"Şi-a înşelat iubita cu mine!" O nouă vedetă din Premier League, târâtă într-un scandal de infidelitate. Starul lui City avea o reputaţie impecabilă

27 nov 2016 48190 afişări Campionate Externe
"Şi-a înşelat iubita cu mine!" O nouă vedetă din Premier League, târâtă într-un scandal de infidelitate. Starul lui City avea o reputaţie impecabilă
GALERIE (5 de imagini) VEZI GALERIA

Internaţionalul englez John Stones (22 de ani), care în această vară a făcut obiectul unui transfer de 55 de milioane de euro de la Everton la Mancheter City, este acuzat că şi-a înşelat iubita alături de care a fost într-o relaţie încă din copilărie, când avea doar 12 ani.Daily Star publică astăzi detalii picante oferite de presupusa "amantă", care a oferit inclusiv discuţiile purtate pe Whatsapp cu starul lui Manchester City.

Jessica Peaty  povesteşte că l-a cunoscut pe John Stones într-un restaurant din Manchester la începutul lui august şi au făcut schimb de numere de telefon, după care au trăit o poveste de dragoste timp de 10 săptămâni, timp în care era convinsă că acesta s-a despărţit de iubita oficială, Millie Savage, care locuieşte încă în casa pe care cei doi o au în oraşul natal, Barnsley.


John Stones, alături de iubita sa oficială, Millie Savage

Jessica povesteşte că fundaşul a scos-o inclusiv în oraş alături de mai mulţi jucători ai lui City şi că a pus punct relaţiei în momentul în care a aflat că acesta îşi înşela de fapt iubita din copilărie.

"Vorbeam de două ori pe zi, în fiecare zi, şi ne vedeam cel puţin o dată pe săptămână. Lucurile erau intense", povesteşte tânăra de 20 de ani.

Conform jurnaiştilor britanici, cei doi s-au cunoscut pe 4 august, iar la cinci zile distanţă şi-au dat prima întâlnire. Tânăra spune că nu a realizat de la început că se întâlneşte cu un fotbalist cunoscut, ci abia după ce a văzut poze cu el în ziare.

Stones a invitat-o ulterior pe Jessica în apartamentul închiriat în luxosul hotel Lowry, unde plăteşte conform sursei citate 900 de lire pe noapte, unde fundaşul englez a locuit după perfectarea transferului la Manchester City, iar relaţia celor doi a continuat ca şi cum ar fi format un cuplu obişnuit.
 

Jessica le-a oferit jurnaliştilor inclusiv discuţiile purtate cu fundaşul englez, dar şi poze pe care i le-a făcut acestuia în hotelul unde s-au întâlnit de celel mai multe ori.

Lucrurile au început însă să scârţâie după ce tânăra a văzut o poză în care John Stones apărea alături de iubita sa de peste 10 ani, de care credea că se despărţise. Determinată să afle adevărul, aceasta a apelat la o cunoştinţă comună, care i-a confirmat că fotbalistul este "110% încă împreună cu Millie". Asta deşi internaţionalul englez o asigurase că e "doar prieten" cu fosta sa iubită.

"Inima mea s-a scufundat, a fost groaznic, pur şi simplu groaznic. Deşi simşteam că ceva nu e în regulă, atunci când mi s-a confirmat totul a fost foarte urât. Tot ce îmi spusese, tot ce făcusem împreună până în acel punct... Mă gândeam doar de ce ne-ar pune pe amândoi într-o asemenea situaţie...", povesteşte Jessica, care tot atunci a decis să-i scrie iubitei oficiale a fotbalistului un mesaj în care o anunţa că a fost într-o relaţie cu acesta.

"M-am întâlnit cu John în ultimele câteva luni şi trebuie să ştiu dacă sunteţi sau aţi fost împreună în această perioadă. Dacă e adevărat, nu voi mai avea nicio legătură cu el. Întreb doar pentru că am aflat lucruri de la alţi oameni, în timp ce John a negat că ar mai avea ceva de-a face cu tine încă din iunie. Dar singurul mod în care pot şti cu siguranţă e să o aud de la tine", e mesajul primit de Millie Savage de la Jessica. Ulterior, cele două femei au vorbit la telefon pentru a clarifica situaţia.

"Îmi pare rău pentru Mille, e o situaţie urâtă în care să te afli, dar dacă va decide să rămână cu el nu o mai pot compătimi", spune Jessica, precizând totodată că s-a decis să vorbească când şi-a dat seama că fundaşul lui Manchester City e perceput ca un înger, ea ştiind că lucrurile nu stau deloc aşa: "Urăsc faptul că are o reputaţie mai "albă decât albul" şi toată lumea crede că soarele îi străluceşte din fund...".

 

foto: Daily Star

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.