LIVE BLOG CM 2018, ziua 18 | Brazilia – Mexic 2-0. Neymar și Firmino au calificat Selecao în sferturi

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG CM 2018, ziua 18 | Brazilia - Mexic 2-0. Neymar și Firmino au calificat Selecao în sferturi
  • Publicat:
  • Actualizat:

Brazilia – Mexic 2-0 (Neymar 51, Firmino 89)

  • Brazilia: Alisson – Fagner, Miranda, T. Silva, F. Luis    – Paulinho (Fernandinho 80), Casemiro   – Willian (Marquinhos 90+1), Coutinho (Firmino 86), Neymar – Gabriel Jesus
  • Rezerve: Cassio, Ederson, Taison, R. Augusto, Danilo, Geromel, Marcelo, Fred
  • Mexic: Ochoa – Gallardo, C. Salcedo   , Ayala, E. Alvarez    (Dos Santos 55) – R. Marquez (Layun 46) – H. Herrera   , Guardado    – C. Vela, Chicharito (R. Jimenez 60), H. Lozano
  • Rezerve: Corona, Talavera – Aquino, J. Corona, G. Dos Santos, M. Fabian, E. Gutierrez, O. Peralta

Minutul 90+6: Fluier final la Samara! Brazilia merge în sferturi, unde va întâlni învingătoarea dintre Belgia și Japonia. Celelalte două jocuri din faza următoare sunt: Uruguay – Franța și Rusia – Croația.


Minutul 89: GOOOOL Brazilia! Firmino a intrat la doar trei minute după ce l-a înlocuit pe Coutinho. Mexicanii au pierdut mingea la mijlocul terenului, Neymar a fost lansat în flancul stâng, a trimis cu exteriorul la colțul lung, Ochoa a respins, dar Firmino a venit demarcat și a împins balonul în plasă pentru 2-0. Brazilia va merge mai mult ca sigur în sferturi, unde va da peste Belgia sau Japonia.


Minutul 79: Ușor-ușor, jocul s-a liniștit și brazilienii lui Tite au luat locul mexicanilor. La rândul lor, fotbaliștii sud-americani devin pragmatici și încearcă să fragmeneze jocul cât mai mult. Scorul unul strâns, limitat doar de intervențiile salvatoare ale lui „Memo” Ochoa.


Minutul 68: Ce ocazieee! Brazilia, din nou periculoasă. Selecao recuperează mingea la mijloc și Willian se lansează în viteză pe contră, ajunge din nou în apropierea careului, în stânga, îl găsește excelent pe Neymar în centrul suprafeței de pedeapsă, iar superstarul lui Tite trage plasat, dar Salcedo deviază și mingea trece pe lângă poarta lui Ochoa.


Minutul 64: Willian îl întinde serios cu un șut puternic pe Ochoa, dar „Memo” respinge cu vârfurile degetelor peste poartă.


Minutul 61: Mexicul putea lovi pe contră! Lozano are din nou mingea la picior și își folosește principala calitate, viteza, trage de la 22 de metri, mingea îl izbește pe Silva și ajunge la Vela, care aștepta liber în dreapta, acesta trage și îl pune serios la treabă pe Alisson. Portarul Romei respinge, însă, peste poartă.


Minutul 59: Ce ocazie pentru Selecao! Fagner centrează perfect în mijlocul careului, după ce Coutinho i-a așezat perfect mingea pe poziție viitoare, balonul a ajuns la Paulinho, complet liber, care a tras și Ochoa a intervenit din nou salvator, limitând astfel proporțiile scorului.


Minutul 51: GOOOOOOOOOL BRAZILIA! Neymar e cu mingea la picior în marginea careului de 16 metri, înaintea pe cerul de la 16 metri, îi pasează cu călcâiul lui Willian, acesta pătrunde în careu aproape de linia de fund, pune mingea în fața porții, din dreapta, iar Neymar vine la intercepție și împinge mingea în poarta lui Ochoa.


Minutul 48: Prima șansă mare de gol al Braziliei în repriza a doua! Coutinho ia o minge din stanga și, în stilul caracteristic, intră în centru șiîși pune mingea pe dreptul, trage, dar balonul său e blocat de Ochoa, care își salvează din nou echipa.


Minutul 46: A început actual al doilea de la Samara.


Minutul 45: Pauză! Nici măcar o secundă de prelungire a primei reprize. Mexicanii repetă jocul extrem de așezat care le-a adus victoria cu Germania. Neymar nu e la nivelul lui obișnuit, iar brazilienii s-au apropiat rar de poarta lui Ochoa, care de câte ori a avut de furcă a răspuns cum a putut mai bine și și-a ținut echipa în viață la Samara.


