Cadou de 100.000 de dolari de la fostul patron. ”După antrenament aveam maşina în parcare”

15 mar 2019 11965 afişări Fotbal Extern
Cadou de 100.000 de dolari de la fostul patron. ”După antrenament aveam maşina în parcare”

Marian Aliuţă (41 de ani) a jucat 2 ani la Şahtior Doneţk, dar mărturiseşte că experieţa de acolo l-a marcat profund. Dincolo de faptul că a reprezentat o echipă cu renume la nivel european, fostul mijlocaş a povestit câteva episoade cu Rinat Ahmetov, patronul echipei, în prim plan. Omul de afaceri oferea prime uriaşe în meciurile cu rivalii de la Dinamo Kiev. Cea mai mare a fost de 70.000 de dolari .

"Am avut o relaţie specială cu Ahmetov. Când vorbesc de acel om, vorbesc din tot sufletul şi chiar mă bucur că e bine. Am suferit pentru el când a plecat din oraş. Datorită problemele de azi şi pentru club şi stadion. Un om special pentru mine. M-a impresionat în primul rând ce a făcut pentru oraş şi relaţia pe care o avea cu noi, cu jucătorii. Am trăit ca un împărat. Dacă seara visam ceva, dimineaţa aveam. Nu exista să spună nu. Jucam pe prime foarte mari. Am jucat cu Dinamo Kiev pe 40.000de dolari. Veneai la stadion ştiai că ai 40.000 de dolari şi el venea la stadion aveţi 70.000 de dolari. Deci ni se întâmpla des asta cu el", a spus Aliuţă pentru TelekomSport.

Marian Aliuţă a vorbit şi depre cum a primit un cadou în valoare de 100.000 de dolari de la Ahmetov. Românul voia o maşină, iar acesta i-a făcut pe plac: ”’Am şi eu o rugăminte la dumneavoastră. Există o maşină şi vreau să o iau’. ’Păi ţi-am dat prima’. ’Nu, aia vreau să o trimit acasă’. ’Cât e maşina?’. O maşină atunci era 25-30.000. Îi spun că e 100.000. ’Ce ce maşină e?’. A sunat. Că ştia peste tot. Am terminat antrenamentul. Atât am vorbit: ’Îţi place maşina?’ ’Da’. Şi am plecat la antrenament. Când m-am întors după antrenament aveam maşina în parcare.  A venit cineva şi zice: ’Vezi că ţi-a adus maşina’. Cât a durat antrenamentul a ajuns maşina. Deşi toţi băieţii vorbeau de acea maşină, maşina a ajuns la mine" a fost mândru Aliuţă după ce a văzut bijuteria în parcare”, a încheiat Aliuţă.

În cele două sezoane petrecute la Şahtior, Marian Aliuţă a câştigat două Cupe ale Ucrainei.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.