Dorit de „U” Cluj, Matias Roskopf ajunge în prima ligă din Cipru. „S-a rezolvat trecerea lui la o echipă care a participat în Europa League” | EXCLUSIV

În calculele lui Daniel Pancu în vederea reluării campionatului Ligii 2 nu a mai intrat și argentinianul Matias Roskopf. Atacantul de 22 de ani nu a fost luat în cantonamentul Rapidului din Antalya, iar „U” Cluj s-a arătat imediat interesată de serviciile fotbalistului.

ProSport a aflat însă că Matias Roskopf va ajunge însă la Apollon Limassol (locul 3 în prima ligă din Cipru) pentru următorul an și jumătate, imediat ce se oficializează actele dinspre Boca Juniors, club de care aparține argentinianul.

„Pancu ne-a transmis că nu vrea să se mai bazeze pe Matias și oricum nu-și dorește nimeni să fie a treia opțiune ca atacant. Avem și o ofertă de împrumut de la Universitatea Cluj, dar s-a rezolvat trecerea lui la Apollon Limassol, echipă care a participat în Europa League”, a declarat agentul lui Roskopf, Florin Manea, pentru ProSport.

Rapid l-a transferat în această lună pe Valentin Alexandru de la SCM Gloria Buzău, iar asta i-a pecetluit soarta argentinianului. Matias Roskopf a evoluat în 17 partide de Liga 2 pentru giuleșteni, în 14 fiind utilizat ca titular, și a marcat 3 goluri, unul în victoria cu CSM Reșița (2-1) și două în înfrângerea cu Sportul Snagov (2-3). Atacantul sosise la gruparea alb-vișinie în iulie 2019.

La Apollon, Roskopf va fi coleg și cu Florentin Matei, plecat de la Astra în Cipru la începutul acestei luni.

Pe lângă Valentin Alexandru, Rapid l-a mai achiziționat în această iarnă și pe fundașul Paul Copaci, ultima dată fost la Astra, unde nu a apucat să joace în prima parte a acestui sezon.

Articol scris de Carmen MANDIȘ

Pe aceeași temă