Şi băieţii plâng câteodată. Higuain dă cărţile pe faţă: "M-am refugiat şi nu am ieşit din casă de frică"

21 apr 2019 1811 afişări Anglia
Şi băieţii plâng câteodată. Higuain dă cărţile pe faţă: "M-am refugiat şi nu am ieşit din casă de frică"

Gonzalo Higuain s-a "dezbrăcat" de secrete în emisiunea "Hablemos de Fútbol" transmisă de ESPN. Atacantul argentinian a povestit care este cel mai mare regret al său, ce l-a obligat să se refugieze şi cât de importantă a fost familia lui, care l-a ajutat să poată să trăiască liniştit în fotbal.

"Mereu am regretat că m-am refugiat şi nu am ieşit din casă de frică de ceea ce ar fi putut să mi se spună. Acesta este regretul vieţii mele. Sunt oameni care fac atât de mult rău şi fac multe lucruri rele şi ies pe stradă fără nicio problemă şi fără ruşine, iar noi, care nu am omorât pe nimeni şi comportăm bine, doar că jucăm fotbal, nu putem să ieşim?", a explicat Gonzalo Higuain, care a vorbit despre singurătatea din cariera unui fotbalist şi despre cât de greu este să fie departe de familia lui:

"Mereu se spune 'cu banii pe care îi câştigă...', dar prietenii nu se pot cumpăra. Eu de 14 ani îmi petrec zilele de naştere şi Crăciunul cu oameni străini, noi. Vreau să îmi văd mama, iar pentru acest lucru trebuie să zbor 15 ore. Sigur că îmi permit să cumpăr bilete de avion, dar nu o am pe mama la 10 minute distanţă. Oamenii nu văd aşa lucrurile. Ce văd? Ei văd că noi înscriem goluri, pentru că pentru asta suntem plătiţi. Pe noi ne judecă doar în funcţie de golurile pe care le marcăm sau nu, mi se pare un pic exagerat, dar m-am vindecat de acest lucru".

"Sunt într-o etapă a vieţii mele în care nu mă mai doare nimic. Am suferit. Dacă nu intri pe reţelele sociale, tot se vorbeşte despre tine. Am jucat în cele mai importante campionate, la cele mai bune echipe, am evoluat în 3 Mondiale şi în Copa America. La 5 ani nu îmi imaginam că voi ajunge aici, nici 10% din ceea ce am reuşit. Pentru ce să mă îngrijorez de ceea ce spune lumea?", a mai adăugat Gonzalo Higuain, în vârstă de 31 de ani .

Atacantul argentinian evoluează acum la Chelsea, iar în trecut a mai jucat la echipe precum Juventus, AC Milan, Napoli şi Real Madrid.

 

 

 

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.