LIVE BLOG Transferul lui Konoplianka la Liverpool a picat în ultimul moment. Hernanes, primul transfer din era Thorir la Inter! Cele mai scumpe mutări ale iernii

LIVE BLOG Transferul lui Konoplianka la Liverpool a picat în ultimul moment. Hernanes, primul transfer din era Thorir la Inter! Cele mai scumpe mutări ale iernii
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ultima zi de transferuri din această perioadă de mercato a dezamăgit. Cele mai scumpe transferuri au fost cele ale lui Hernanes (20 de milioane de euro) de la Lazio la Inter și Salomon Rondon (18 milioane) de la Rubin Kazan la Zenit Sankt Petersburg. Marile echipe, precum Bayern, Manchester City, Manchester United, Barcelona sau Real Madrid nu s-au implicat activ pe piața transferurilor

  • Zenit a plătit azi 18 milioane de euro lui Rubin Kazan pentru Salomon Rondon, vârful venezuelean de 24 de ani
  • Hernanes, mijlocaș brazilian, a fost cumpărat de Inter Milano pentru 20 de milioane de euro de la Lazio
  • Record pentru Fulham: 15 milioane de euro plătite pentru Kostas Mitroglou, golgheterul lui Olympiacos

01:27 Transferul lui Juan Mata de la Chelsea la Manchester United rămâne, astfel, cel mai scump din întreaga perioada de transferuri din această iarnă!

Iată clasamentul celor mai scumpe transferuri din acest mercato:

Loc Jucător De la La Sumă
1. Juan Mata Chelsea Manchester Utd. 45
2. Nemanja Matic Benfica Chelsea 25
3. Yohan Cabaye Newcastle PSG 25
4. Hernanes Lazio Inter 20
5. Salomon Rondon Rubin Kazan Zenit  18
6. Kevin de Bruyne Chelsea VfL Wolfsburg 17
7. Kostas Mitroglou Olympiacos Fulham 15
8.  Kurt Zouma St.Etienne Chelsea 15
9. Mohamed Salah Basel Chelsea 13
10. Leandro Damiao Internacional Santos 13

01:22 Transferul lui Konoplianka la Liverpool nu a fost realizat, după cum anunță BBC și Daily Mail! Se pare că patronul lui Dnepr, miliardarul Igor Kolomoițki, nu a vrut să-l vândă pe jucător în această iarnă.


01:18 Drepturile federative ale lui Rodrigo (30 de milioane de euro) și Andre Gomes (15 milioane) au fost vândute către Merilton Investment Group, o companie deținută de un singaporez, Peter Lin, care ar dori să o preia pe Valencia. Jucătorii vor continua la Benfica, dar au șanse mari să plece în vară.


01:08  TRANSFER REALIZAT. Cardiff l-a vândut înapoi la Copenhaga pe Andreas Cornelius. Atacantul danez, care a costat 9 milioane de euro, nu a jucat deloc pentru echipa galeză


01:00 FINAL DE MERCATO ÎN ANGLIA! Vor mai urma, probabil, câteva mutări, întrucât oficializarea lor depinde de Liga engleză.


00:41  TRANSFER REALIZAT. Tom Ince, fiul legendarului Paul Ince, e aproape să fie împrumutat de Blackpool la Crystal Palace până în vară.


00:23 Mijlocașul argentinian Ever Banega a fost împrumutat de Valencia la Newell’s Old Boys până în vară pentru a prinde naționala Argentinei la Mondialul din 2014!


00:01 Și în Franța perioada de transferuri s-a încheiat oficial!


00:00 Perioada de transferuri s-a încheiat în Italia! 


23:55  TRANSFER REALIZAT!  Fulham confirmă plecarea definitivă a elvețianului Philippe Senderos la Valencia!


23:39 TRANSFER REALIZAT! Împrumutul până în vară al lui John Heitinga la Fulham a fost oficializat de Everton, clubul de care aparține fundașul olandez de 30 de ani


23:37 TRANSFER REALIZAT! Împrumutul lui Gael Kakuta la Lazio până în vară a fost oficializat de clubul „mamă” al francezului, Chelsea. 


23:20 Hernanes s-a fotografiat deja cu fularul Interului, semn că brazilianul va semna sau a semnat deja cu formația milaneză!


