Nu Reghecampf e de vină. Oricine, fraţilor, dar nu el!

5 mar 2017 8525 afişări Comentează şi tu Blog

Nu Reghecampf e de vină pentru ce joacă echipa asta care a fost odată mare. În primul rând, sunt de vină suporterii, pe care Reghe, Meme şi Gigi i-au îndepărtat de la stadion. Dacă ar fi fost fani adevăraţi, ar fi trebuit să accepte toate umilinţele din ultimii ani. Să se lase călcaţi în picioare, domnilor!

Nu Reghecampf e de vină pentru rezultatele din acest sezon, ci arbitrii, am auzit-o de la managerul Brânză Topită. Arbitrii au o influenţă negativă asupra echipei, se îmbracă în negru, fluieră prea tare, au tupeul să scoată şi cartonaşe, să dea penalty-uri împotriva echipei câştigătoare dinainte a campionatului. Fiţi rezonabili, băieţi!

Nu Reghecampf e de vină pentru jocul catastrofal al celui mai bun lot din campionat, ci firele de iarbă, ora nepotrivită la care se joacă meciurile. Păi sâmbătă seara, de la 9 în sus, ar trebui să chefuieşti, nu să stai cu sticluţa de apă plată în mână!

Cred că e de vină şi Daum. Ce îşi bagă nasul peste tot? Merge la meciuri, îi încurcă pe băieţi, care sunt mai nevricoşi, se sperie când zăresc mustaţa aia fioroasă şi faţa aia turtită. Să-i lase dragă să muncească. Plus trecutul lui dubios. Sigur din cauza asta nu joacă bine echipa asta.

Şumudică nu mai zic! E principalul vinovat. Păi vorbeşte cu patronul la telefon, nu e colegial, Reghecampf e stresat, vă daţi seama... Dacă ar fi schimbat cu Şumudică?
Presa e mai presus decât principalul vinovat. E aiurea, pe bune. Pune întrebări, află chestii, nu se face aşa ceva. Mai ales cu fosta echipă din Ghencea. Aici e nevoie de gingăşie, de protecţie, de osanale.

Nu Reghecampf e de vină. Oricine, fraţilor, dar nu el!
 

Versiune selectata: mobil / standard