Xavi îl contrazice pe Maradona: "Messi? Lider absolut" + atac fin la adresa legendei Argentinei

19 oct 2018 2661 afişări Spania
Xavi îl contrazice pe Maradona: "Messi? Lider absolut" + atac fin la adresa legendei Argentinei

Fostul căpitan al echipei FC Barcelona a sărit în apărarea lui Messi, în faţa lui Maradona, care a declarat că Messi nu este un lider.

"Din punctul meu de vedere, MEssi este un lider incredibil, atât pe teren, cât şi în afara lui. Poate este un lider mai liniştit în vestiar, pentru că vorbeşte mai puţin, dar este un lider absolut, vrea mereu mingea, se implică mereu, are personalitate şi nu este absent.

Am fost colegi mai multţi ani şi mereu s-a impus şi a condus echipa. Mi se pare că este un jucător care are capacităţi de lider absolut, aproape bestiale. Aşa că, nu sunt de acord cu Maradona, dar, aşa cum se spune, opiniile sunt opinii şi fiecare este cu părerea lui", a spus Xavi, actualul jucător al echipei din Qatar, Al Sadd, potrivit gazzetta.it.

Xavi nu s-a oprit doar la aceste declaraţii şi a continuat, cu un atac la adresa legendarului Maradona: "Nu îmi place când foştii jucători sunt atât de critici cu ceilalţi colegi. Au fost şi ei acolo, ştiu cât de dificil este fotbalul. Nu reuşesc să înţeleg criticile astea atât de dure din partea unui jucător la adresa altui jucător, atât timp cât a fost şi el în situaţia respectivă".

Mijlocaşul spaniol a precizat că este convins că Messi va reveni şi la naţionala Argentinei. Atacantul Barcelonei a decis să se retragă pentru un an de la selecţionata pumelor.

"Are nevoie de timp pentru a se gândi, a se odihni şi este o decizie care îl priveşte pe el şi pe antrenorul actual. Părerea mea este că este cel mai bun jucător din lume din istoria fotbalului, iar el va avea ultimul cuvânt referitor la revenirea la naţionala Argentinei. Dar cred că se va întoarce pentru că este o bestie competitivă şi va încerca să câştige şi cu Argentina", a mai spus Xavi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.