23:16 Sky Sports anunță că Arsenal a încercat să-l împrumute pe atacantul senegalez Papiss Cisse de la Newcastle, însă „coțofenele” au refuzat. Newcastle vrea să-l vândă pe senegalez!


23:00 TRANSFER REALIZAT! Împrumutul lui Dimitar Berbatov de la Fulham la Monaco a fost confirmat de agentul bulgarului pentru publicația gong.bg


22:51 Transferul lui Hernanes de la Lazio la Inter, pentru circa 20 de milioane de euro, va fi oficializat în următoarele ore.


22:39 Burkinabezul Jonathan Pitroipa, un mijlocaș de 27 de ani, va fi împrumutat de Rennes la Stoke City până în vară!


22:27 Se face! Site-ul ucrainean tribuna.ua anunță că mijlocașul Yevgen Konoplianka va merge la Liverpool din iarnă, pentru 19 de milioane de euro! Ucraineanul ar urma să aibă un salariu de 3,5 milioane de euro pe an! Negocierile au fost intense, iar anunțul oficial ar urma să vină într-o oră!


22:15 Massimo Cellino, actualul patron al lui Cagliari, a cumpărat-o pe Leeds, echipă aflată pe locul 12 în liga secundă engleză. Prima acțiune a noului patron? Demiterea antrenorului Brian McDermott!


22:13 Liverpool a încercat să-l transfere azi pe fundașul central spaniol al lui Swansea, Chico Flores. Galezii au refuzat oferta „cormoranilor”


22:11 TRANSFER REALIZAT! Kallstrom e deja noul jucător al lui Arsenal, fiind împrumutat de Spartak Moscova până la finalul verii.


21:07 Arsenal a ratat oportunitatea de a-l achiziționa pe Klose, dar își va întări linia de mijloc cu Kim Kallstrom, pe care îl va lua sub formă de împrumut de la Spartak Moscova.

              Kallstrom medical & terms all sorted on loan to end of season. Deal being processed as we speak, confirmation to follow              


20:38 Glumele privind lipsa de activitate a unor echipe pe piața transferurilor continuă pe Twitter. Aici, managerul lui Newcastle, Alan Pardew, e surprins alături de cel mai nou jucător al „coțofenelor”…


20:26 TRANSFER REALIZAT! Diego se întoarce la Atletico Madrid! Brazilianul e oferit împrumut de Wolfsburg pentru 1,8 milioane de euro!


20:20 Sky Italia anunță că Cristian Chivu își va rezilia contractul cu Inter, după ce testele medicale au relevat că românul nu mai poate juca fotbal!


20:14 TRANSFER REALIZAT! Juventus l-a adus împrumut până în vară pe italianul Pablo Osvaldo de la Southampton! Costul este 0, însă dacă Juve vrea să-l cumpere, atunci va trebui să plătească 19 milioane de euro în trei tranșe.


20:04 Arsenal a încercat să îl aducă împrumut pe Salomon Kalou de la Lille, însă francezii au refuzat oferta „tunarilor”


19:25 Fulham e gata să facă un nou transfer! E vorba despre împrumutul fundașului olandez Johnny Heitinga, de la Everton.


19:21 Artur Petrosian, redactor-șef la ziarul rus Sport-Express, anunță că transferul lui Yevgen Konoplianka la Liverpool are șanse minime să se realizeze. Conform agentului jucătorului, clubul ucrainean nu dorește să îl cedeze pe jucător.


19:19 Răzvan Raț va pleca de la West Ham, care îi va rezilia contractul unilateral! Vor mai rămâne doar doi români în Premier League – Chiricheș (Tottenham) și Pantilimon (Manchester City)


18:47 „Manchester Evening News” anunță că transferurile lui Mangala și Fernando la Manchester City au picat pentru moment, dar tratativele ar putea fi reluate în vară.


18:06 QPR, locul 2 în liga secundă engleză, l-a adus azi împrumut pe brazilianul Guilherme Dellatorre de la Atletico Paranaense. „Aș minți dacă as spune că l-am văzut vreodată jucând”, spune Harry Redknapp, antrenorul echipei londoneze. 


17:47 Pablo Armero, aripa stângă a lui Napoli, care a prins nouă meciuri în Serie A în acest sezon, a fost împrumutat până în vară la West Ham United!


