A avut dreptate! Germania, "îngropată" de Sampaoli la Campionatul Mondial: "Nu ştiu dacă a băut câteva pahare de vin înainte de a spune asta..."

28 iun 2018 10367 afişări CM 2018
A avut dreptate! Germania, "îngropată" de Sampaoli la Campionatul Mondial: "Nu ştiu dacă a băut câteva pahare de vin înainte de a spune asta..."

Jorge Sampaoli probabil că nu va mai continua la cârma naţionalei Argentinei, decât în cazul în care va câştiga titlul mondial, acesta devenind ţinta argentinienilor încă din grupele turneului din Rusia. Deşi a dus naţionala în optimi cu emoţii, selecţionerul a anticipat dezastrul Germaniei, încă din 2017.

La o conferinţă de presă susţinută în noiembrie 2017, Sampaoli nu a mizat absolut deloc pe Germania, pe motiv că stilul de joc al lui Low nu e atractiv. Germania nu a ieşit din grupe şi a terminat pe ultimul loc al unei grupe din care au mai făcut Suedia, Mexic şi Coreea de Sud. Iar Sampaoli a anticipat eşecul cu luni bune înainte de startul Campionatului Mondial.

Selecţionerul Argentinei le-a acreditat cu şanse doar pe Brazilia, Franţa şi Spania: “Personal, cred că Brazilia, Franţa şi Spania sunt cu un pas în faţa Argentinei. Nu voi nominaliza Germania, şi asta nu pentru că am uitat, ci pentru că nu-mi place stitlul lor de joc”.

Nu a durat mult până când declaraţia lui Sampaoli a fost preluată de presa din Germania, fiind întâmpinată de foarte multe critici. Jupp Heynckes a criticat în termeni duri: Nu ştiu dacă a băut câteva pahare de vin înainte de a spune asta...”, declara legenda Germaniei, pe 2 decembrie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.