Adevărul iese la iveală! Noi dedesubturi ale scandalului din vestiarul Argentinei. Messi nu a mai suportat: "Spune-mi asta în faţa tuturor!". Ce l-a scos din sărite în discuţiile cu Sampaoli

20 iul 2018 6026 afişări CM 2018
Adevărul iese la iveală! Noi dedesubturi ale scandalului din vestiarul Argentinei. Messi nu a mai suportat: "Spune-mi asta în faţa tuturor!". Ce l-a scos din sărite în discuţiile cu Sampaoli

Dedesubturile scandalului de la naţionala Argentinei ies la iveală după terminarea Cupei Mondiale din Rusia. "Pumele" au părăsit competiţia în optimi, când Franţa a fost o nucă prea tare pentru Messi & Co. Acum, într-o carte scrisă de jurnalistul Ariel Senosian, au fost publicate noi detalii despre atmosfera din vestiar şi relaţia fotbaliştilor cu selecţionerul Jorge Sampaoli.

Federaţia din Argentina l-a demis pe Sampaoli în ziua finalei Cupei Mondial, câştigată de Franţa cu 4-2 în faţa Croaţiei. Conform dezvăluirilor acestuia, ruptură dintre Jorge Sampaoli şi jucători s-a produs după înfrângerea cu Croaţia din grupe.

"Nu înţelegem ce spui. Nu mai avem încredere în tine. Vrem să avem o opinie", a fost mesajul unui jucător pentru Sampaoli, cel care a fost demis după eliminarea Argentinei de la turneului final. Răspunsul lui Sampaoli a venit imediat: "Aşadar vreţi să alcătuiti voi echipa de start, să puneţi la cale antrenamentele, totul?".

Capitanul nationalei, Leo Messi, a intervenit la rândul său: "M-ai intrebat de 10 ori ce jucători vreau în echipa de start şi ce jucători nu vreau şi nu ţi-am dat niciodată vreun nume. Spune, în faţa tuturor, dacă ţi-am dat vreodată vreun nume", a fost mesajul lui Messi.

Sampaoli a acceptat până la urmă "înfrângerea" în faţa jucătorilor. Argentina s-a calificat în optimi cu greu, după o victorie în ultimele minute contra Nigeriei (2-1), dar a fost eliminată de Franţa, după o victorie a "Cocoşilor" lui Deschamps cu 4-3.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.