Un star de la City, cap de afiş în tabloidele din Anglia. Are o fetiţă cu iubita din copilărie, dar s-a despărţit de ea şi vrea să-i "arunce" rudele din casa de 3,4 milioane de lire: "E devastată, a plecat fără explicaţii!"

14 ian 2019 15632 afişări Campionate Externe
Un star de la City, cap de afiş în tabloidele din Anglia. Are o fetiţă cu iubita din copilărie, dar s-a despărţit de ea şi vrea să-i "arunce" rudele din casa de 3,4 milioane de lire: "E devastată, a plecat fără explicaţii!"

John Stones, fundaşul de 24 de ani al lui Manchester City şi al naţionalei Angliei, se află în aceste zile pe primele pagini ale tabloidelor din Anglia după ce a luat decizia de a se despărţi de femeia cu care forma un cuplu încă din copilărie. El şi Millie Savage au împreună o fetiţă de un an şi jumătate, dar presa din Albion notează că asta nu l-a împiedicat pe fotbalist să rupă relaţia şi să lase pe drumuri rudele iubitei sale.

John şi Millie s-au cunoscut încă din copilărie, iar relaţia de iubire dintre ei a început în momentul în care John avea doar 15 ani. Toate bune şi frumoase, idila perfectă, cu el ajuns fotbalist celebru şi milionar şi cu familia ei trăind pe picior mare într-o vilă de 3,4 milioane de lire sterline din Cheshire. Când a apărut şi o fetiţă, acum un an şi jumătate, lucrurile păreau că merg din roz în şi mai roz, cu toate că Millie îl prinsese, în 2016, în timp ce o înşela cu altă femeie. Atunci, John şi-a tatuat pe umăr chipul iubitei, a fost iertat şi totul a mers mai departe.

Millie Savage alături de fiica cuplului, în timpul Cupei Mondiale din Rusia.

Doar că lucrurile s-au complicat teribil înaitnea Crăciunului, anunţă cei de la The Sun. Atunci, fundaşul care câştigă 150.000 de lire pe săptămână din contractul cu Manchester City a decis să pună capăt relaţiei: "E devastată, John a plecat fără să ofere o explicaţie reală. Aveau o casă drăguţă şi păreau familia perfectă", spune un apropiat al lui Millie, completat, apoi, de deja fosta iubită a lui Stones: "Eram un cuplu privat, nu voiam să stăm în lumina reflectoarelor, nu vreau ca oamenii să ştie".

Când a fost prins că a înşelat-o, John Stones şi-a împăcat iubita tatuându-şi pe braţ chipul ei.

O familie rămasă pe drumuri?

Bazându-se pe relaţia de încredere pe care cei doi au dezvoltat-o încă de când mergeau la Şcoala Penistone, Millie şi-a luat întreaga familie şi s-a mutat alături de John în vila luxoasă din Manchester. Acolo, părinţii ei se ocupau de locuinţă, iar cumnatul i-a devenit şofer lui John. Până de curând, când sportivul a oprit "finanţarea", iar rudele lui Millie au fost puse într-o situaţie delicată. Acum, nu mai trebuie să aştepte cele 2.000 de lire sterline pe care John le cheltuia lunar cu ei, ci sunt nevoiţi să plece din casă, dar şi în căutarea unor joburi care să le asigure existenţa.

Jurnaliştii englezi notează că John a părăsit vila în care locuia, că s-a mutat într-un apartament din Manchester pentru care plăteşte 6.000 de euro lunar şi în care locuieşte şi Pep Guardiola, antrenorul său, dar intenţia sa este să-i "arunce" din casă pe Millie şi familia sa.

Cine e John Stones

Crescut la juniorii lui Barnsley, John Stones a scos capul în fotbalul mare în 2013, când Everton l-a transferat cu 3,5 milioane de euro. După trei sezoane foarte bune, Pep Guardiola l-a luat la city cu 55,6 milioane de euro, în 2016, transformându-l la acea vreme în cel mai scump fundaş din istoria fotbalului. S-a impus rapid pe Etihad, a câştigat titlul, Supercupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei, iar în 2018 a fost om de bază în echipa Angliei care s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia, unde Millie l-a însoţit pe întreaga durată a competiţiei.

60 de milioane de euro e cota de piaţă a lui John Stones, conform site-urilor de specialitate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.