Marius Șumudică, surpriză înaintea „șocului” cu Fenerbahce! Transfer de marcă reușit de Rizespor

Sumudica, surpriza inaintea meciului cu Fenerbahce
Vezi galeria foto - 11 poze

Marius Șumudică pregătește o surpriză pentru meciul cu Fenerbahce, care va fi partida de revenire în Super Lig, după plecarea de la Gaziantep. Rizesport l-a transferat pe norvegianul Alexander Soderlung, iar atacantul de 33 de ani ar putea debuta chiar la meciul de sâmbătă.

Marius Șumudică este pregătit să revină pe cai mari în Turcia. Rizespor are meci la Istanbul, cu Fener, o cunoștință mai veche a antrenorului român.

Șumudică a ratat partida cu Bașakșehir, din cauza cazurilor de coronavirus care au afectat echipa. Rizespor a remizat cu campioana Turciei, iar la prima partidă după numirea lui Șumudică a învins cu  Gaziantep: „Am câștigat din sufragerie”, s-a mândrit antrenorul.

Marius Șumudică, surpriză înaintea „șocului” cu Fanerbahce! Transfer de marcă reușit de Rizespor

Rizespor primește întăriri înaintea partidei cu Fener. Turcii l-au anunțat pe Alexander Soderlund, jucător norvegian de 33 de ani. Atacantul are 32 de selecții și două goluri pentru naționala nordică, ultimele în 2017.

Rizespor l-a adus din Suedia, unde a jucat ultima dată pentru Hacken. Alexander Soderlung a semnat cu Rizespor un contract valabil un an și jumătate.

Marius Șumudică, un nou pariu la plecarea spre Turcia: „Va fi ceva extraordinar!”

Marius Șumudică și-a fixat ca obiectiv la Rizespor clasarea între primele 12 echipe în aceste an și cel puțin locul 8 în sezonul viitor.

Cu Fenerbahce… asta e viața! E un joc, nu mergem învinși, cum nu am mers nici la Bașakșehir. Eu am mai câștigat cu Fenerbahce o dată, merg să mă lupt. Dacă vom pierde, vom pierde. Dacă vom face un egal va fi ceva extraordinar.

Dar este extrem de important următorul meci de acasă, cu Kasimpasa, pe care va trebui să-l câștigăm și să ieșim foarte repede din zona asta a nisipurilor mișcătoare, să n-am grijă.

Dacă voi reuși să termin în primele 12 din anul ăsta ar fi o performanță notabilă și cu siguranță anul viitor ne vom bate la primele 8”, a declarat Marius Șumudică la plecarea spre Turcia.

Fenerbahce – Rizespor este programat sâmbătă, de la 18:00.

După 20 de etape, Rizespor este pe locul 13, cu 25 de puncte.

Publicat: 29 01. 2021, 23:35
Actualizat: 30 01. 2021, 00:06