Minutul 40: Neymar e faultat dur de Alvarez la 20 de metri, Gianluca Rocchi dă lovitură liberă, iar decarul Selecao ia mingea și o așează meticulos. Trage direct la poartă, dar balonul trece peste poarta lui Ochoa.


Minutul 33: Dublă ocazie pentru Brazilia! Gabriel Jesus și Coutinho au fost extrem de periculoși. Fundașii au lansat o minge lungă, pe atacantul lui Manchester City,a acesta a preluat și a scos bine în stânga pentru Coutinho. Starul Barcelonei își pune mingea pe șut și trage, dar e blocat, iar balonul ajunge la Jesus, care intră în unghi și șutează, dar Ochoa e din nou la post.


Minutul 25: Prima fază cu adevărat periculoasă a lui Neymar. Starul brazilian a ajuns cu mingea în poziția sa preferată, în banda dreaptă, a driblat ușor doi adversari și a intrat în careu, a șutat și mingea lui a fost respinsă in-extremis de Ochoa, care a lăsat bine o mână salvatoare.


Minutul 22: Mexicanii, din nou periculoși pe contraatac. Carlos Vela și Guardado au purtat o acțiune bună, mingea a ajuns în bandă la fostul atacant de la Arsenal, care a scos bine în centru pentru Hector Herrera. Mijlocașul lui Porto l-a driblat pe Casemiro, a tras, dar mingea lui a fost blocată de Thiago Silva.


Minutul 19: Casemiro și fundașii brazilieni au recuperat o minge la mijlocul terenului, iar primul a încercat o verticalizare din prima către atacantul Gabriel Jesus, dar balonul a fost blocat în ultima secundă de Rafa Marquez.


Minutul 15: Fagner aruncă greșit de la margine, mingea ajunge le Guardado care îl lansează imediat pe contră pe Lozano, mijlocașul mexican îl driblează pe Filipe Luis și intră în careu, dar încearcă să-i paseze lui Chicharito și mingea trimisă de el e prea puternică. Atacantul lui West Ham nu poate ajunge, iar mingea iese în aut.


Minutul 8: Carlos Vela îl ia „la mână” pe Fagner, în banda dreaptă, trece în viteză, dar centrarea sa e blocată și Rocchi dă corner. Din lovitura de la colț rezultată, Mexic a avut o șansă de a înscrie, dar centralul italian a fluierat ofsaid după ce Chicharito a încercat să profite de o minge deviată de un coechipier, în aer, cu capul.


Minutul 5: Casemiro recuperează bine o minge în centrul terenului, îi pasează lui Neymar, decarul brazilian își pune mingea pe șut și trage de la 20 de metri, dar balonul nu îi dă nicio emoții lui Guilhermo Ochoa, care respinge în lateral. Mingea a prins un efect ciudat.


Minutul 1: A început meciul de la Samara. Aflăm împreună care dintre cele două echipe va merge mai departe, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Franța, Uruguay, Rusia și Croația s-au calificat deja, iar câștigătoarea din acest meci va întâlni câștigătoarea meciului Belgia – Japonia.


16:05 Coborâm la prima. Cele două echipe au ajuns la stadion, cu 55 de minute înainte de startul partidei.  Pe cine mizați? Mexic sau Brazilia?


16:00 Avem echipele de start! Osorio a surprins pe toată lumea după ce a ales să-l titularizeze pe veteranul Rafa Marquez (39 de ani) în fața apărării, în timp ce șeptarul Miguel Layun e doar rezervă. Accidentat în partida cu Serbia, Marcelo e menajat astăzi, astfel că Filipe Luis va fi titular în flancul stâng al apărării.


Brazilia a pătruns fără emoții în fazele eliminatorii are competiției. Sud-americanii au terminat pe primul loc în grupa E, după ultima victorie, scor 2-0, împotriva reprezentativei Serbiei, echipă pe care România o va întâlni în UEFA Nations League. Mexicanii vor da peste un Coutinho aflat în mare formă, cu două goluri și o pasă de gol în trei meciuri. Chicharito&Co. s-au calificat dramatic în optimile Cupei Mondiale. După ce au obținut șase puncte în primele două partide, împotriva Germaniei și Coreei de Sud, meixcanii riscau să fie eliminați din competiție în cazul unui succes al trupei lui Joachim Low, însoțit de o victorie a Suediei.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…