L-a copiat pe Nikolic și va suporta consecințele:** „Cât mai sunt aici, el nu va mai purta niciodată tricoul acestei echipe”

Publicat: 11 Mar. 2012, 11:07 Actualizat: 11 Mar. 2012, 11:08 Campionate Externe

Nikolic a fost ținut pe bancă la Mioveni, iar spre finalul meciului a avut o criză de nervi: a aruncat cu o sticlă de apă și cu ghetele spre banca de rezerve.

În cele din urmă, muntenegreanul a fost trimis acasă de Ilie Stan după ce s-a prezentat la antrenamentele echipei mahmur.

O situația asemănătoare s-a petrecut în vestiarul celor de la Beșiktaș în pauza partidei de Europa League pe care turcii au disputat-o la Madrid împotriva celor de la Atletico.

Gazdele s-au impus cu 3-1, madrilenii reușind să înscrie toate cele trei goluri în prima repriză, lucru care l-a enervat pe Carlos Carvalhal, antrenorul turcilor.

Nemulțumit de prestația lui Ricardo Quaresma, tehnicianul a vrut să-l schimbe la pauză, numai că jucătorul nu a fost de acord și a început să arunce cu sticle de apă în vestiar, amenințându-l chiar pe Carvalhal.

„Eu te-am adus aici, iar tu te gândești doar la tine. Dacă nu eram eu, tu nu ai fi ajuns aici. Nu poți să mă schimbi pentru că tu ești un nimic”, i-a transmis Quaresma antrenorului său.

„Cât timp mă voi afla la conducerea acestui club, Quaresma nu va mai îmbrăca echipamentul acestei echipe. Este exclus pe termen nelimitat din cadrul echipei. Le-am comunicat și celorlați jucători că Ricardo Quaresma reprezintă un capitol închis pentru mine”, a spus Carlos Carvalhal, antrenorul lui Beșiktaș.

Publicat: 11 Mar. 2012, 11:07 Actualizat: 11 Mar. 2012, 11:08 Campionate Externe
Pe aceeași temă