Pro şi contra unui transfer la Steaua

27 mar 2013 2390 afişări Blog

La prima vedere pare paradoxal. Cum să refuzi Steaua când de aici se dă ora exactă, chiar dacă acest club nu a mai luat un titlu de şapte ani? Dar Steaua joacă mai mereu în grupele Europa League, poate o va face şi în grupele Champions League în sezonul viitor. Iar ăsta chiar e un argument ca să semnezi fără să te mai uiţi pe contract.

Plus că de aici se transferă băieţiii de băieţi la marile cluburi din Europa. Şi totuşi, nu e chiar aşa! Să ne gândim un pic! Vă mai aduceţi aminte care a fost ultimul transfer important al unui stelist la o echipă de top din străinătate? Dică la Catania nu se pune, Nicoliţă la Saint Etienne nici atât. Poate Stancu la Galatasaray. În rest, e tăcere. Cel mai reprezentativ jucător din ultimul deceniu, Mirel Rădoi, s-a lăsat de fotbal şi s-a dus să se bronzeze la arabi.

Dar care ar fi argumentele să nu vii la Steaua? Un patron care te face praf de câte ori i se pune pata şi în funcţie de toanele pe care le are. Un manager cu mari dezechilibre comportamentale, care te poate avea sau nu la inimă, în funcţie de cât de prieten ai fost cu Piţurcă sau cu orice alt duşman al lui. Parcă ar trebui să stai un pic pe gânduri şi să meditezi la cele de mai sus.

Steaua a fost refuzată de Wesley, Maxim, Milanov, Vieira şi pentru o zi de Stanciu. Ultimul a cedat până la uirmă argumentelor pro, trecând peste cele contra. Să vedem dacă a tras lozul câştigător.

Versiune selectata: mobil / standard