17:44 Ziaristul italian Gianluca di Marzio anunță că mijlocașul francez Gael Kakuta, dorit și de Petrolul în acest intersezon, va ajunge la Lazio Roma, unde va acoperi plecarea lui Hernanes. Kakuta va fi împrumutat până în vară, dar Lazio are opțiune de cumpărare la finalul perioadei.


17:39 TRANSFER REALIZAT! Imediat după ce l-a luat pe Ghoulam, Napoli l-a împrumutat la Sassuolo pe Paolo Cannavaro.


17:37 Șansele ca Radu Ștefan să ajungă la Napoli au scăzut! Echipa lui Rafael Benitez e foarte aproape să îl transfere pe fundașul stânga algerian Faouzi Ghoulam (22 de ani) de la Saint-Etienne. Ghoulam va semna un contract de 4 ani și jumătate cu Napoli, iar suma transferului va fi de 5,25 milioane euro.


17:30 TRANSFER REALIZAT! Kostas Mitroglou e noul jucător al lui Fulham! Grecul a semnat un contract pe 4 ani și jumătate cu echipa londoneză, iar Olympiacos va primi 15 milioane de euro!


17:26 Salomon Rondon (24 de ani) e noul jucător al lui Zenit! Rușii au plătit lui Rubin Kazan 18 milioane de euro pentru vârful venezuelean, care a semnat un contract pe cinci ani! 


16:13 „Daily Mail” anunță că Micah Richards, fundașul dreapta al lui Manchester City, a fost dorit împrumut de Liverpool, dar „cetățenii” au refuzat propunerea „cormoranilor”!


16:03 TRANSFER REALIZAT. Toulouse l-a împrumutat pe tunisianul Aymen Abdennour (fundaș, 24 de ani) la Monaco. Monegascii au și opșiune de cumpărare de 15 milioane de euro!


15:42 Negocierile dintre Liverpool și Dnepr pentru Konoplianka sunt complicate. Conform agentului Oliver Cabrera, care reprezintă jucătorul în negocieri, clubul ucrainean nu dorește să își vândă starul.


15:24 TRANSFER REALIZAT! Brazilianul Diego s-a întors la Atletico Madrid! Mijlocașul va veni împrumut de la Wolfsburg până în vară!


15:21 TalkSport.com anunță că grecul Kostas Mitroglou a semnat cu Fulham! Olympiacos va primi 15 milioane de euro, iar Mitroglou este al doilea transfer al lui Fulham, după Holtby!


14:38 Kurt Zouma, fundașul transferat de Chelsea de la Saint Etienne, va rămâne la „verzi” în următoarele șase luni. „E un jucător pentru viitor, se încadrează proiectului pe care încercăm să îl avem la Chelsea”, a explicat Jose Mourinho.


14:33 David Moyes, managerul lui Manchester United, le-a transmis ziariștilor prezenți la o conferință de presă că nu trebuie să se aștepte la vreun alt transfer. „Ne-am făcut treaba în această iarnă”, a spus Moyes. United a dat cea mai mare lovitură pe piața transferurilor, aducându-l pe Juan Mata de la Chelsea, contra sumei de 45 de milioane de euro.


14:20 Fulham l-a împrumutat până în vară pe Lewis Holtby de la Tottenham. Contractul are și o clauză care îi permite lui Fulham să îl cumpere la finalul perioadei pe german.


13:57 Prima lovitură a zilei, una de 18 milioane de euro, vine din partea lui Inter. Milanezii îl vor achiziționa pe brazilianul Hernanes, de la Lazio. „Plec la Inter”, a spus jucătorul


13:50 Kim Kallstrom va veni împrumut de la Spartak la Arsenal până în vară. Cel puțin asta anunță ziarul „Daily Mirror”. Suedezul ar putea debuta chiar duminică, contra lui Crystal Palace.


13:44 „Gazzetta dello Sport” anunță că Juventus îl va achiziționa pe Pablo Osvaldo de la Southampton pentru a acoperi plecarea lui Fabio Quagliarella la Monaco!


13:42 TRANSFER REALIZAT! Englezul Lewis Holtby, care nu s-a adaptat la Tottenham, a fost împrumutat la Fulham. Holtby a fost surprins azi la antrenamentul noii sale echipe.


13:35 TRANSFER REALIZAT! Marseille l-a luat pe fundașul stânga Brice Dja Djedje (23 de ani) de la Evian.


