Şumudică şi-a prelungit contractul cu Al Shaab, deşi trăieşte un coşmar la arabi

6 iun 2013 5783 afişări Campionate Externe
Şumudică şi-a prelungit contractul cu Al Shaab, deşi trăieşte un coşmar la arabi

Olăroiu, Şumudică, Răzvan Lucescu şi Boloni sunt câţiva dintre antrenorii români care au "trecere" între arabi. Fostul antrenor al Rapidului şi al Vasluiului, care şi-a îndeplinit obiectivul la Al Shaab şi şi-a salvat echipa de la retrogradare, spune că şi-a prelungit contractul pentru încă doi ani cu actuala lui echipă. Şumi se plânge însă de cele trăite în Emiratele Arabe Unite. Ramadanul, căldura şi obiceiurile jucătorilor sunt printre "duşmanii" lui Şumi.

Şumudică: "Mă omoară căldura"

"Jucătorii se roagă de cinci ori pe zi şi a trebuit să mă adaptez din acest punct de vedere. Oricum, meciurile sunt puse în aşa fel încât ei să aibă timp să se roage în pauză. Îşi pun covoare în vestiar, 6-7 minute se roagă, iar abia apoi pot să vorbesc cu ei, pentru indicaţiile tehnico-tactice. Mă obişnuiesc foarte greu cu căldura. Mă omoară. Mă gândesc cu groază şi că nu la mult timp după ce mă întorc în Emirate va începe Ramadanul, în perioada căruia, timp de 30 de zile, jucătorii nu mănâncă şi nu beau apă până când apune soarele", a spus Şumudică pentru Jurnalul National.

Ofertat din Golf şi din Grecia, Şumudică şi-a prelungit contractul cu Al Shaab pentru încă doi ani

"Am prelungit contractul pe încă 2 ani, deşi existau şi alte oferte din Golf, plus una din Grecia. Chiar dacă apăreau unele mai bune din punct de vedere financiar, aş fi preferat continuitatea. Îmi doresc să rămân cât mai mult aici, am şi un staff bun, cu antrenorul secund Bogdan Andone, antrenorul cu portarii Valentin Covaciu şi cu metodistul Cătălin Liţă", a mai spus Şumudică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.