Televiziunea care transmite Premier League în România! Campionatul Angliei poate fi văzut şi de Ziua Naţională, a doua zi de Crăciun, plus de Anul Nou

30 nov 2018 5444 afişări Anglia
Televiziunea care transmite Premier League în România! Campionatul Angliei poate fi văzut şi de Ziua Naţională, a doua zi de Crăciun, plus de Anul Nou

29 de meciuri din prima ligă engleză pot fi urmărite pe Eurosport 1 între 30 noiembrie şi 3 ianuarie. Derby-urile din campionatul englez pot fi urmărite şi de Ziua Naţională, a doua zi de Crăciun, plus de Anul Nou.

Începând de vineri, 30 noiembrie, Premier League intră în sărbătoare pe Eurosport 1. Opt etape ale celui mai iubit campionat din lume sunt planificate a se juca în următoarele cinci săptămâni, derby-uri precum Manchester United - Arsenal, Chelsea -Manchester City sau Liverpool - Arsenal putând fi urmărite în luna decembrie. Perioada se încheie cu partida dintre cele mai în formă echipe ale momentului, rivalele la titlu Manchester City şi Liverpool, joi, pe 3 ianuarie.

Cardiff şi Wolverhampton deschid balul vineri, 30 noiembrie, la ora 22:00, urmând ca pe parcursul lunii decembrie Eurosport 1 să transmită câte un meci în fiecare interval orar în care se joacă în Premier League, cu excepţia zilelor de duminică.

La scurt timp după etapa a 14-a, mijlocul primei săptămâni din decembrie propune o rundă intermediară în care Manchester United primeşte vizita lui Arsenal, miercuri la ora 22:00.

Sunt transmise patru meciuri la rând contând pentru etapa a 16-a sâmbătă, 8 decembrie, inclusiv meciul dintre Chelsea şi Manchester City şi alte şapte partide din etapele 17 şi 18 înainte de Sărbători. 

Miercuri, pe 26 decembrie, este tradiţionalul Boxing Day, iar Eurosport 1 oferă iubitorilor fotbalului englez ocazia să vadă patru meciuri, contând pentru etapa a 19-a unul după altul pe Eurosport 1 începând cu ora 14:30. Weekendul propune, apoi, inclusiv duelul dintre Liverpool şi Arsenal din etapa a 20-a.

Premier League nu ia o pauză nici de Anul Nou. Trei meciuri pot fi urmărite marţi, 1 ianuarie, începând cu ora 14:30, iar programul se prelungeşte şi miercuri şi joi seară, duelul extrem de important dintre Manchester City şi Liverpool putând fi urmărit pe 3 ianuarie la ora 22:00.

Cu lupta din vârful clasamentului fiind una extrem de strânsă, orice pas greşit al echipelor fruntaşe poate fi decisiv, iar marile cluburi engleze (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United şi Tottenham Hotspur) pot fi urmărite în această perioadă de nu mai puţin de 23 de ori.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.