minute la dispoziție pentru a trimite partida măcar în prelungiri. 


Minutul 45+1 Pauză la Novgorod! Uruguay – Franța 0-1.


Minutul 44 Hugo Lloris! Ce portar au francezii! Sud-americanii au executat de pe dreapta o fază fixă, Caceres a sărit de lângă Pogba și a trimis cu capul lângă bară. Totuși, Lloris a impins foarte puternic în picioare, a respins în față, iar Godin nu a putut prinde poarta din doar un singur metru.

Hugo Lloris can SAVE a PDF file on a calculator #URUFRA pic.twitter.com/wDYEWTUBG8


Minutul 40 GOOOOOOOOOOOOL FRANȚA! „Cocoșii galici” se desprind pe tabelă după o fază fixă la care apărarea adversă s-a lăsat păcălită. Griezmann a mimat execuția, sud-americanii i-au scăpat din marcaj pe adversarii direcți, ca mai apoi mingea să fie trimisă pe capul lui Varane, care a deschis scorul. 


Minutul 36 Uruguay a bifat al doilea șut pe poartă, dar a fost unul modest, la care Lloris a intervenit fără probleme. Vecino a a șutat din marginea careului, dar nu a imprimat balonului suficientă forță, iar scorul a rămas 0-0. 


Minutul 31 Echipa Urguayului e de nerecunoscut fără Cavani pe teren, a cărui absență pare că îl afectează și pe Suarez. Sud-americanii au fost foarte timizi în prima jumătate de joc și probabil că așteaptă o breșă în apărarea adversă în timpul unui contraatac. 


Minutul 26 Jocul s-a mai așezat, iar centrările sunt la ordinea zilei. Doar Franța a reușit să amenință poarta adversă prin execuția aproape ratată a lui Mbappe, în timp ce Lloris a avut o intervenție foarte bună din fața unui adversar, din doar câțiva metri. 


Minutul 16 Lloris are probleme în acest moment, dar nu din cauza adversarilor 🙂 Portarul Franței a fost surprins de camerele TV în timp ce încerca să evacueze o lăcustă din gură.

BREAKING: Hugo Lloris eats flies!#WorldCup pic.twitter.com/koPbUg09Fj

Minutul 15 Ce ocazie irosește Mbappe, atacantul care arată o poftă mare de joc. Pavard l-a angajat pe pivotul Giroud, jucătorul lui Chelsea a recentrat la a doua bară, acolo unde Mbappe a fost uitat de fundașii adverși, dar vedeta lui PSG a sărit în contratimp și a lovit foarte slab balonul.


Minutul 10 Jocul e destul de fragmentat în aceste momente, cu câteva momente de panică alternate de pasele greșite din defensiva franceză. Adversarii „cocoșilor galici” nu riscă și așteaptă contraatacul. 


Minutul 3 Franța nu a cedat posesia în primele minute ale partiei, dovedind planul tactic ales de Deschamps. Doar întreruperea jocului cauzată de o lovitură primită de Giroud a depresurizat apărarea sud-americanilor.


Minutul 1 A început meciul de la care așteptările foarte mari, mai ales în condițiile în care Franța și Uruguay au demonstrat un apetit ofensiv ridicat. Cine va ieși cu bine din acest meci, va avea serios de muncă împotriva Braziliei sau a Belgiei, cel de-al doilea sfert al tabloului.

Novgorod. #URUFRA #URU #FRA #FiersDetreBleus #UruguayFrance 🇺🇾vs🇫🇷 #Rusia2018 #WorldCup pic.twitter.com/nRKFpP79q8


15:48 ProSport a intrat în posesia informației că Edinson Cavani (31 de ani) va fi rezervă în meciul cu Franța, din sferturile Mondialului. Accidentarea la gambă nu-i permite uruguayanului să joace toate cele 90 de minute, iar cel mai probabil atacantul lui PSG va intra pe teren în repriza secundă.


Campionatul Mondial a intrat pe ultima sută de metri și doar Franța, Uruguay, Brazilia, Belgia, Croația, Rusia, Suedia și Anglia au mai rămas în cursă. Dintre aceste echipe se va alege câștigătoarea acestei ediții a turneului final. Primul meci al zilei va fi Uruguay – Franța, de la ora 17:00, la Novgorod.

Uruguay vine după ce a eliminat campioana europeană Portugalia în optimi, cu 2-1, dar nu se va putea baza, cel mai probabil, pe serviciile lui Edinson Cavani (31 de ani), cel care a calificat echipa în sferturi. ProSport a publicat în exclusivitate diagnosticul pus de medici după examinări lui Cavani. Francezii vin după o victorie entuziasmantă contra Argentinei (4-3), chiar dacă scorul nu o arată.

„Cocoșii”, care vor trebui să joace fără Matuidi, care este suspendat, își pun toate speranțele în Kylian Mbappe (19 ani), fotbalistul care a marcat două goluri și a scos un penalty în meciul cu „Pumele” lui Messi & Co. O altă absență din tabăra lui Didier Deschamps va fi Benjamin Mendy (23 de ani), fotbalistul lui City fiind accidentat.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen