Vrea mai mult şi e gata să plece de la Barcelona. Catalanii sunt de acord să-i dea drumul, granzii din Premier League stau la pândă. Suma de transfer

29 iun 2018 5243 afişări Spania
Vrea mai mult şi e gata să plece de la Barcelona. Catalanii sunt de acord să-i dea drumul, granzii din Premier League stau la pândă. Suma de transfer

Jasper Cillessen, 29 de ani, îşi doreşte să plece de la Barcelona. Portarul este nemulţumit de statutul de rezervă.

Adus ca variantă principală pentru postul de portar, Cillessen a devenit, în timp, rezerva lui ter Stegen. Sezonul trecut a evoluat în 11 partide, acesta fiind motivul principal pentru care vrea să părăsească Barcelona. Potrivit sports.es, olandezul va avea o discuţie cu oficialii catalani pentru a clarifica aspectele privind viitorul său. Şi, pentru că Cillessen e un profesionist desăvârşit, care şi-a făcut trebaa ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, şefii catalanilor sunt gata să accepte orice decizie va lua goalkeeper-ul olandez. Dacă Cillessen le va transmite că vrea să plece, board-ul nu va avea nicio problemă, mai ales că mai marii blaugrana consideră că o parte din meritele pentru progresul lui Ter Stegen din ultimii ani îi revine şi lui Cillessen, care nu l-a văzut pe neamţ ca pe un rival pentru postul de titular, ci ca pe un coechipier pe care trebuie să-l ajute.

Cillessen a venit la Barcelona de la Ajax, pentru 14 milioane de euro. Potrivit presei spaniole, Barcelona nu pare dispusă să-l cedeze pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. Primele echipe care ar putea să încerce transferul portarului sunt Liverpool şi Chelsea.


Articol scris de Răzvan Stîngă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.