FCSB, o glumă proastă

23 feb 2018 1723 afişări Comentează şi tu Blog

FCSB este ca o glumă proastă a patronului ei, dintre nenumăratele pe care le face acesta la televizor şi la care noi ne uităm băloşind şi râzând complice.

Echipa asta umilită de Lazio e creaţia acestui om care ne ia zilnic la mişto, fără ca noi să putem spune ceva. Ba îl mai şi preamărim şi îl băgăm în seamă, pentru că inepţiile lui fac audienţă.

El a vrut să joace fără portar în şaisprezecimile Europa League, şi a jucat! I-a ieşit în tur, însă la Roma copilul din poartă a fost prea mic. Vlad trebuie să mai crească. Are unele intervenţii bune, dar, de foarte multe ori, e depăşit de situaţie şi de miză.

La clubul ăsta mai mult decât hazliu, ca să nu zic „de râs”, unul dintre cei mai importanţi jucători, Pintilii, nu ştie că este la un „galben” de suspendare şi, drept consecinţă, ia un cartonaş stupid, în prima repriză a meciului tur.

FC FCSB sună ca o glumă proastă. Vă daţi seama, să ai în mână cel mai mare brand românesc şi să te doară la bască de el, să nu faci nimic pentru a-l păstra. Păi m-aş fi dus zilnic la MApN în locul lui Becali, aş fi spus poezii patriotice şi aş fi ridicat ode generalilor, numai să nu pierd brandul Steaua. Dar „Arlechinul” nostru e orgolios. De ce să se roage de ăia sau de ce să le dea nişte bani, când el poate face bani şi aşa, cu FC FCSB.

Până şi golul nostru a fost hazliu. S-a lovit mingea de Bizon şi a intrat în poartă! Dar trebuie să o spunem: francezul e singurul fotbalist din trupa asta pe care a adunat-o Becali.

Păi Găman şi-a arătat valoarea, de a doua jumătate a campionatului Turciei. Vâjâiau Felipe Anderson şi Immobile pe lângă el. Cred că nici nu i-a văzut. Erau mereu la distanţă. Şi Planic a fost un înotător, nici pe departe jucător de fotbal.

Junior Morais cred că i-a impresionat pe italieni doar cu barba deasă, Budescu e un neînţeles, nici el pe el nu se înţelege prea bine. Nedelcu cred că s-a ascuns pe undeva. Nu l-am zărit. Iar Man e şi el limitat într-o echipă limitată. De Florin Tănase, v-am zis eu într-un articol pe blogul meu.

Bine că s-a terminat „gluma”. Aş râde, dar e de plâns.

Versiune selectata: mobil / standard