13:27 TRANSFER REALIZAT! Adel Taarabt, mijlocașul marocan al lui QPR, a fost împrumutat la AC Milan până în vară. Clubul milanez are și opțiune de cumpărare.


13:25 Zvonurile care îl dădeau pe Berbatov la Monaco se confirmă. Bulgarul a aterizat în Principat și negociază cu șefii clubului monegasc un contract.


13:10 Se pare însă că Berbatov e dorit și de AS Monaco, iar o mutare la monegasci, care l-au pierdut pe Falcao, accidentat, i-ar conveni mai mult atacantului bulgar.


13:02 Pablo Osvaldo a ajuns deja la Torino, unde va efectua controlul medical la Juve.


12:14 Sârbul Milos Jojic (21 de ani) a fost transferat de Borussia Dortmund, cu care a semnat un contract pe patru ani. Suma de transfer e în jur de 2-3 milioane de euro.


12:10 Fundașul francez Kurt Zouma (19 ani) va fi noul jucător al lui Chelsea. Jucătorul lui Saint-Etienne va costa 15 milioane de euro.


12:07 Kostas Mitroglou este disputat de Fulham și West Ham. Olympiacos cere 15 milioane de euro, iar West Ham pare că a oferit contractul mai bun pentru internaționalul grec.


11:49 TRANSFER REALIZAT! La două zile după ce a pierdut cu 2-0 pe Old Trafford, Cardiff a anunțat că i-a adus pe Fabio (permanent) și Wilfred Zaha (împrumut până în vară) de la United. Ambii jucători nu prindeau echipa lui Moyes.


11:37 „Daily Mail” anunță că Arsenal vrea să-l transfere azi pe suedezul Kim Kallstrom de la Spartak Moscova. Suedezul a evoluat doar un sezon la echipa rusă, venind de la Lyon în vara lui 2012.


11:32 Într-o conferință de presă care a avut loc azi, Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, a anunțat că „tunarii” nu îl vor transfera pe Julian Draxler de la Schalke.


11:17 După ce a intrat în conflict cu conducerea lui Southampton, Pablo Osvaldo este gata să meargă la Juventus. Italianul a costat 15 milioane de euro și a marcat doar trei goluri în 13 meciuri în Premier League pentru „sfinți”. În acest moment, Osvaldo efectuează controlul medical la Juve.


11:07 După plecarea lui Yohan Cabaye, Newcastle încearcă să se întărească în ultimele ore de mercato. În presa engleză se vorbește despre interesul „coțofenelor” în semnarea lui Filip Djuricic (22 de ani), un mijlocaș sârb de la Benfica.


11:01 Deși e lider în Premier League, Manchester City vrea să își întăreasca lotul. Jurnalistul englez Duncan Castles de la „The Times”, anunță că City vrea să îl cumpere pe Fernando de la FC Porto. Interesant e că portughezii nu vor să îi dea drumul jucătorului brazilian, al cărui contract expiră în vară. Totuși, Porto i-a făcut o ofertă de 200.000 de euro pe lună, plus promisiunea că îl vor lăsa să plece în vară la orice club, contra sumei de 15 milioane de euro.


10:53 „Daily Mirror” anunță că Dnepr Dnepropetrovsk a acceptat oferta de 16 milioane de euro a lui Liverpool pentru Yevgen Konoplianka.


10:50 Site-ul rus „championnat.com” scrie că Zenit Sankt Petersburg îl vrea pe atacantul Salomon Rondon, actualmente la Rubin Kazan. Liderul din Rusia e dispus să facă o ofertă de 11 milioane de euro în schimbul vârfului venezuelean de 24 de ani.


10:46 „Nu suntem interesați să îl vindem pe Julian Draxler la nicio echipă”, anunță Horst Heldt, managerul lui Schalke. Draxler (19 ani) a fost în centrul atenției în această iarnă, presa engleză scriind că Arsenal a făcut o ofertă de 45 de milioane de euro.


10:43 „Marca” anunță că după întoarcerea lui Guilavogui la Saint-Etienne, Atletico Madrid caută un nou mijlocaș central. Candidați? Ever Banega (Valencia), Jack Rodwell (Manchester City) și Javier Pastore (PSG). Nu e exclusă nici reîntoarcerea lui Diego de la Wolfsburg.

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…